1.
@Meliah, każdy ma swojego bzika
Dzisiaj spamowałam @Skaen r-popem właśnie, ale przysięgam, że sama tego chciała.
Chociaż ciężko stwierdzić jak głównie słucham solistów.
Myślę, że są na to jakieś testy w Internecie.
Uroczy ładny Pan, a w tym kitałkach to już w ogóle.
Ale jakbyś mi nie napisała to bym nie wpadła, że to on.
Umiejętność rozpoznawania Azjatów poziom (-2)
@Dimi, oj chętnie bym sobie połaziła po muzeach
EDIT: @Meliah, w sumie też bym taki test zrobiła dla żartu
Ogólnie zrobiłam niedawno Rosyjską Playlistę dla @Skaen, więc ją mogę tutaj wrzucić,
może jeszcze ktoś zechce posłuchać.
Rosyjska Playlista
Zacznę od jeszcze jednej piosenki Pani Ałły
A to dlatego że jest piosenka, która Jurij uwielbia katować Ludwiga
Na rosyjskiej playliście nie mogłoby zabraknąć tego klasyku. O tyle o ile piosenę zna każdy to nie każdy pochylił się na kunsztem teledysku i gołębi wklejonych w paincie.
Kolejny staroć, który bardzo lubię, a który odkryłam sama jakieś 15 lat temu kiedy tworzyłam postać Syberii Ogólnie lubię doklejać postaciom piosenki.
Piosenki Pana od Eurowizji, osobiście uważam, że są lepsze niż to co poszło na Eurowizję:
Ogólnie uwielbiam piosenki i teledyski tego Pana – tutaj wrzucam przykładowo ten, bo ja tak widzę Jurija w pracy w teatrze Oczywiście chodzi o babeczkę
Niezastąpiony i uroczy Alexander Rybak
Piosenka w trochę innym klimacie, ale też lubię
Osobiście uwielbiam Panią, ale ma dość specyficzne teledyski, więc żeby nie straszyć to coś mało inwazyjnego:
– no i to, bez tego się nie obejdzie
Zresztą na podstawie tego teledysku powstał ten rysunek Jurija w kawiorze, nie wiem czy pokazywałam
Ten Pan też ma kilka fajnych piosenek Tę chyba najbardziej lubię przez to gwizdanie
I taka pozytywna pioseneczka
I bonus, piosenka jest po polsku, ale to wiersz rosyjskiego poety i zamienić tylko Moskwę w tekście na Leningrad i idealnie pasuje do Jurija
Haha Ja w sumie znalazłam ładnego Pana tylko dlatego że wysłałaś wcześniej jego zdjęcia
po zmianie wyglądu.
@Ana! Witałam Cię już na Bitwach, witam i tutaj
Owszem ta przepiękna sygnaturka jest autorstwa @Shairan! ♥
Ostatnio zmieniony przez Vandea (21-09-2021 o 22h11)
- Albiel i Perełki
- Razjel z ruchańcem
- zespół R świąteczny
- wilk i królik
- kot Lucek
- pisklak Horus
- wiewiórki w czołgu
- gruba wiewióra
Oro
- Melkor