zazdroszczę sygny jest przeurocza !
"Jeśli możesz to przeczytać, jesteś stanowczo za blisko nietoperzy...!" cyt Anatea :3
Strony : 1 ... 68 69 70 71 72 ... 147
zazdroszczę sygny jest przeurocza !
Zazdroszczę stroika z różowymi perełkami, nie kupiłam w antycznym butiku, nie robię odcinków, więc zablokowałam sobie na razie możliwość kupna.
EDIT: Rysunek autorstwa @Shairan, ja nie mam za grosz talentu
Ostatnio zmieniony przez Vandea (09-02-2022 o 22h42)
Sygnaturki!
Nie wiem, czy to ty rysujesz czy Shairan, ale kurde ma bardzo ładną kreskę!
Chowańca, który świetnie się prezentuje. I w wersji dorosłej i przejściowej.
Tego świetnego dopasowania piórkowego cosia do sukienki. Wygląda to jak jeden element
użycia sukienki, kupiłam ale jeszcze nie znalazłam dla niej zastosowania
Chowańca. Rzadko go widuję, a jego wygląd jest bardzo klimatyczny.
Zazdroszczę tej ilości skrzydeł, jakiej masz na sobie, wyglądają imponująco!
Złotego tatuażu na twarz. Przygarnęłabym, bo mam same chłodne kolory. :v
Połączenia na głowie!
Teraz już wiem, że te rogi z doładowania muszę mieć!
Zazdroszczę wykorzystania tej atmosfery z czerwonymi kryształami na wysokości głowy. Fajny item, ale mi się jeszcze nie udało nic z nim zrobić.
(chyba armosfera! może płaszcz... )
bicza. Strój za doładowania jest beznadziejny ale bicz i rogi są akurat ładne i ciekawe
Zazdroszczę na pewno tła. Pierwszy raz go widzę i wygląda nieziemsko, bardzo bym go chciała :v
Zazdroszczę kapelusza, nie kupiłam w antycznym butiku ani jednej sztuki, a teraz był, zdaje się, tylko za ZM, więc sobie odpuściłam. A szkoda, bo piękny i przydatny.
zazdroszczę włosków nie mam fajnego pomysłu na swoje.
Zazdroszczę tego jak ładnie skomponowałaś swoją postać, że jest zarazem urocza i słodka, a jednocześnie niepokojąca
Użycia ust!
Nie umiem robić słodkich stylizacji to i też nigdzie nie pasują te usta.
Zazdroszczę pomysłu na połączenie stylizacji z sygnaturą, bardzo ładnie razem wyglądają.
Tła, bo mnie nie stać :')
Zazdroszczę tego niebieskiego kamyczka z rękawiczką (czy co to tam dokładnie jest), bo bardzo mi się podoba ten itemek, mam go niestety tylko w trzech kolorach, a taki też by mi się przydał do wielu stylizacji
Wykorzystania włosów, świetnie dopasowałaś je do swojej postaci, też chciałabym kiedyś znaleźć na nie jakiś sposób.
różków, ale bym chciała w innym kolorze