2.
Ooo, chętnie bym się przebrała za Doktora Plagi i bardzo żałuję, że nie mamy takich ciuszków na Eldaryi... Ale kto wie, może w końcu dostaniemy teraz. :3

Strony : 1 ... 173 174 175 176 177 ... 215
2.
Ooo, chętnie bym się przebrała za Doktora Plagi i bardzo żałuję, że nie mamy takich ciuszków na Eldaryi... Ale kto wie, może w końcu dostaniemy teraz. :3
3.
@Van no niestety chyba nie dostaniemy xd widziałyście zapowiedzi? Chyba znów będzie jakaś zbroja i szczerze mówiąc mam trochę dość tego typu strojów, akurat halloween to moment w którym twórcy mogliby zaszaleć i stworzyć coś naprawdę ciekawego.
@Lina piękne stroje, chętnie bym została takim szkieletem
Ostatnio zmieniony przez Skaen (15-10-2022 o 20h00)
4.
Nie proszę tylko nie znowu zbroja. Już mam serdecznie dosyć tych mocno obudowanych i dużych ubrań. Ciężko z nimi zrobić jakąś stylizację. Np jak nam dają te wielkie płaszcze które zasłaniają pół gardzi jak nie całą
5. nie chce zbroji ;( ja bym chciała jakieś sexy ciuchy ala wiedźmin <3 albo jakieś inne fajne maski.Albo jakiś cross z innym grami, byłoby super ^^
Skaen dawno ci nic nie dawałam :3 jako że noc duchów przed nami masz przebierać swoją gardzie za duszka w stylu dziadów <3
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (17-10-2022 o 20h18)
1.
@Skaen, no cóż... Mejbi next time...
Stroje na zapowiedziach nie wyglądają źle i myślę, że coś dla siebie w nich znajdę, ale raczej mnie nie zachwyciły.
@Lina, na moje ten strój z kosą to ma właśnie taki "witcher vibe"
2. Matko ta przejedzona wiewióreczka w twojej sygnie jest przeurocza <3
A tak to cóż staram się zmieniać stroje, ale myślę że ruch zacznie się jak tylko wejdzie event.
// ja pójdę na groby w przyszłym tygodniu by uniknąć tłumów, a same święta przeleniuchuje :3
Skaen zaliczone !
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (21-10-2022 o 17h38)
3.
@Lina, wiem że trochę późno ale jestem w duszkowej stylizacji.
Co do eventu to fajnie, że już w poniedziałek się zaczyna. Macie jakieś plany na halloween lub wyjeżdżacie gdzieś na wszystkich świętych?
Hasła reklamowe strażniczek
Ostatnio zmieniony przez Lyz (01-11-2022 o 14h57)
5.
@Lina, zdążyłam zmienić sygnaturkę (a raczej wrócić do starszej), ale wiem o co chodzi :3 Ta wiewióra to mój stan umysłu.
Ja dzisiaj byłam w pracy i w niedzielę też więc nie miałam nawet okazji odwiedzić cmentarza. Jutro pewnie będę odsypiać, a że musiałabym iść piechotą to centrum to pewnie się nie ruszę.
@Skaen, Twoja duszkowa stylizacja też już zniknęła, ale ją pamiętam, była świetna
@Lyz, świetne te hasełka! ♥ Bardzo chętnie opowiem coś o dinusiach Ja w tej gierce też nie wyciągałam więcej, a czasem nawet przypadkiem kończyłam na 50 punktach, a i tak skończyłam event wczoraj, także dasz radę.
Wyzwanie dla @Liny, jak Strażniczki z kolejki poradziły sobie z Dzikim Łowami na Halloween - wykonanie dowolne.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (01-11-2022 o 21h25)
1.
Eh, mam cały pierwszy look, z drugiego i trzeciego mam tylko 3 elementy. Obawiam się, że przez szkolę zapomnę o evencie i nie wypali mi ;-;
Ale gratuluję ukończenia tak szybko i cieszę się, że podobają się hasełka
@Vandea Dziękuję! Jest prosta, ale podoba mi się
Ostatnio zmieniony przez Lyz (02-11-2022 o 16h20)
2.
