Ban za dzikie pląsy w sygnaturce. No żeby tak od rana w poniedziałek się wygłupiać D:

Strony : 1 ... 28 29 30 31 32 ... 99
Ban za dzikie pląsy w sygnaturce. No żeby tak od rana w poniedziałek się wygłupiać D:
Ban za posiadanie tej korony, bo zawsze jak ją u kogoś widzę to żałuję, że jej nie mam.
Ban za dzielenie ze mną szarych komórek, bo mam dokładnie tak samo jak Ty
Banicja za to ze mnie kusisz tymi speszjal ajjjs >.>
ban za stanie w czekoladowej fontannie, zaraz cała się ubrudzisz czekoladą
Ban za mgłę. Jest bardzo podejrzana, a zwłaszcza że znajdujesz się w labolatorium. Co jeśli jest trująca? :o
Ban za chodzenie z wielkim kotem po nocy i to jeszcze bez smyczy. A co jak się rzuci na jakąś niewinną duszę?
Ban, za umierającą muchołówkę, musisz o nią lepiej dbać!
Ban za chwalenie się tytułem arystokratycznym w sytuacjach, które tego nie wymagają.
żarcik kosmonaucik ofc
Markiz, ban za tą stylizację, cudo, zamiast kręcić się po lesie powinnaś lecieć na pokaz mody.
Ban za całkowite zasłonięcie twarzy. Ja wiem, że pandemia, ale bez przesady.
Ban za hipokryzje bo mowisz nie o zaslanianiu twarzy a sama chowasz sie za jakas ptasia morda >...>
Ban za noszenie róż. Albo kogoś zaczepisz, albo sama się zadrapiesz.
Ban za chodzenie nocą po KG z tym toporem. Ktoś jeszcze może się ciebie wystraszyć ;-;
Ban za chodzenie bez spodni, już coraz zimniej się robi, jesień idzie i jak tak dalej pójdzie zaraz będziesz przeziębiona!
Ban za te czerwienie dookoła oczu. Natychmiast marsz się wyspać! Makijaż tylko dodatkowo przemęcza twoją twarz .
Ban za chodzenie w pół zbroi - pół bieliźnie. Zrozumiałabym, gdybyś jeszcze była na plaży, bo nawet wojownik zasługuje na wakacje, a czujnym zawsze być trzeba, ale na lodowej pustyni? To już niestosowne.
Ban za nadmiar zieleni, ponieważ przypominasz, że te cieplutkie pory roku właśnie minęły bezpowrotnie