Okej, słucha Cuks uważnie, postaram się krótko, zwięźle i na temat u-u
Cuksie drogi, jesteś naprawdę cudowną osobą, no i nieocenioną pomocą od zawsze, szczególnie w tych ciężkich momentach, za co muszę Ci stokroć podziękować. Spod tej góry moich problemów, to bym się nawet nie zaczęła wygrzebywać, gdyby nie Ty. O każdej porze dnia i nocy służysz opinią, pomogą i pocieszeniem, co bardzo podtrzymuje mnie na duchu i jestem za to bardzo wdzięczna. Bardzo fajnie jest się też razem z Tobą pośmiać i pogadać o niczym, no bo jednak co jak co, ale najcuksowszy z Cuksów jest tylko jeden! U-U
No to przy okazji dorzucę jeszcze, że radzisz sobie prześwietnie i niesamowicie na studiach i jestem z Ciebie przeogromnie dumna i chwalę się Tobą na lewo i prawo, górę, dół, przód i tył! No po prosu zadziwiasz mnie na każdym kroku swoimi rozmaitymi umiejętnościami, wiedzą i pomysłowością! No i tym, że nie boisz się wprost wyrazić swojej opinii, powinnam być już przyzwyczajona, a jednak nadal są momenty, w których mnie szokujesz XD Ale to dobrze, naprawdę szanuję tą Twoją cechę! No i na koniec dodam, że mam nadzieję, że wiesz, że tak, jak ja mogę na Ciebie zawsze liczyć, tak Ty również możesz liczyć na mnie!
No i tym akcentem, dziękuję i muah u-u❤
Ostatnio zmieniony przez Dimitri (09-04-2023 o 19h07)