2. Absynt
dobry wieczór!!!
Ostatnio zmieniony przez Mooky (12-05-2021 o 20h44)

Strony : 1 ... 485 486 487 488 489 ... 1325
Ostatnio zmieniony przez Mooky (12-05-2021 o 20h44)
1. Cień
Ja ogólnie nie mam dużego zapału do gier, ale w sumie takie otomki co to można popykać na telefonie w wolnym czasie to chętnie xd
Ciekawi mnie, czy są ludzie, którzy faktycznie nauczyli się angielskiego ze szkoły a nie chociażby właśnie z gier... w moim przypadku na przykład pomogły godziny zaczytywania się we wszystko co znalazłam na AO3 xD
@Mooky Witamy! ^^
Ostatnio zmieniony przez Idriana (12-05-2021 o 20h46)
1. Absynt
Mooky!~ Dawno się nie widziałyśmy
Idriana mój angielski to taka sklejka gier i piosenek, że nauczyciele w LO nie mogli tego ogarnąć i pewnie nadal nie ogarniają xD Wykładowca na studiach też był pod wrażeniem xD
Ostatnio zmieniony przez Faren (12-05-2021 o 20h48)
1. cień
Witam wszystkich, dzisiaj znowu mnie tu nie było xD Jakoś straciłam zapał
Ostatnio zmieniony przez Arai (12-05-2021 o 20h51)
1. Absynt
Blokada~
Mnie ten zespół nigdy jakoś nie jarał, ale to może dlatego że już za stara byłam jak się pojawili xD
Ostatnio zmieniony przez Faren (12-05-2021 o 20h51)
Ostatnio zmieniony przez Mooky (12-05-2021 o 20h53)
2. Cień
Pamiętam, że moje przyjaciółki miały wtedy ogromną fazę na ten boysband (sama też do tej pory lubię sporo ich piosenek) i po prostu ze względu na nie byłam wręcz zmuszona wiedzieć o 1D wszystko xd Ale fanfików nigdy z tego nie czytałam, jak fanfiki to zawsze raczej tylko o fikcyjnych postaciach
A u mnie w sumie nic nowego i nic ciekawego, ale to chyba dobrze, może sobie chociaż wypracuję rutynę xd
Ostatnio zmieniony przez Idriana (12-05-2021 o 20h57)
1. Absynt
Mooky ano szczepienie było i wczoraj pół dnia umierałam, ale jest już EZ.
W sumie jak ja wchodziłam w okres zbuntowanej nastolatki to lekko crushowałam sobie chłopaków z US5 ale tylko lekko, bo jednak ciągnęło już mnie bardziej w mocniejsze brzmienia xD
Ostatnio zmieniony przez Mooky (12-05-2021 o 20h59)
1. Cień
Z takich nastoletnich faz na jakieś zespoły, to pamiętam, że uwielbiałam 5SoS, bo zaraziłam się tym od przyjaciółki... wmawiałam wszystkim wtedy, że kraszuję perkusistę, bo głupio mi było przyznać, że po prostu lubię tylko ich muzykę i kraszowanie to nie moje klimaty XD
1. Absynt
Mooky AZ miałam, tłumaczono mi, że mogę różnie zareagować na nią i no mnie powaliło jak konia xD
W sumie nigdy nie czytałam FF o jakiś zespołach. Chyba tylko raz coś czytałam o Tokio Hotel? Ale nawet nie wiem skąd to wzięłam i po co? xD Jak ja ich jako chłopaków nie crushowałam, ale muzykę lubiłam.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Arai (12-05-2021 o 21h03)
1. Absynt
Sylphe w sumie U got a point xD I znam zespół, ale tylko z jednej piosenki xD
Ostatnio zmieniony przez Faren (12-05-2021 o 21h05)
1. Cień
@Arai To muszę sprawdzić tę nową płytę, bo niektóre ich piosenki do tej pory uwielbiam. W sumie do muzyki 1D też nic nie mam, nadal lubię no i kojarzą się mi się z takim byciem wczesną nastolatką, więc zawsze miło powspominać
2. Cień
Ojezu poszłam na sprzątanie pokoju i mam spokój do końca miesiąca, coś mnie minęło? ┌( ಠ‿ಠ )┘
Ostatnio zmieniony przez Fillia (12-05-2021 o 21h07)
1. Absynt
Jak tak rozmawiamy o muzyce to ja nadal chłonę jak gąbka wszystko co ma związek z Linkin Park i z Chesterem Benningtonem nawet po jego śmierci. Wszystkie demo jakie puścili jakiś czas temu na ich kanale albo piosenkę co nigdy nie była publikowana. Nawet zgarnęłam płytę od Grey Daze w którym wcześniej śpiewał. Czy to już psychofanizm? xD
Oh jak ładnie blokłam i to na Filli która pojawiła się tak nagle po długiej absencji (⌐■_■)
Ostatnio zmieniony przez Faren (12-05-2021 o 21h10)
2. Cień
@Arai Bo nie ma czego żałować, to samo było w latach 60tych z Beatlesami, a przecież teraz uznawani są za zespół kultowy ;D
Mi to ogólnie te fazy na 1D też przeszły bardziej koło nosa, bo szybko weszłam w metal... rodzice sączyli mnie tym od dzieciństwa, to nie dziwię się nawet, że poszłam głównie w tym kierunku, do tej pory mam ogromną słabość do większości zespołów, których wtedy słuchałam xd
Ostatnio zmieniony przez Idriana (12-05-2021 o 21h16)
3. Cień
Teraz to mnie nie bloknełaś Faren ┌( ಠ‿ಠ )┘
391
Ostatnio zmieniony przez Fillia (12-05-2021 o 21h16)
1. Absynt
Fillia miałaś fart, że moją uwagę skupiła gra xD
1. Cień
To wina gry przecież xD
A tak to sobie graj, fajniej będzie.