Najpierw myślałam, że ta stylizacja jest typowo zimowa, zima, mróz, góry wszystko pięknie ładnie. Zobaczyłam sukienkę spod płaszcza/peleryny z eventu walentynkowego2k16 i musiałam się zastanowić nad tym strojem. Połączenie kolorów jest dla mnie na plus, bo uwielbiam pudrowy róż, czerwień i biel w Garnkowych stylizacjach. Ta sukienka niszczy mi w głowie cały obraz, bo cały czas mam z tyłu głowy, że to część stroju letniej wróżki. Twoja postać wygląda trochę przez to jakby szybko kazali wyruszyć jej w góry. Dosłownie dali tylko płaszcz i kurtkę i wypchnęli za zewnątrz na wyprawę.
Przez całą stylizację patrzę inaczej na pokój Valkyona. Wygląda w tym połączeniu jak pokój w tawernie, w którym będziesz nocować.
A teraz gwóźdź programu, bo dlaczego ja oceniam te stylizację? Za tło i chowańca. Jestem ogromnym fanem estetycznych zdjęć wyjętych z Pinteresta. A konkretnie twój chowaniec, umieszczony na tym tle, w tym miejscu to coś pięknego. Kojarzy mi się z filmem, który kiedyś oglądałam i ten widok jest inspirujący.
Gdyby to był mini fashionweek wersja chowańce i oceniałoby się chowańce i tło twój ode mnie dostałby 1000.000/10
Strój oceniam na 6/10
@down właśnie przebrałam moją Erike, by była gotowa na zbieranie spóźnionych jajek, a tu niespodzianka, nie dla psa, nie ma nic
Ostatnio zmieniony przez Floy (19-05-2021 o 12h18)
( *_*) (•_• )
\ \ / /
| | | |
Żeby uratować fabułę 2 sezonu Beemoov musiałby napisać go od początku