1. Obsydian
A tak co do tej nagości w grze. To mnie zawsze zastanawiało po co do każdej karnacji
w spoilerze, bo nie wiem czy mogę i czy regulamin mi pozwala

Strony : 1 ... 448 449 450 451 452 ... 1325
1. Obsydian
A tak co do tej nagości w grze. To mnie zawsze zastanawiało po co do każdej karnacji
w spoilerze, bo nie wiem czy mogę i czy regulamin mi pozwala
1. Absynt
Shairan
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Faren (11-05-2021 o 19h07)
1 obsydian
@Tryph bo ona wiedziała, że jej się później przyda. Omg, moje poczucie humoru jest poniżej przeciętnej, help.
Czekaj, czekaj, Myrida
chcesz mi powiedzieć, że przez to jak moja Gard się ładuje, to widać ile się nakombinowałam z warstwami i elementami? upsy xD
Ostatnio zmieniony przez Shairan (11-05-2021 o 19h08)
1. Cień
@Shairan Ale w sumie są karnacje szkielety i jeśli się nie mylę, to tatuaż który imituje otwarte rany, więc ta krew w sumie nie taka straszna, chociaż pszczółki pewnie faktycznie myślą, że to jednak zbyt ekstremalne
Ostatnio zmieniony przez Idriana (11-05-2021 o 19h08)
2Cien
Haha widzę ciekawy temat, ale fakt ja też przeoczylam fakt 16+ szczególnie w pierwszej połowie gry hyhy
A przecież szukanie materaca powinno nasunac odpowiednie skojarzenia xD
Ale też i Gardzia i otoczenie sugerował, że mają mniej niż 16+ więc ni mogli myślę niczym zdroznym hyhy gorzej, że jak ktoś zauważył gardzi ma 20+ a zachowuje się jak purytańska panna że wsi.. Płoni się na widok każdego chłopca... - _-'
Teeeemmm erm heh może temu tak ciężko mi przejść 2odc NE hyhy
Ola towarzystwo jak tam się macie w ten piękny upalny dzień?
Ostatnio zmieniony przez Serafiel (11-05-2021 o 19h10)
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (11-05-2021 o 19h11)
2. Absynt
Ostatnio zmieniony przez Faren (11-05-2021 o 19h11)
1. Obsydian
@Shairan właśnie tak, czasem pozwala to wykombinować najbardziej ukryte elementy stylizacji
2 obsydian
No właśnie, @Idriana. W każdym razie może event heloimowy nam przyniesie więcej mrocznych gadżetów. Ale do niego daleko :V
@Serafiel trudno się nie zgodzić ^^ i hejo
@Myrida moje tajemnice zostały odkryte. O nie. xD
Ostatnio zmieniony przez Shairan (11-05-2021 o 19h12)
Ostatnio zmieniony przez Lacrima (11-05-2021 o 19h13)
2. Cień
@Faren
Ostatnio zmieniony przez Idriana (11-05-2021 o 19h14)
1. Absynt
Lacrima ja się zgodzę na wszystko co wymieniłaś tylko nie ćmy xDDD Ja już z tym chowańcem ćmą miałam problemy, żeby to przyswoić xD
Idriana faktoza! Zapomniałam o tej scenie, a przecież miałam z tego ilustrację xD
Ostatnio zmieniony przez Faren (11-05-2021 o 19h13)
1. Obsydian
@Lacrima Xozef może się zaliczać jako zwierzątko robiące za atmosferę
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (11-05-2021 o 19h15)
Ostatnio zmieniony przez Lacrima (11-05-2021 o 19h17)
1. Absynt
A ja bym chciała więcej jakiś celtyckich, to by mnie kupiło! Ale nie na tyle, by sięgnąć po portfel
Lacrima TAK MAM!XD
Ostatnio zmieniony przez Faren (11-05-2021 o 19h17)
1. Cień
@Lacrima Totalnie się zgadzam, fajnie by było jakby wleciały ciuszki wzorowane bardziej na konkretnych epokach
W sumie chciałabym, żeby wleciały jakieś bardziej neonowe kolorki (nie w estetyce cyberpunkowej, po prostu neony), bo widziałabym mojego Garnka w takiej toksycznej zieleni, ale ciężko coś z tego znaleźć
Ostatnio zmieniony przez Idriana (11-05-2021 o 19h18)
1 obsydian
ja jestem nudziarzem i wgl i mi stykną piękne zbroje :V
chociaż chętnie zobaczyłabym strone inspirowane wyglądem chowańców.
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (11-05-2021 o 19h19)
1. Obsydian
Ja bym chciała więcej magicznych elementów
@up tak! Albo gardziła jako sylf!
Ostatnio zmieniony przez Myrida (11-05-2021 o 19h20)
1. Cień
~• Miło widzieć aktywnych ludzi chociaż tutaj ???????????? •~
Mam nadzieję że już nie długo będziemy mogli wyruszyć w miasto rozprostować kości ...
A jak tam u Was ?
1. Absynt
Tryph ostatnio mieliśmy jelona, więc jakby nie patrzeć to kopytne już mamy xD Ale fakt nie mogę już patrzeć na syrenie ogony. >.>" Ośmiornica jeszcze przeszła.
1. Cień
@Faren Z ciekawości sprawdziłam tę ilustrację... i przeżyłam efekt Mandeli, okazuje się, że żadnej krwi tam nie ma! Co nie zmienia faktu, że od dość *graphic* opisów pewnych scen to tutaj aż tak bardzo nie stronią, a mimo to krew na stylizacjach be
Ostatnio zmieniony przez Lacrima (11-05-2021 o 19h23)
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (11-05-2021 o 19h23)