Poza tym bardzo cię lubię jako osobę i chętnie wpadam tam, gdzie jesteś ty i można z tobą porozmawiać.
Ostatnio zmieniony przez Mijane (04-03-2023 o 18h30)
Strony : 1 ... 86 87 88 89 90 ... 97
Ostatnio zmieniony przez Mijane (04-03-2023 o 18h30)
Bardzo podoba mi się twój dziennik.
Jest spójny i zrobiony estetycznie.
No i na dodatek jakoś niesamowicie zachwyca mnie dopasowanie stylizacji do tła które o dziwo (pomimo widoczniej na nim krwi) mnie uspokaja.
Ciężko mi w sumie powiedzieć dlaczego, ale to chyba kwestia tych kolorów :>.
@Down Bardzo dziękuję ❤❤❤ >.<
Ostatnio zmieniony przez VampireCarmila (05-03-2023 o 20h28)
Ojej, uwielbiam Twoje stylki inspirowane księżniczkami Disneya, najpierw Królewna Śnieżka, teraz Kopciuszek, świetnie się na to patrzy!!! Do tego dodajesz od siebie taki element dreszczy, na przykład oczy zarówno Śnieżki, jak i Kopciuszka! ❤️w❤️ Z niecierpliwością czekam na więcej tych fenomenalnych stylek! >w<
//Ojejku, dziękuję za tak cudowny komplement! >w<❤️
Też uwielbiam swoje skrzypce, całe opowiadają jedną wielką historię! Jeśli miałabym kiedyś wrzucać moje skrzypcowe popisy do internetu, to koniecznie dam Co znać! :>
No i bardzo się cieszę, że doceniasz moje rysunki! ^^ Staram się jak mogę, żeby były na poziomie, jednak nadal nie uważam, żebym miała jakikolwiek talent ^^'
Ostatnio zmieniony przez Dimitri (09-03-2023 o 13h33)
Ostatnio zmieniony przez lychee (07-03-2023 o 15h10)
Ostatnio zmieniony przez Lythan (07-03-2023 o 17h13)
Strasznie podoba mi się twoja stylówka! Widziałam cię w niej już nie raz na forum, ale po raz pierwszy mam okazję ci o tym napisać♥ Świetny pomysł z tymi "dodatkowymi" rękami, które robią robotę i dodają twojej Gardzi... Majestatu? Ale i niepokojącego wydźwięku. A do tego wydajesz się taka miła sądząc po postach♥
Bardzo podoba mi się w twojej stylizacji połączenie różu z błękitnymi włosami i oczami.
Na dodatek chowaniec i tło dodają bajkowego ,"magicznego" uroku całemu outfitowi.
@down Dziękuję bardzo ^^
Ostatnio zmieniony przez VampireCarmila (11-03-2023 o 23h15)
Widzę, że księżniczkowa seria się rozrasta. Wcześniej mignął mi jeszcze Kopciuszek, a teraz widzę Jasminę. Jestem pod wrażeniem pomysłowości pod względem wykorzystania Eldaryowych elementów i nie mogę się doczekać następnych księżniczek w Twoim wydaniu.
Twoja sygnaturka to uosobienie prawdziwego kunsztu, które powaliło mnie na łopatki swoją oryginalnością, wytwornym dowcipem i boską wręcz estetyką.
