1. Absynt
Poczekam do 1320/30 jak się nie zmieni na kolejną rangę tak jak oryginalnie powinna to znaczy, że serio polecieli sobie z tymi rangami

Strony : 1 ... 529 530 531 532 533 ... 1325
1. Absynt
Poczekam do 1320/30 jak się nie zmieni na kolejną rangę tak jak oryginalnie powinna to znaczy, że serio polecieli sobie z tymi rangami
1. cień
Niech mnie zatrudnią, ja im mogę wszystko tłumaczyć
Ostatnio zmieniony przez Elodie (13-05-2021 o 19h15)
1. Absynt
Dzień dobry
Nie wiem jak wy, ale zaśmiałam się na wieść o evencie wielkanocnym, ale zobaczymy co to będzie, postaram nie nastawiać się ani pozytywnie ani negatywnie c:
1. Obsydian
@Elodie jak cię zatrudnią, to wpłyń jakoś na tych, co scenariusz piszą, albo jeszcze lepiej, zamiast go tłumaczyć napisz go sama ;P
Nie zorientują się XD. ;P
@Liraeth po przeciekach to ja jestem raczej nastawiona negatywnie
Ostatnio zmieniony przez Myrida (13-05-2021 o 19h18)
1. Absynt
Liraeth ja już nawet tego komentować nie chce xD
1. cień
@Liraeth Czyli nie tylko mnie przeogromnie bawi ten event wielkanocny w maju? Czuję się pocieszona
@Myrida Ależ proszę Cię bardzo! Napiszę taki scenariusz, że wszystkim czapki z głów pospadają
Ostatnio zmieniony przez Arai (13-05-2021 o 19h18)
1. Obsydian.
@Rhianwena, ojej, miło mi ❤
@Idriana, zapewne
@Arai, tylko że jest to ranga już po sylfach i możliwe że dlatego się zabloczyło
A są może przecieki strojów?
1. Absynt
Niby są jakieś "przecieki" co ma być, ale się nie zgłębiałam za bardzo .
Ja się tylko cieszę, że wczoraj zwrócono mi moje doładowania, w kooońcu
Teraz znowu człowiek musi się zastanawiać co ma kupić za antyczne monety :D
1. Obsydian
@Elodie i to jest nastawienie! Teraz jeszcze żeby się dowiedzieć gdzie składać papiery i mamy już swojego człowieka w firmie
@Vandea jakieś niby były, ale nic potwierdzonego
Ostatnio zmieniony przez Myrida (13-05-2021 o 19h20)
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (13-05-2021 o 19h20)
1. Cień
@Liraeth Dzień dobry, witamy ^^ A co do eventu wielkanocnego to cóż, ja mocno kekłam na wieść o tym, że ma być w maju, mogli już chodzić zrobić event wiosenny czy coś xd
@Faren Teraz już przez całą historię istnienia forum będziesz na tej imprezie u Miiko xd
1. Absynt
Nie widziałam przecieków strojów i chyba mi się nie chce na nie patrzeć >.>"
I chyba na chwilę obecną się pożegnam. Idę grać, nadal odczuwam lekkie zdenerwowanie i muszę się serio na czymś wyżyć.
Idriana jestem po prostu party gurl! ¯\_(☯ヮ☯)_/¯
Ostatnio zmieniony przez Faren (13-05-2021 o 19h22)
Ostatnio zmieniony przez Arai (13-05-2021 o 19h21)
1. Absynt
W sumie eventu wielkanocne zazwyczaj kulały więc...mogli dać po prostu wiosenny event, bo znowu pewnie będzie mocno "tematycznie". Zobaczymy
1. Obsydian.
@Arai, no bo są - Miiko to jednorazowa ranga i potem wraca, znowu akolita sylfy, ale może nie zakodowali tego.
1. cień
Jeśli strój będzie do kitu (a z przecieków wynika, że będzie), to nie robię tego eventu, niezbyt mi się chce muszę przyznać. No chyba że dadzą przyzwoite ilustracje, wtedy się zastanowię
Ostatnio zmieniony przez Arai (13-05-2021 o 19h25)
3. Cień
Tak, udało mi się!
Ogólnie to podejrzewam, że rangi na forum to ostatnie czym oni się teraz mogą chcieć zajmować, więc pewnie trochę poczekamy na naprawienie
422
Ostatnio zmieniony przez Idriana (13-05-2021 o 19h26)
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (13-05-2021 o 19h26)
1. Obsydian
Ja tam za wiele się po strojach nie spodziewam, będzie dobrze jak dadzą 2 nie za doładowanie w jakiś ludzkich kolorach
1. Absynt
Yup, na pewno tak było, ale mimo wszystko i tak jakoś wieść o evencie wielkanocnym trochę śmieszy :P
Ostatnio zmieniony przez Liraeth (13-05-2021 o 19h27)
1. Obsydian.
A to widziałam ten przeciek. No nie wygląda zachecająco... Powtórka Matchmaker, no ale... Event letni też na zapowiedzi wyglądał kiepsko, a stroje nie były najgorsze.
A co do doładowania... Nie wiem, zależy jaki ten strój będzie.
1. Absynt
Tryph jeśli chodzi o gry to tu jest prosty wybór albo Sdorica albo Genshin Impact, ale jak mówię że idę się wyżyć to chodzi o tą drugą xD
Ostatnio zmieniony przez Faren (13-05-2021 o 19h28)