Ależ zakochałam się w tym stroju już jak zobaczyłam go na miniaturce. A jak weszłam na całość to już w ogóle, to bardzo moje klimaty i zdecydowanie moja kolorystyka.
Zacznę od góry, bo tak. Twarz Twojej strażniczki jest urzekająca. Włosy, które mają idealne odcienie i oczy zdecydowanie robią robotę, ten makijaż wygląda obłędnie. W połączeniu z rogami i koroną nadają pewnego charakteru. Reszta wdzianka ładnie dobrana, w moim odczuciu stanowi bardziej za tło, jest bardziej neutralne, bo szał robią buty, atmosfera no i twarz.
Miecz w tej atmosferze do tej pory kompletnie mi się nie podobał, w przeciwieństwie do samych kryształów, które są wykonane super, ale Ty znalazłaś ciekawe zastosowanie tej atmosfery, przez co miecz absolutnie nie szpeci stylki, a wręcz bardzo pasuje i go dopełnia. Widzę także skitrany za kryształami, z tego co pamiętam absyntowy łuk, nie wiem do końca po co, ale ma ładny fragment, więc w sumie mi nie przeszkadza. Kryształek przy dłoni Twojej postaci także ładnie zgrywa się z całością, a strażniczka ma czymś zajętą dłoń, więc to także mi się podoba.
I te atmosfery, kocham stylizacje naciupciane atmosferami <3. Większość jest co prawda schowana za postacią, ale i tak się ładnie prezentują, więc tu ogromny plus.
Żeby nie było tak kolorowo - mam jeden minus. To futerko jakoś nie zgrywa mi się kolorystycznie, ma po prostu inny odcień i odrobinę odcina mi się od całości. Ale wiem też, że pszczółkowe odcienie nawet samej bieli diametralnie się różnią, więc dopasowanie czegoś idealnie nie jest takie proste.
Także oceniam stylizację na 9,9/10, no bo to futerko, ale pomijając tę narzutkę jest super ^^.
Ostatnio zmieniony przez As7hoCsx73 (12-11-2021 o 18h35)