Zazdroszczę stylizacji, jest super świetnie wykonana, bardzo mi się podoba

Strony : 1 ... 48 49 50 51 52 ... 148
Zazdroszczę stylizacji, jest super świetnie wykonana, bardzo mi się podoba
Zazdroszczę pyłku w tej wersji kolorystycznej, bardzo by mi się przydał.
Zazdroszczę sukienki. Strój Whanabe strasznie mi się podoba, ale go nie mam :C
Zazdroszczę pięknej brody! Ten styl, ten szyk! Nie da się go pominąć obojętnie u-u
Zazdroszczę tej zielonej laski/berła czy jak nazwać to, co Twoja postać trzyma w dłoni. Kolorek super i pasowałby mi do wielu projektów.
Mam nadzieję, że go zdobędę podczas nadchodzącego eventu.
Ostatnio zmieniony przez Nirez (21-12-2021 o 16h25)
Ostatnio zmieniony przez Lythan (21-12-2021 o 16h28)
Włosów, chyba z BF. Dają mi taki vibe jednej postaci z Disneya, której teraz nie mogę sobie przypomnieć imienia. Może to jej cosplay? *u*
Mega zazdro takiego dobrania elementów. W 100% wygląda jak gotowy komplet.
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (21-12-2021 o 17h27)
Wianka i Berła!
Bym zrobiła nową stylizacje na otwarcie eventu, ale nie posiadam ich w garderobie.
Zazdroszczę tego pięknego ciuszka na ramionach Twojej postaci, nie wiem jak go nazwać... Boa? Jest świetny, ma świetny kolor i spróbuję na niego zapolować, bo nie mam ani jednej sztuki.
Tej fryzury- nieposkromionej i fantastycznej. Mam wrażenie, że sama w sobie już robi stylizację
Chowańca!
Nigdy go nie lubiłam, ale teraz z wyglądu jest śliczny.....
Tych czarnych gatków. Między innymi polowałam na mapce właśnie na nie, ale mi się nie poszczęściło.
Poza tą fenomenalną kreską? Ogona sukni w bieli. Żałuję, że nie zainwestowałam w zapasowy kolor...
Maski!
Niechcący sprzedałam moją wersje kolorystyczną i smuce się z tego powodu TvT
Zazdroszczę spódnicy (lub sukienki) z nowego stroju, bo wygląda naprawdę pięknie. Trochę przyśpieszyłam sobie event, ale do niej jeszcze nie doszłam.
Zazdroszczę tych zielonych oczu, żałuję, że ich nie wzięłam w tym kolorze, teraz by mi się przydały do kilku stylizacji.
Zazdroszczę tych rękawiczek. Nie mam ani jednej pary, ale mam nadzieję, że kilku się dorobię podczas eventu.
Tła, tego jednego mi brakuje, może uda się je dorwać w tym roku.
Zazdroszczę hełmu z odcinka, za antyczne nie kupiłam, a odcinków TO nie zrobiłam, więc nawet nie mam dostępu do zakupu. T.T