Czy to, zawsze będzie tak serce ty moje kochane, że za każdym razem kiedy widzę twoją stylizację to, nie mogę przejść obojętnie obok niej, aby jej nie ocenić? ♥.♥ No powiedz mi, jak to jest, bowiem obecna stylizacja wywołała nawet zdziwienie na twarzy mojej strażniczki co zresztą widać gołym okiem, lecz wracając do obecnej tu stylizacji to, nie będę w bawełnę cię owijać i rzec muszę, że przypominasz mi postać z horroru, czyhającą na to, by skraść komuś życie, a w tym przypadku odnoszę niejasne wrażenie, iż czyhasz na moje życie xD. A teraz tak zupełnie na poważnie to, wyglądasz po prostu OBŁĘDNIE, a twarz jest po prostu mistrzowska i bardzo, ale to bardzo, bardzo, bardzo podoba mi się, połączenie czerni z bielą, gdyż albowiem uważam, że te dwa kolory do siebie pasują idealnie i to, co mnie zaskakuję w pozytywny sposób, jest właśnie to, że potrafisz z niczego stworzyć coś tak pięknego i majestatycznego!!! ♥♥♥ I tak wydawać by się mogło, że jest ciut, ciut za duży chaos na głowię, lecz byłabym w wielkim błędzie gdybym nie powiedziała ci, iż chaos ten ma też swój urok. Jedyne co bym może zmieniła i zastanowiła to, czy tło jest odpowiednie do tak mrocznej stylizacji, acz nie mogę zmniejszyć Ci za to, końcowej oceny, która jest dla mnie oczywistą, oczywistością oceną słuszną 10/10 ツ (✿◠⌣◠) ♥
A ten dzień był taki ponury, a dzięki twojej ocenie poczułam się trochę lepiej i także dzień stał się sto razy lepszy kochana!!!! ♥ Dziękuję Ci bardzo (✿◠⌣◠)
Ostatnio zmieniony przez lychee (13-02-2023 o 14h36)