Zazdroszczę białych motylków z atmosfery. Sama mam tylko różowe i to kupione na targu. Drop nie był łaskawy.
- Albiel i Perełki
- Razjel z ruchańcem
- zespół R świąteczny
- wilk i królik
- kot Lucek
- pisklak Horus
- gruba wiewióra
Oro
- Melkor
Strony : 1 ... 6 7 8 9 10 ... 147
Zazdroszczę białych motylków z atmosfery. Sama mam tylko różowe i to kupione na targu. Drop nie był łaskawy.
Zazdroszcze bogatej palety kolorów w szafie. Co prawda mam swoje ukochane białe i czarne, ale no nie zrobie z tego więcej niż swoje stylki, nie ma mowy o przebieraniu się np do wyzwania
Zazdroszczę całej stylki, jest po prostu piękna. Elegancka, świetnie dobrana i ponadczasowa.
Białego wianka. Mam chyba tylko same kolorowe xd
Zazdro odwagi ze ubralas to afro wedlug mnie jest to jeden z wiekszych niewypalow jezeli chodzi o wykonanie tego i gardia chocby nie wiem co ciezko by wygladala w nim dobrze
Zazdroszczę biało-czerwonej kwiatkowej atmosfery, nie wpadłam na to żeby kupić w butiku, a wpaść mi nie wpadły. :<
Chowańca, niby też go mam ale pewnie nigdy go nie wykluje bo trochę boli mnie płacenie za jedzenie.
Różowych oczu. Już nie chciałam więcej ZM wydawać, choć różowe oczy wielbię i szkoda mi, że ich nie mam ;;
Zazdroszczę tych latających kamyków, są śliczne
Zazdroszczę płatków kwiatów na ziemi. Nie wiem skąd dokładnie są ale wyglądają cudownie <3
/Satiiira są dostępne w butiku :>
Ostatnio zmieniony przez Meliah (13-09-2021 o 21h08)
Zazdroszczę tych włosów. Nie wiem, co to za "model", ale wyglądają bajecznie i bardzo oryginalnie
Zazdroszczę tego paska z kamieni, bardzo podkreśla Twoje połączenie z żywiołem ziemi UwU
Nie wiem czy taki był wgl zamysł, ale Twoja postać kojarzy mi się włąśnie z magami ziemi z Avatara Aanga
/Ohoho bijo się o mnie! *rumieni się* (。◕‿◕。)
Ostatnio zmieniony przez Kalipso (13-09-2021 o 22h56)
Skrzydeł bo mam je tylko w kolorze różowym, a chętnie przygarnęłabym je też w innych kolorkach ^U^
Ostatnio zmieniony przez Deergod (13-09-2021 o 22h54)
Zazdroszczę pomysłowości przy robieniu stylizacji. Nie wpadłbym na wykorzystanie brody jako włosów
Zazdroszczę posiadania swojej własnej jaskini, jeszcze trochę i będziesz mógł zostać batmanem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ostatnio zmieniony przez Kalipso (13-09-2021 o 23h05)
Zazdroszczę sukienki w tym kolorze, piękny błękicik, ale akurat tej wersji kolorystycznej nie mam.
@Meliah, si, to włoski ze stroju Fallen Aengel z Halloween 2019
Ostatnio zmieniony przez Vandea (13-09-2021 o 23h30)
Zazdroszczę włosków. Chętnie bym przygarnęła w swoim kolorze a o ile dobrze pamiętam to były dostępne w jakimś stroju z doładowań :< Ale mogę się mylić
Ostatnio zmieniony przez Meliah (13-09-2021 o 23h24)
Spódnicy, nie mam jeszcze żadnej
Berła, w taki kolor się nie zaopatrzyłam :c
Zazdroszczę Mohmiau. Uparłam się na same eventowe legendy, a ten chowek jest taki piękny, że żal go nie mieć, choćby tylko w inwentarzu. Teraz będę mogła go kupić (o ile w ogóle) jedynie za ZM ;(
//@Down Ale wiesz jak się przy tym namęczyłam?
Ostatnio zmieniony przez Nirez (14-09-2021 o 09h59)
Zazdroszczę tego, że umiałaś wstawić na swój profil licznik odwiedzin xD
Ja go kiedyś miałam, ale to było dawno temu i już nie pamiętam jak to zrobić haha
Zazdroszczę ci tego berła choć sama czasami nazywam go świecznikiem ale to bardzo ładny i klimatyczny itemek