@Lyz, jeszcze trochę czasu zostało Ja tam przez dwunastki też zbytnio czasu nie miałam, ale nazbierałam sobie "materiału" i potem w dzień wolny nadrabiałam.
Przyjemnie się patrzy na Twoją sokożukową stylizację
EDIT: @Lina, wręcz przeciwnie, zrobiłam to z premedytacją licząc, że wykorzystasz ten motyw i się nie pomyliłam. Świetnie wyszło!
Ostatnio zmieniony przez Vandea (02-11-2022 o 18h59)
3. Hymm widzę że ktoś zapomina kto jest jednym z panów którzy chętnie dzielą tron z moją Dark
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
4.
Hello, zawitałam do innych wątków to zawitam i tu. Witam stare twarze i te nowe, których nie poznałam na eldce sprzed płonących serwerów.
Ostatnio zmieniony przez Lucyner (02-11-2022 o 21h11)
5.
@Lucyner, dzięki za próby reanimacji forum~! W ramach Wyzwanka napisz 10 randomowych faktów o sobie, żebyśmy mogli lepiej Cię poznać.
1. Ma być randomowo to będzie randomowo XD
fakty o mnie
2.
@Lucyner, woah! Od razu mi się zrodziło mnóstwo pytań Ale może coś sobie zostawię na Zapytaje
To może zacznę od pytanka - jakie masz dziarki?
4. Hej hej hej
@Lyz, @Lucyner fajnie was widzieć
@Lina super wyszło Ci to krótkie opowiadanie, doskonale pamiętam Randkę w Ciemno i aż mi się cieplej zrobiło na serduszku, że wykorzystałaś ten motyw <3
@Lucyner też podbijamy pytanie o dziary i powiem Ci, że dokładnie to samo mam z moim kotem taki z niej kotopies xd
Jutro mam rozmowę kwalifikacyjną, trzymajcie za mnie kciuki!
5, Van dziewczyny z kolejki mają problem, dostały za mało słodyczy ... o nie !!! Teraz siedzą razem i kombinują jak zdobyć więcej cukierków, sposób wykonania dowolny :3
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (03-11-2022 o 22h34)
2. Wiesz generalnie w naszym kraju nie obchodzi się Halloween, łatwiej jest na osiedlach gdzie większość jest raczej spoza Polski ( W wawie to Wilanów)
// gratulacje Skaen !
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (04-11-2022 o 22h08)
3. Dostałam pracę hura xd
@Lyz w mojej okolicy chyba było całkiem nieźle, ja nie zbierałam cukierków ale rozdawałam i całkiem sporo dzieci zapukało do moich drzwi, z tego co udało mi się zauważyć to całkiem nieźle miały wypchane torby ze słodyczami.
Ostatnio zmieniony przez Skaen (04-11-2022 o 20h37)
4.
@Skaen gratulacje~! Gdzie pracujesz teraz? Jesteś zadowolona?
Ja mam teraz nadzieję z kolei, że mi przedłużą umowę.
Ja o czymś takim, że jest Halloween to się dowiedziałam na lekcjach angielskiego. Nigdy nie świętowałam, dla mnie to głównie eventy w gierkach z tej okazji.
Zawsze coś mam dla dzieciaków, ale faktycznie dawno ich nie było.
Wyzwanie
5. Nikt nie przygarnął więc ja przygarnę i pomyślmy chwilę co by tutaj dać.
Van dała nam cudowny wierszyk, brawo Van :3 więc teraz by zakończyć Halloweenowa zabawę ostatecznie. Lyz dostaje temat oda do cukierka wykonanie dowolne .
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (08-11-2022 o 08h27)
1. wpadłam z nadzieją na rozruszanie najlepszego wątku aka wyzwania i biorę jedynkę
i przy okazji ponarzekać, że bez potrzeby wstałam na wykład, bo się okazało, że go nie ma i prawie zamarzłam rano, a maila żadnego albo chociaż informacji na grupie oczywiście nie było :')