Łaaaaaa, co za kolorystyka! Fiolet, czerń i złoto na raz to z pewnością nie połączenie, z którym cię kojarzę, a szkoda, bo twój makijaż wygląda rewelacyjnie! Podoba mi się, że ograniczyłaś biżuterię, którą nosi twoja Gardzia i postawiłaś na mniej ozdób, ale za to mocnych, jak tatuaże. Twoja stylizacja wygląda schludnie i z klasą, a jednocześnie dosyć luźno, swobodnie i z pazurem. Jestem naprawdę zachwycona, zwłaszcza użyciem pasa, którego w takiego typu stylizacji jeszcze nie widziałam, a wygląda jakby był dla niej stworzony. Myślę, że to moja ulubiona ze wszystkich twoich dotychczasowych stylizacji c;
// A dziękuję ci bardzo! Na matematykę poszło nieporównywalnie więcej czasu i energii niż na którekolwiek z moich rozszerzeń, bo o nie to zaczęłam się martwić dopiero w trzeciej klasie, a z matematyką mocowałam się od samiuśkiego początku, żeby jakoś zdać z klasy do klasy ~~ v ~~ Z testu diagnozującego poziom wiedzy na początku liceum dostałam jedynkę X'D W klasie maturalnej cała rodzina się bała, że nie zdam, więc jak się okazało, że z próbnej matematyki dostałam 54%, to ciotki dzwoniły do mnie z gorącymi gratulacjami XD Tak że jestem niesamowicie dumna z tego, że nie dość, że ostatecznie dobiłam do tych nieszczęsnych 30%, to jeszcze przebiłam je ponad dwukrotnie! :DDD
Ale serio system edukacji powinien się zmienić, bo coś mi mówi, że wszystkie potrzebne mi do życia obliczenia i tak będę wykonywała na kalkulatorze, bo nadal jestem w tym kiepska, a góry pieniędzy, która poszła na korepetycje i tego siwego włosa, który wyrósł mi być może z całego tego stresu nikt mi nie zrekompensuje ~ v ~
Ostatnio zmieniony przez Cuks (07-07-2022 o 10h44)