Ban za kuszenie strażników na nocnej warcie. Nieładnie tak, w samych majtach i z toporem.

Strony : 1 ... 29 30 31 32 33 ... 99
Ban za kuszenie strażników na nocnej warcie. Nieładnie tak, w samych majtach i z toporem.
Ban za tę seksowną laskę w dzienniku! Ja też chcę mieć taką sylwetkę, ale te ciastka leżą za blisko... ;(
Ban za żałowanie sobie ciastek. Ciastka nie pytają, ciastka rozumieją.
A takie orzechowe to już w ogóle...
Ban za to, ze dobrze prawisz. Chyba dokończę sobie te ciasteczka, które zostawiłam na jutro.
Ban za taką cudowną alchemicką stylkę. Czuję, że większość absyntu może teraz mieć sporo kompleksów.
Banicja z posiadanie tak mrasnego spojrzenia, jednak te oczyska od cmy wcale takie zle nie sa >..>
Ban, bo obiecałaś likierek, a wyjechałaś w siną dal ;<
Ban za niecierpliwość bo jak wrócę to tyle likieru ci przyniosę że będziesz miała dość xDD
Ban, bo ci nie wierzę xD Uwierzę jak zobaczę. ;>
Ban za to że nie wierzysz i tworzysz mi tu teorie spiskowe, daj mnie rok i czas na wynajem mieszkanka w Wawie to będziesz pierwszą osobą u której moja noga postanie XD Z likierem ofc
Ban, bo nie wiem czy traktować to jako obietnica czy groźba? XD W obu przypadkach czekam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ban za to ze uwazasz ze JA mialabym ci grozic, aczkolwiek dobrze ze tak czy tak czekasz ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
Swoja droga banicja x2 za zakazana hue hue emotke szatana ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ban za hipokryzje bo sama jej używasz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Banicja za to ze nie wiesz ze mnie wolmoooo i ze nie odniosłaś się do mojego pierwszego bana ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ban za pyskowanie i mówienie co mi wolmo a co nie ;p
I ban, bo mam podstawy przypuszczać, że mogą być to groźby. XD Ale się nie boję, bom ja batman Absyntu i niczego się nie boję, o!
Banicja drogie dziecko za to ze jeszcze ci sie nie znudzilo twierdzenie ze jestes batmanem i ze nietoperze do ciebie przemawiaja! Paszol won na leczenie, nietoperze w eldaryi nie istnieja! >.>
Ban bo kłamiesz! Świadczy o tym atmosfera w nietopry!
BAN BO RUBY NA BITWY PRZYSZLA I TRZEBA OKAZJE WYKORZYSTASZ A TY SIE SZLAJASZ GDZIES PO HOTELU
Ban za unoszenie na mnie czcionki! Nie tym tonem młoda damo, ja tu pracuje!
Banicja za uciszanie mnie bo MOGE KRZYCZEC KIEDY CHCE UOAOAOAOOA tylko polizei moze mnie osadzac ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ban za zakłócenie ciszy nocnej. Zobaczysz jak zaraz wpadnie policja ma Eldarye i dopiero będziesz miała dzień dziecka. XD
Ban za niszczenie mi dziecinstwa bo ja tu chce sie bawic a ty co :C
Ban, bo o tej porze dzieci powinny spać. ;p
Ban za zimne kolory w stylce, bo marzy mi się ciepełko, a jak tylko patrzę na twoją Gardzię marznę!
Ban za bycie ninją. Nikt nie zauważy, kiedy napiszesz post i w sumie wychodzi takie dziwactwo jak tu teraz :v .
Ostatnio zmieniony przez Liebevolla (04-09-2021 o 00h09)
Banicja za przerwanie nam ciagu spamu aczkolwiek wsm moze to i lepiej XD
Dodatkowo banicja za wloski tak fajne ich uzycie powinno byc zakazane!