Ban za tę bolesną biel Lokiego, która mi nie chce za żadne skarby dropić. Wszystko inne dropi mi od razu białe, a elementy tego stroju jak na złość nie ToT

Strony : 1 ... 43 44 45 46 47 ... 99
Ban za tę bolesną biel Lokiego, która mi nie chce za żadne skarby dropić. Wszystko inne dropi mi od razu białe, a elementy tego stroju jak na złość nie ToT
Ban za zestawianie ze sobą skrajności w stylizacji! Efekt tego jest taki, że zupełnie nie wiadomo czego się spodziewać po twojej Gardzi i człowiek stoi jak osłupiały i przygląda się z otwartą buzią xd .
Ban za tłuste włosy!
Kurde przed pójściem do lasu mogłaś je umyć, a teraz tak nie ładnie będziesz wyglądać podczas przyszłej walki w lesie!
Ban za składanie sówki w ofierze! Naprawdę Ci nie szkoda tak zaganiać ją na demoniczny ołtarz?
Ban za chodzenie boso, z kosteczkami na wierzchu. Wpadnie coś pomiędzy nie, będzie uwierało, będzie płacz. Nu nu nu XD
Ban za chodzenie w złocie, chcesz innych wprowadzić w kompleksy ?
Ban za chodzenie w klapkach po lesie, niby sezon na kleszcze już się skończył ale lepiej uważać i założyć jakieś porządne buty.
Ban za noszenie zakrwawionego miecza na białym płaszczu Zaraz będzie cały czerwony i nie wiem czy to się spierze
Ban za użycie śniegu! Proszę się z tym wstrzymać, zaraz zima zaskoczy kierowców...!
Wybacz
Ostatnio zmieniony przez Anatea (04-11-2021 o 10h15)
Ban za zbanowanie mnie po raz drugi w tak krótkim odstępie czasowym. Nabawię się przez Ciebie nerwicy lękowej
Ban za dziwną czerwoną ziemię!
Jesteś w miasteczku i nagke masz grzyby pod nogami, a na dodatek jesteś boso...pobrudzisz sobie stopy.
Ban za wybitną wręcz hipokryzję, akurat jesteś ostatnią osobą, która powinna kogokolwiek krytykować za kontakt z dziwnymi, czerwonymi przedmiotami! unu
Ostatnio zmieniony przez Qoona (04-11-2021 o 23h24)
Ban za nagminne robienie szlaczków na swojej Gardzi. Jej skóra popękała, bo najwyraźniej te zielono-złote barwniki ją wysuszają.
Ban za zgrywanie takiego niewiniątka, kiedy jesteś cała ubabrana czerwoną cieczą OmO Podejrzewam, że nie ubrudziłaś się tak podczas zbierania porzeczek ; m ;
Ban za przesiadywanie na forum o tej porze, Kunia jak ty jutro wstaniesz?
Ban za ubieranie takiej jasnej peleryny nocą. Nie wyglądasz jak ktoś, kto chciałby być zauważony bez wiedzy o tym a taki strój nie pomaga.
Pff Ban, bo i kto to mówi? Ciebie też z daleka widać, chociaż może to i dobrze, jakbym zobaczyła taki miecz to nie wiem czy bym chciała Cię zaczepiać xd
Ban za niską samoocenę! Mieczory macie takie same, więc czyżbyś wątpiła w swoje umiejętności walki? Ja w ciebie wierzę! U ^ U
Ban za namawianie koleżanki do walki. O tej porze może być zmęczona i jej ciosy byłyby o wiele słabsze a taktyka mniej efektywna. Czy nie lepiej nakłonić ją do pokojowej debaty?
Ban, bo co to za mówienie, że moje ciosy byłyby mało efektywne? Choć może masz rację, wypijmy herbatkę albo kakao i chodźmy spać.
Ban za krzyże!
Ostatnio byłam przy grzybowym kręgu i ich nie widziałam. Co ty dźwigarz to ze sobą te ciężary!?
Ban za ustawianie chowańca w zbroi obok płomieni. Metal szybko się nagrzewa i za chwilę biedaczek będzie spanikowany :c .
Ban za to, że pozostawiasz w niewiedzy, jaki to sposób żywienia ma Twoja Gardzia.
Ja nie mogę w takiej niepewności...
Zgodnie z obietnicą banuję za zdjęcie złotej stylizacji z elementami Lava Child. Aczkolwiek nie jestem specjalnie smutna, bo sobie zrobiłam skrina na pamiątkę, ha!