Zazdroszczę bycia piratem!
Bardzo fajna stylówka od razu kojarząca mi się z piratami z Karaibów *tutaj już nucę muzyczkę z filmu*
Ostatnio zmieniony przez Kalipso (05-09-2021 o 13h03)
Zazdroszczę bycia piratem!
Bardzo fajna stylówka od razu kojarząca mi się z piratami z Karaibów *tutaj już nucę muzyczkę z filmu*
Ostatnio zmieniony przez Kalipso (05-09-2021 o 13h03)
Jelon! Masz cudowny elfi wyraz twarzy, niewinny ale troszkę psotny, idealny UwU
/Sylphe, ale żeś mi się wcisnęła... Ale może i dobrze :3
Twoja "buzia" mnie zachwyca, ilość elementów które ze sobą połączyłaś żeby zyskać taki efekt robi u mnie lekkie wow, trzeba mieć głowę żeby to wszystko ze sobą posklejać (ノ◕ヮ◕)ノ*:・゚✧
Ostatnio zmieniony przez Kalipso (05-09-2021 o 13h26)
Mooożesz sobie mówić, że ciągłe zmienianie stylek jest fajne, ale szczerze powiedziawszy, ja zazdroszczę Ci tego, że stworzyłaś arcydzieło i mimo że paradujesz już tak od dawna, to ani trochę nie znudziło mi się patrzenie na Ciebie.
W przeciwieństwie do moich stylek, które straasznie szybko mi się nudzą.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (05-09-2021 o 13h26)
Ja za to zazdroszczę, że ci się chce tak często zmieniać stylki. Bo twoje kreacje wyglądają ładnie, a nad każdą na pewno musiałaś na chwilę usiąść. Mnie obecna szafa irytuje i nie mam cierpliwości do dobierania nowych strojów
Zazdroszczę wykorzystania tych oczu. Sama nie mam żadnego pomysłu na nie, a u Ciebie to wygląda cudnie.
Zazdroszczę tej cudownie uroczej sygnaturki odwzorowującej Twoją obecna stylke :3
Miecza. Nie mam pojęcia skąd on jest, ale brałabym go :D
Tych cudownych rysunków. Są urocze, słodkie i bardzo profesjonalne. Szczerze podziwiam
Wykorzystania rudych włosów. Nawet jak próbowałam, to miałam z nimi odwieczne problemy i poddawałam się ostatecznie przez co moje rudowłose ocki cierpią .
Ostatnio zmieniony przez Allarah (05-09-2021 o 16h54)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (05-09-2021 o 17h03)
Zazdroszcze fest umiejetnosci obrobki zdjec czy jakiejkolwiek metody dzieki ktorym tworzysz swoje dziela uwu Tła rowniez zazdroszcze bo on chyba za monetki jest ale pewna nie jestem
Zazdroszczę tego tła *.*
Nie wiem skąd jest i czemu go nie mam ale jest piękne <3
Zazdrościłam, zazdroszczę i zazdrościć będę odzyskanych doładowań dzięki którym masz te włoski i meczyk :<
Ozdobnika. Od powrotu po pożarze planuje sobie jakiś ogarnąć, ale coś mi nie idzie xd
tego, że tak długo wytrzymałaś w jednej stylizacji, po pożarze ciężko mi chodzić w czymś dłużej