Ban za bycie tak ubraną!
Zimy jeszcze nie ma, a na dodatek jesteś w środku budynku to i też ciepło jest.

Strony : 1 ... 25 26 27 28 29 ... 99
Ban za bycie tak ubraną!
Zimy jeszcze nie ma, a na dodatek jesteś w środku budynku to i też ciepło jest.
Ban za deptanie grzybów! Co z tego że emanują jakąś dziwną poświatą, ale może przydadzą się alchemikom do eksperymentów! Pomyślałaś może o tym? ;>
Ban za sądzenie, że nie myślę!
Ja pomyślałam o grzybach, ale one jak nieszczęsne jednorożce. Powiem "ojojojojojojojojojoj" to ich będzie milion pięćset sto dziewięćset Farenowska xD
Ban za tyle ozdób we włosach. To wysoce nieproduktywne marnować tyle czasu na ściąganie tego wszystkiego przed każdym myciem U-U
Ban za posiadanie tej karnacji!
Ten odcień jest tak ładny, że chcę go posiadać, ale nie będę go mieć TvT
Ban za niemal cały komplet diva fengguang na sobie, to dość nietypowe to widzieć!
Ban za inspiracje starą stylką Filli. Oryginał mnie bardziej przekonywał, zwłaszcza owłosione nogi. ʢ◉ᴥ◉ʡ
Ban za 2999 postów. Kobito, ile to ruchów palcami, żeby wystukać te posty
Ban za bieganie w takim kusym stroju koło klifu. Jakiś Ląs jeszcze w przepaść wpadnie.
Ban za ubiór nie odpowiedni do sytuacji. Narzutka nie jest najpraktyczniejszą częścią garderoby jak dla podmorskiego stworzenia - tylko będzie się za tobą ciągnąć podczas pływania i możesz nałapać do niej ryb :<
Ban za tak wyzywający strój do łażenia po cmentarzu. Zero szacunku dla zmarłych!
Ban, bo pani strój również nie jest zanadto właściwy jak na zakonnicę, pani Rozario! Przeliterować imienia własnego boga też pani nie potrafi. I kto tu mówi o braku szacunku, phi!
Ban za użycie tej maski!
Teraz to to mi przypominasz gnijącą panną młodą, tylko w wersji zielonej.
Ban za używanie czarnej magii przy takim słodkim i uroczym chowańcu, jeszcze mu się odmieni i już nie będzie taki milusi. :<
Ban za trzymanie chowańca pod wodą, ty masz płetwy, a on? Jak ma sobie poradzić na dnie morza?
Ban za spacerowanie we mgle po skarpie. Spadniesz i co będzie? Kto cię uratuje?
Ban za bycie przyjaciółką chowańców!
Za szybko wbijasz te posty i uciekasz od innych TvT
Ban za podszywanie się za Huang Chu, narozrabiasz i pójdzie na nią. Ładnie to tak?
Ban za cosplay Rosarii, ona na pewno nie nyłaby przyjaciółką chowańców!
Ban za manipulowanie świetlikami za pomocą magii. A może one mają własne plany i marzenia i nie chcą tańczyć tak jak ty im zagrasz, co? :C
Ban, bo za każdym razem jak widzę tę stylówkę to przypomina mi się Król Julian. XD
Ban za kuszenie Ludwoga taką śliczną wróżką. Nie będzie chłop całą noc spał.