1. Absynt
Anioły i Demony były toksyczne, wytrzymałam tam 3 posty
@Myrida razem damy radę!
Ostatnio zmieniony przez Hasalla (29-04-2021 o 19h07)
Strony : 1 ... 46 47 48 49 50 ... 1323
1. cień
@Taara Anioły vs Demony? Nie kojarzę, aż muszę zobaczyć!
1 Cień
To była taka zabawa, przysięgam, generalnie wątek polegał na tym samym co tutaj, a to czy jesteś aniołem czy demonem zależało od pierwszej literki nicku. W pewnym momencie gracze zaczęli się skarżyć, że nikogo się tam nie dopuszcza do gadającego grona (ups) i pewna mode kazała wszystkim się bić, a nie gadać w tym wątku. Zabawa się skończyła, kiedy zaczęliśmy walić opisy jak to rzucamy w siebie cegłami i odcinamy sobie skrzydła, wątek został usunięty i wszyscy dostaliśmy bany XD
1.obsydian
Coś mi się za bardzo tnie forum
1. Cień
Cóż za fantastyczna zabawa Taara XD
Znam ból bana, boli mocno ;w;
1. Obsydian.
O matko tak... Też tam wlazłam i skutecznie obrzydziło mi to całe forum SyFa i nie wchodziłam do momentu aż spłonęła Eldarya, bo szukałam zamiennika...
Ostatnio zmieniony przez Vandea (29-04-2021 o 19h11)
1 Cień
To był jakiś 2k15 czy 2k16. Z tego co kojarzę, jak wątek wrócił to już zawsze był martwy, a ta mode już nie jest mode, już nawet nie gra, więc rip
Ja wgl dostałam nieproporcjonalnie dużego bana, mimo że to mi odcinali skrzydła.........
2. cień
Szkoda, że został usunięty
Ostatnio zmieniony przez Elodie (29-04-2021 o 19h11)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (29-04-2021 o 19h14)
1. Obsydian
Brzmi dość brutalnie. Jak przeszło w ogóle pod zasadami forum?
1. cień
Brutalnie, czyli najlepiej!
2 Cień
No właśnie nie przeszło, ale posty szły w takim tempie że nikt za bardzo nie chciał nawet ich wyłapywać xD
A jakie w sumie różnice widzicie na forum syfa a tutaj?
Ostatnio zmieniony przez Taara (29-04-2021 o 19h14)
1. Cień
Czy to kolejna wygrana? A i owszem!
Ja to na Syfie miałam wrażenie że jest tak, dziecinniej? Nie chciało mi się często wdawać w polemikę
Ostatnio zmieniony przez Kalipso (29-04-2021 o 19h15)
Ostatnio zmieniony przez Lesmeal (29-04-2021 o 19h15)
1.Obsydian
Ja nie widzę różnnic
1. Absynt
Ja w sumie na eldke trafiłam przez forum syfa bo tam się wcześniej trochę udzielałam. Ale w większości z tego co pamiętam w sali gier tylko w zapytaj osobę, więc nie wiem co się działo w innych wątkach. I chyba jeszcze było coś w stylu wątku Euforia? Albo coś takiego, nie pamiętam dokładnie, dawno zerkałam na tamtejsze forum ale wiem że tamtym wątku też było sporo spoko dyskusji.
I pamiętam że lubiłam siedzieć na Creative Arts w Poznajmy się w Paincie. Fajne głupotki się tam tworzyło xD I były jeszcze jakieś rysunkowe wyzwania.
1 Cień
Kurde, ja strasznie lubiłam mój czas na syfie, poznałam tam świetnych ludzi. Ale raczej już tam nie wrócę, tu mi na razie dobrze xD
2. Cień
Ja na eldce lubiłam rysunkowe wyzwania, aleee nie mam teraz czasu za bardzo na takie zabawy ;w;
Ostatnio zmieniony przez Kalipso (29-04-2021 o 19h17)
1. Obsydian.
Przez traumę po forum SyFu potem też nie wchodziłam na forum Eldaryi, od czasu do czasu tylko komentowałam eventy, aż do momentu pewnej dramy, z której ja sobie trochę śmieszkowałam i moderatorki odesłały mnie na Salę Gier. No i jestem.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (29-04-2021 o 19h17)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (29-04-2021 o 19h18)
1.obsydian
Rysunkowe wyzwania są tylko dla utalentowanych