A tak na serio, zaczepisty ten kotek xD Jego pyszczek mnie rozbawi xD Słodziak :3
//@down Bardzo dziękuję! :3
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (11-03-2023 o 00h29)
No świetna stylka!!! Za pierwszym razem jak na nią spojrzałam, to przypominała mi kraba, ale jak weszłam na Twój profil i zobaczyłam ogon i wielkie czułki, to aż mi szczęka opadła! No super klimat zrobiłaś!!! Do tego za każdym razem jak widzę to połączenie kolorystyczne, muszę wejść i obczaić stylkę! To takie super kolory, które trudno wykorzystać, że aż miło patrzeć! Super robota!!! >w<
//Ooo, dziękuję bardzo! >w< No i te uszy to po prostu koszmar wszystkich przeglądarek, ale no są przeurocze >w<
Ostatnio zmieniony przez Dimitri (13-03-2023 o 21h34)
mega mi imponuje twoja umiejętność gry na skrzypcach, to cudowny instrument z pięknym brzmieniem i strasznie zazdroszczę, że umiesz na nim grać *^* ogólnie pamiętam, że wstawiałaś niedawno zdjęcie swoich skrzypiec na zapytajkach, bardzo ładne są <3 chciałam też jakoś docenić twoją stylówkę, ale jak weszłam na twój profil, to mi zaczęło potwornie ścinać przeglądarkę ;__; ale za to pochwalę to, że chyba zawsze trzymasz się wyglądu swojej postaci, tj. zawsze masz te lisie akcesoria, fajowo, że się tego tak konsekwentnie trzymasz :>
/@up to prawda, urocze są *^*
// dziękuję! <3
Ostatnio zmieniony przez idontcare (14-03-2023 o 13h34)
Zachwyca mnie twój dziennik, jest zrobiony estetycznie i całościowo wygląda naprawdę bardzo ładnie.
No i ciężko nie wspomnieć o mrocznej stylizacji która ładnie komponuje się z tłem.Całość daje mi mocno halloweenowy vibe :3
Masz bardzo ładną sygnaturkę ^^ Oprócz tego widzę, że poszłaś ze stylizacją w Arielkę, ale taką bardziej mroczną Mega ładnie to wygląda ^^
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (15-03-2023 o 14h55)
Podoba mi się dół twojej stylizacji, wygląda ciekawe i dość ładnie ze sobą współgra
ŁAAAAAAA! Twoja stylizacja jest boska! Jest w niej wiele elementów, które pierwszy raz w życiu widzę w takiej aranżacji, w której wyglądają naprawdę dobrze bez żadnego ale! Bomba!
// ❤!
Ostatnio zmieniony przez Cuks (19-03-2023 o 15h51)
Ostatnio zmieniony przez Mijane (18-03-2023 o 19h23)
Jeju, jak ty ślicznie wyglądasz! To jest niebywałe, że Twoja Gardzia nie ma na sobie praktycznie nic, a wygląda tak cudownie! <3
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (20-03-2023 o 15h22)
Twoja stylizacja to bomba! W końcu widzę te włosy i naramiennik wykorzystane tak, że wyglądają świetnie! No i jeszcze te oczy i ozdoba... cud miod i maliny!
zawsze masz bardzo ładne stylizacje, ta obecna oczywiście nie jest wyjątkiem, jej kolorystyka jest świetna, a ta karnacja z czterema rękami dodaje jej więcej magii, cudo! jeszcze te jasne włosy w połączeniu z nieco ciemniejszą karnacją wyglądają obłędnie, i'm in love <3 poza tym chyba kieeedyś o tym wspominałam, ale masz bardzo ładnego instagrama, podoba mi się jego estetyka.
no i ogólnie patrząc po twoich postach na forum wydajesz się mega sympatyczną i ciepłą osobą, zawsze miło na ciebie wpaść :>
aaa, i masz super prace w twoim wątku z zamówieniami :D
// aż mi się łezka w oku zakręciła, bardzo ci dziękuję!!! kurde faja, zawsze wiesz, co mi powiedzieć, żeby mi poprawić homor <3333 Σ>―(〃°ω°〃)♡→
Ostatnio zmieniony przez idontcare (23-03-2023 o 13h25)
Ostatnio zmieniony przez lychee (23-03-2023 o 21h02)
Śliczny rysunek w dzienniku kochana! Poza tym jesteś tak uroczą i kochaną osobą, że mam ochotę cię przytulić! ^^ *virtual hugs*
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (23-03-2023 o 20h36)
Zawsze podobało mi się to, w jaki sposób łączysz różne niespodziewane elementy w swoich stylkach, no każda jest po prostu *chef's kiss*, naprawdę! No i do tego bardzo lubię patrzeć na sygnaturki, które zmieniasz od czasu do czasu! Są takie proste, a jednak stylowe i od razu można Cię po nich rozpoznać! >w<
//Ojejku, bardzo dziękuję za taki super komplement! >w< Bardzo mi miło! (灬^w^灬)♡
Ostatnio zmieniony przez Dimitri (28-03-2023 o 10h06)
Ostatnio zmieniony przez lychee (29-03-2023 o 14h58)