Ban za bagatelizowanie zagrożenia, to, że niemodne, nie znaczy, że nie niebezpieczne

Strony : 1 ... 42 43 44 45 46 ... 99
Ban za bagatelizowanie zagrożenia, to, że niemodne, nie znaczy, że nie niebezpieczne
Ban za brak hołdu dla stroju Lance'a z czasów kiedy był fajny i tajemniczy
(Z tym wielkim mieczem to pewnie i przypadkiem bym ją trafiła) ;(
Ostatnio zmieniony przez Anatea (28-10-2021 o 15h34)
ban za ubranie się tak i stanie na śniegu. Twoja skóra zrobiła się już kolorowa od zimna, ty jeszcze się w ogóle ruszasz?
Ban za ukrywanie takiej fajnej karnacji pod warstwami ubrań. Szkoda, żeby się marnowała.
Ban za upodobnienie się do chowańca i bycie w mechanicznej karnacji tak jak on. Lekki deszczyk i możecie się uszkodzić, kto wam wtedy pomoże? :_:
Ban za chodzenie boso po plaży, wdepniesz w jakiś kawałek szkła i będzie nieszczęście.
Ban za zabijanie wzrokiem - ja tylko chciałam poprzeglądać sobie forum, a nie żeby mi grożono gigantycznym mieczorem ;; N ;;
Ban za ten biały płaszcz i białe berło. Mnie nie chcą wydropić ToT Mało tego, zużyłam całą dzisiejszą energię mojego chowka i nie przyniósł mi ani jednego berła
tutaj widzę, że banik się należy za uprawę genetycznie modyfikowanych dyń, ciężko uwierzyć, że odmiana o takim kolorze wyhodowała się sama
Ban za wessanie całego koloru z wyspy, na której jesteś, no jak można być tak samolubnym? >.>
Ostatnio zmieniony przez Markiz (31-10-2021 o 20h23)
ban za przywoływanie dziwnych niezindentyfikowanych pnączy z ziemi gdy wokół ciebie latają iskry. Czy na pewno wiesz jak działąją rośliny z ogniem?
Ban za paradowanie w samej bieliźnie. Mamy już dość zaawansowaną jesień, przeziębisz się i będziesz kichać, a wtedy ludzie wokół będą się podejrzliwie patrzeć.
Ban za posiadanie anielskich skrzydeł i rogów w tym samym czasie, zdecyduj się może jakim stworzeniem chcesz być. Co za dużo to niezdrowo :<
Ostatnio zmieniony przez Sylphe (01-11-2021 o 22h18)
Ban za rozlewanie wody!
No kurcze, jesteś w jaskini to masz większe szanse na to, że się przewrócisz...chcesz mieć siniaki na ciele?
Ban za przyczepienie sobie lampki do włosów, no ja rozumiem, że to fajnie wygląda, ale czy to jest wygodne? W każdej chwili możesz zaczepić nią o jakieś drzewo, albo krzak.
Ban za straszenie Garnków. Niejedna sądziła, że po akcji w pewnym odcinku, w lesie będzie spokój... A tu proszę, godne i straszne zastępstwo.
Banan za samotne ognisko. A ja już przygotowałam ziemniory do upieczenia! Hał der ju.