Zazdroszczę tych perłowych włosków, świetnie wyglądają.
- Albiel i Perełki
- Razjel z ruchańcem
- zespół R świąteczny
- wilk i królik
- kot Lucek
- pisklak Horus
- gruba wiewióra
Oro
- Melkor
Strony : 1 ... 87 88 89 90 91 ... 147
Zazdroszczę tych perłowych włosków, świetnie wyglądają.
Ta piórkowa sukienka w bieli jest bardzo fajna- nie pomyślałam, by ją kupić a widzę, że fajnie się prezentuje.
Zazdro fajeczki - w tym odcieniu wygląda ciekawie, z chęcią bym przygarnęła
Paska w tym kolorze. To ciekawy item i chętnie złapałabym więcej niż ten jeden odcień który mam.
"Zaklęcia" w tle, chyba pora się zaopatrzyć w butiku.
Zazdroszczę użycia tej laski z lampką, to ładny item i chciałabym go kiedyś użyć, ale na razie do niczego mi nie pasuje.
Zazdroszczę rękawków z odcinka, nie zrobiłam odcinków i nawet nie mam ich do kupienia w butiku.
Włosów, śliczne, myślę że bardzo by mi się przydały
Zazdro szarfy w tym kolorze, bo chętnie bym przygarnęła jakąś taką jaśniejszą do kolekcji.
Zazdroszczę hełmu z różyczkami w tym kolorze, nie trafiły mi się, a mogłyby się przydać.
Wykorzystania włosów, mi to srebro średnio w nich pasuje a są śliczne
Motylków w tym kolorze, drop nie był dla mnie łaskawy, mam tylko jedną wersję kolorystyczną i to z targu.
A ja zazdroszczę sukienki w tym kolorze, bo to jeden z moich ulubionych itemków w grze, a dodatkowo mam ostatnio fazę na błękitny...
Zazdroszczę oczu w tym kolorze, żałuję, że nie wzięłam więcej kolorków.
Ciralaka, który jest przesłodki, szczególnie w tej formie.
Jak poważna by nie była stylka, koteł bawiący się w tle nadaje tonu całości...
Tego takiego ołtarza. Jak na mój budżet jest za drogi, a poza tym, to nie potrafiłbym go wykorzystać i tak -v- Ale Twoje wykorzystanie to mistrzostwo - daje porządny efekt i wypełnia tak fajnie :>
//A bardzo mi miło, dziękuję ;>
Ostatnio zmieniony przez Dimitri (11-04-2022 o 21h32)
Zazdroszczę całej stylizacji, wygląda tak ślicznie i uroczo, ogółem bardzo mi się podoba c:
Zazdroszczę chowańca, chciałabym go mieć w swojej kolekcji, ale wydawanie monetek na przynętę jest trochę bolesne.
Sygnatury. Urocza i jakże chwyta
Zazdroszczę stworzenia stylizacji z tą harfą. Dla mnie zawsze, kiedy ją dodaję stylizacja wydaje się przesycona i kończy się na tym, że ona po prostu w mojej szafie sobie jest, a w praktyce chyba tylko raz ją wykorzystałam.
Zazdroszczę jedynego sensownego koloru butów dalafa. W innych wersjach bardzo rzuca się w ozy ich forma, która mi nie odpowiada- a tu wyglądają świetnie.
Zazdroszczę połączenia klatki i tej ziemi z grzybkami, bardzo dobrze wpasowują się w tło.
//Aww dziękuję ♥
Ostatnio zmieniony przez Konopka (14-04-2022 o 17h58)
Zazdroszczę takiej pięknej kolorystyki stylizacji! Obok takiej pasteloworóżowej holograficznej stylizacji nie da się przejśc obojętnie - ślicznie to wygląda (´▽`)