Cześć, wpadła tutaj, bo zobaczyłam, że robisz wspaniałe sygnaturki z postaciami z lola
zamówienie
Życzę miłej pracy :*
Ostatnio zmieniony przez Alec (11-05-2021 o 05h19)
Cześć, wpadła tutaj, bo zobaczyłam, że robisz wspaniałe sygnaturki z postaciami z lola
zamówienie
Ostatnio zmieniony przez Alec (11-05-2021 o 05h19)
@Natsi
Aaaaaa jest cudowna i idealnie trafiłaś w mój gust.
Będzie noszona, dziękuję ślicznie! <3
(pewnie jeszcze tu wrócę @.@)
@Natsi Bardzo dziękuję, jest przepiękny. Zrobione od zupełnie obcej osoby, a czuję, że to jest cząstka mnie.
Ja też się nie umiem się zdecydować, która się lepiej komponują.
Ostatnio zmieniony przez Alec (12-05-2021 o 19h52)
Poproszę sygnaturkę niespodziankę.
1. Najlepiej trochę może mroczna? W sumie po prostu żeby było coś ciemnego, bez jaskrawych kolorów.
2. Freyha
3. standardowe
4. Jakaś ładna fikuśna czcionka, ale nie musi jej być - zależnie od tego jak Tobie twoje poczucie estetyki podpowie
Ostatnio zmieniony przez Freyha (15-05-2021 o 15h15)
@Natsi Ooo tak idealnie trafiłaś w moje gusta i serio piękna ta sygna <3
Dziękuję ślicznie <3
hejka, przychodzę z kolejnym zamówieniem
Formularz
obrazki
Witam ponownie zdolniacho, czy mogłabym Cię prosić o tą samą sygnaturę, tylko z napisem "Freya"? Ponieważ tak mi się spodobała, że chciałabym jej użyć na innym forum, a tam nie mam "h" w nicku. Chyba, że się nie zgadzasz, żebym używała jej gdzie indziej - to zrozumiem
aaah, dziękuję Natsuś! Sygnaturka jest cudowna, nie sądziłam, że aż tak mi się spodoba (ꈍᴗꈍ). Dzięki wielkie! <3
@Natsi, nie ten plik dodałaś Bo wrzuciłaś z Freyha zamiast Freya
Dziękuję ślicznie <3
formularzyk
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (20-05-2021 o 23h18)
Lubię niespodzianki
Robisz kawał świetnej roboty <3
1. Temat: Skyrim, jakiś ładny widoczek, jakiś smok - co tylko znajdziesz
2. Napis: "Niech zgadnę... Ktoś ci ukradł słodką bułkę?"
3. Wymiary: pasujące do forum
4. Uwagi, życzenia: Mile widziane jakieś śnieżne klimaty, ośnieżone Skyrim...coś pięknego.
Od razu uprzedzam, że pierwszy raz coś zamawiam, więc jak coś pokićkam to przepraszam ;-;
Mam jakieś obrazki, ale jak się nie nadają to przyjmę cokolwiek z Black Widow.
1. Render/obrazek
Ostatnio zmieniony przez Soonshim (22-05-2021 o 14h59)
Aaaaa bardzo dziękuję za poświęcenie czasu, właśnie o coś takiego mi chodziło! W końcu będę miała jakąś ogarniętą sygnaturkę ♥♥♥
Jeszcze raz OGROMNE dziękuję <3
// edit // Jednak z napisem! Może to być albo "If I stay with you, if I'm choosing wrong I don't care at all" albo I don't care at all. Lost my time, my life is going on".Obrazki
Ostatnio zmieniony przez Lea (24-05-2021 o 08h25)