Zazdroszczę Ci tego, jak świetnie skomponowałaś wygląd twarzy swojej postaci z tymi rogami. Wyglądają jak jeden komplet.

Strony : 1 ... 16 17 18 19 20 ... 148
Zazdroszczę Ci tego, jak świetnie skomponowałaś wygląd twarzy swojej postaci z tymi rogami. Wyglądają jak jeden komplet.
Bluzeczki (naprawdę ładny element) i korony (na razie mnie na nią nie stać i przy moim kolorze włosów praktycznie znika)
Tych włosków w turkusie, są zjawiskowe w każdej wersji kolorystycznej.
Zazdroszczę Ci tego stroju w typie zbroi. Nie mam go, bo wydawało mi się, że nie będzie wyglądać zbyt ciekawie, a jest naprawdę super.
zazdroszczę stylizacji. Cała jest śliczna, ale ma też parę rzeczy, których nie mam, a bardzo chciałabym mieć
Zazdroszczę różowych świetlików, żałuję, że nie dokupiłam żadnej wersji kolorystycznej. :<
Sygnaturki!
Nie no wyślij mi to na priv, jest mega! xD
Zazdroszczę zarówno chowka jak i tego, jak świetnie go ulokowałeś na swojej postaci.
Ja też zazdroszczę chowka, bo to jeden z ładniejszych w grze, a ja swojego wybrałam tylko pod kątem statystyk i jest to taki stwór, że nawet nie chcę go pokazywać xD
Ostatnio zmieniony przez Thesana (03-10-2021 o 15h55)
Wyklutego Ciralaka :3 Też chciałabym go mieć jako chowańca, ale muszę jeszcze troszeczkę poczekać.
Tej długaśnej, dziobatej maski. Nie wiem jak to się stało, że jej nie mam, a jest super i można z nią wyczarować bardzo fajne ptasie stylki
Kolorystyki Twojej postaci ulokowanej na podobnym kolorystycznie tle. Wygląda jak takie eleganckie czarno-białe zdjęcie.
Zazdroszczę tego, że udało Ci się doprowadzić tego chowanca do dorosłej postaci. Z tego co kojarzę, jest obecnie chowkiem z największą ilością energii
Zazdroszczę Ci tego, że jesteś w straży Obsydianu, bo możesz nosić stroje przeznaczone tylko dla tej straży. Bardzo podoba mi się fryzura Seiya, ale nigdy jej nie założę
Zazdroszczę wyklutego chowańca, kusi mnie już od jakiegoś czasu ale szkoda mi trochę chować mojego :_:
Chowka. Podoba mi się jego design, ale jak na legendarnego to ma za mało energii. :v
Tej świetnej stylki. Ja niestety mam tylko część z tych elementów i nie byłabym jej w stanie odtworzyć.
Karnacji, tyle skarbów mnie ominęło przez nieuczestniczenie w wielkanocnym evencie i skin jest jednym z nich.