Aktualizacja AC daje mi ostatnio tyle radości, zwłaszcza, że udało mi się zdobyć nowo dodaną do gry Shino, że aż musiałam zrobić taki mały, szybki rysuneczek z ulubionymi villagerami z mojej wyspy.
☽FANART☾
☽FANART☾
☽OC DERP☾
Świetnie widzieć nowe prace spod Twojej ręki ^^ mam wrażenie, że są coraz bardziej dynamiczne- nawet jeśli na arcie nic nie wskazuje na ruch XD (silly me)
No i ta krewka, wg mnie świetnie wykonana Jak zawsze z przyjemnością podglądam nowe egzemplarze w Twoim wątku.
☽OC DERP☾
☽OC DERP☾
Mniej idealności, więcej szkiców -w-
Cieszę się z Twoich ostatnich dwóch postów bo jak wspominałam wcześniej, bardziej podobają mi się takie prace w Twoim wykonaniu niż faktycznie bardziej pracochłonne i pełne szczegółów rendery co jest preferencją tak swoją drogą, ja ogólnie nie lubię za bardzo renderów ani paintingów więc nie bierz sobie tego do serca w personalny sposób xD Włosy na szkicach faktycznie wyglądają bardzo organicznie i naturalnie, co jest całkiem normalne przez to jak odbieramy szkic vs. lineart - więcej linii zawsze jest na korzyść odbioru pracy, nieważne jak chaotyczne czasami by nie były. No, może nie aż tak nieważne, czasami ciężko coś wyłuskać jeśli to taki pierwszy szkic bez poprawek xD Takich to i ja nie wrzucam bo wyglądają jak chaos linii i jedno kółko gdzieś w tym, można rzec - abstrakcja i tylko autor wie co miał na myśli. Ale no, wrzucaj więcej takich soft rzeczy, świetnie wyglądają i bardzo przyjemne dla oka UwU
☽OC DERP☾
Ktoś: Idealna kreska nie istn-
Dokładnie ten mem stanął mi przed oczami, jak otworzyłam jeden spoiler, a potem jeszcze kilka innych.
Cholera, te szkice są tak dobre, tak piękne. Masz cudowną kreskę, taką lekką a jednocześnie wyrazistą. Postacie mają to coś w oczach, są tak dopracowani, patrząc na nich chcę poznać ich historię, niech mówią!
Jestem zachwycona Twoją twórczością, w ostatnich pracach czuć odrobinę głębi, tajemniczości, lekkości, a przecież widzę na twarzach nostalgię, nutę obojętności, radość, słowem - wow, jak ty to robisz.
Na pewno będę częściej zerkać, bo zdecydowanie Twój wątek zasługuje na większy odbiór <3
☽OC DERP☾
☽OC☾
☽OC☾
Ostatnio zmieniony przez HoʇaruUmari (02-12-2021 o 15h46)
☽ZAMÓWIENIE☾
☽OC☾
☽OC☾
☽OC FANART☾
☽OC FANART☾
☽ZAMÓWIENIE☾
Prace wiadomo, samo złoto ^^ ale to co absolutnie skupiło na sobie moją uwagę- to te refleksy na ustach i makijażu oczu ostatniego zamówienia! Dla mnie, fenomenalnie ^^
Nie wiem jak to robisz, ale wspaniała robota ^^
☽AT☾
☽OC+WIP☾
☽ZAMÓWIENIA☾
☽OC☾
☽OC☾
☽DERP☾
☽OC☾
☽FANART/AT☾
☽INNE☾
☽ZAMÓWIENIA☾
☽DERPY | OC☾
☽ARTFIGHT☾
☽INNE☾
☽OC☾
☽ADOPTY☾
Co prawda nie mam aż tak ogromnego doświadczenia z adoptami (bardziej w ychach siedzę), ale kilka mi się sprzedało, więc podzielę się swoimi radami. Moja taktyka jest taka, że wrzucam do bardzo wielu grup na deviantarcie. I gdy mówię "wielu", naprawdę mam to na myśli – tak do ponad 100, żeby jak najwięcej osób mogło zobaczyć. Wrzucanie tego wszystkiego zajmuje mi godzinę xD Dodatkowo możesz się też poogłaszać w grupach na facebooku, jest ich całkiem sporo. Tylko polecam poszukać takich prywatnych, bo jeśli wrzucisz coś do publicznej, to potem może się to wyświetlić na tablicy twoich znajomych. Niedawno się o tym dowiedziałam, jak mi rodzina wspomniała, że widzi moje rysunki...
Możesz też poszczególne projekty dodać do toyhousa, jeśli masz i tam na forum napisać (ale prędzej w wątkach poszczególnych osób, które szukają konkretnych rzeczy), w dodatku przydaje się to, bo jeśli twój klient też ma toyhousa, to możesz szybko przetransferować adopta i automatycznie masz credita.
No i najważniejsze to się nie zrażać. Czasami rzeczy sprzedadzą się szybko w bardzo dobrej cenie, czasami potrzeba czasu... A czasami w ogóle się nie sprzedadzą. Trzeba próbować, żeby sobie publikę zbudować, która jest zainteresowana adoptami.
A tak poza tym, to chciałam powiedzieć, że przeurocze projekty. Szczególnie ten pierwszy mi się podoba, podejrzewam, że zdobędzie zainteresowanie <: