Zazdroszczę tła, ładnie podbija złoty kolor stylizacji i jest klimatyczne w zestawieniu z tronem.

Strony : 1 ... 137 138 139 140 141 ... 148
Zazdroszczę tła, ładnie podbija złoty kolor stylizacji i jest klimatyczne w zestawieniu z tronem.
Zazdroszczę karnacji z białym futerkiem Biała sierść wygląda bardzo fajnie w stylizacjach.
Zazdroszczę niebieskich oczu ćmy, świetnie wyglądają w zestawieniu z karnacją i makijażem.
Zazdroszczę animowanej wody, myślałam o niej, ale jednak antyczne pieniądze poszły na coś innego
Zazdroszczę pomysłu na stylkę! Jest świetny!
Ja też zazdroszczę pomysłu! Śliczna kolorystyka i głową wygląda czadersko <3
tej czapki, przeurocza jest *^* i ten mały pingwinek, no nie mogę <3
Zazdro profilu, nie dość, że się rusza to jeszcze masz tam linki, no niestety ale to jest poza moimi umiejętnościami
Zazdroszczę białego piasku, bardzo ładny i uniwersalny dodatek.
Eh, zazdroszczę pasji do pisania (btw, nie wiem czy piszesz coś tam dalej, bo już trochę minęło odkąd podziwiałam twoje ocki), mi jakoś nie po drodze z pisaniem czegokolwiek.
Zazdroszczę oryginalnej twarzyczki Twojej Gardzi <3 przyciąga spojrzenie ! 0.0 mimo braku czytelnej ekspresji
włosów i makijażu twarzy, chociaż wszystko jest piękne
Włosów w tym kolorze, najchętniej zgarnęłabym wszystkie warianty.
Kiecki! Mam super pomysł na stylke i tylko tego mi brakuje, bo niestety chyba mam tylko zieloną wersję sukienki.
Zazdroszczę czarnych rogów. Mam je w niebieskiej wersji, ale czarne na pewno dobrze pasowałyby mi do paru stylek.
Bardzo zazdroszczę tych włosów. Są piękne i miałabym na nie pomysł ^^
Kielichów,bardzo fajny dodatek,ja niestety nie posiadam, pomarzyć mogę.Ciekawej twarzy,fajny efekt jest,podoba mi się bardzo.Ogólnie dobrane kolory,wszystko pięknie i do tego tło pasujące.
Różowego berła, bardzo by mi się przydało.
Zazdroszczę szarych włosów, głównie dlatego że są w nich czarne kwiatuszki i można je łatwo dopasować do jakiejś stylizacji. Eh, brakuje mi tego koloru w nowych fryzurach.
Zazdroszczę wstążki z tyłu - sama mam tylko jeden wariant kolorystyczny.
Zazdroszczę smoka i biało-niebieskiej kolorystyki. Pięknie to wygląda, a ten smok jest świetny! OwO
Tej lampy w łapce twojej Gardzi, jest cudna, a jako że kocham azjatycki vibe to jest to bardzo urzekający itemek ^^
Karnacji,bardzo piękny ma odcień,chętnie bym przygarnęła. Włosów mój chowaniec nie przyniósł mi jeszcze tego koloru,a najbardziej mi się podoba.