1. Absynt
@Natsuki ja też akurat cierpie na angielskim, ale nie słucham z lenistwa haha
o! ja też dzisiaj bardzo zadowlona z pogody haha

Strony : 1 ... 436 437 438 439 440 ... 1325
Ostatnio zmieniony przez Igris (11-05-2021 o 10h53)
1. cień
Ivanovich tak poproszę ;----; tylko szybko
sprowadź na mnie jakiegoś demona matematycznego
Ostatnio zmieniony przez Lacrima (11-05-2021 o 10h54)
1. Cień
No niestety, nie zdążyłam
Jak to jest, że programy rysujące wykresy nie chcą działać o 3 w nocy, ale rano już wszystko wychodzi
Ostatnio zmieniony przez Idriana (11-05-2021 o 10h56)
1. absynt
Rissie
kay już się robi, tylko znajdę kredę i świeczniki ...i notatki z matmy, co by demon wiedział co robić
Ostatnio zmieniony przez Ivanovich (11-05-2021 o 10h57)
1. cień
podrzuć mu wszystko co masz z rozszerzonej trygonometrii to na pewno będzie git xD
1. Obsydian
@Ivanovich a nie wystarczy ci wyszukiwarka google? Naprawdę wiele zadań można tam znaleźć już rozwiązanych
1. Absynt
Ja jestem zadowolona póki co, idę testować ML i zobaczyć, czy pszczółkom uda się mnie jeszcze bardziej... ekhm... zaskoczyć.
2.
Rissie kskskks bold of you assume i had it xDDD ja nawet zwykłej nie ogarniałam porządnie
Myrida dej mi troche po dramatyzować. ja teatralny człowiek jestem no...
Ostatnio zmieniony przez Ivanovich (11-05-2021 o 11h04)
1. Cień
@Natsuki Powodzenia w brnięciu przez ML!
O jaki piękny bloczek mi się udał xd
Czy ja dobrze widzę, czy tu rozmowy o matmie się toczą? xd
Ostatnio zmieniony przez Idriana (11-05-2021 o 11h03)
1. Obsydian
@Ivanovich a to przepraszam, już nie przeszkadzam,kontynuuj proszę
Ostatnio zmieniony przez Myrida (11-05-2021 o 11h04)
1. cień
rany, ale podstawowa trygonometria jest super prosta, rozszerzenie to jest jakaś porażka, na końcu pojawia się tyle wzorów, że ja już nie mieściłam ich w 3 linijkach jak było przekształcanie
pomocy, to za chwilę
2. Cień
Trygonometrię jeszcze dało się przeżyć, moim personalnym koszmarkiem była stereometria, no nie mam wyobraźni przestrzennej za grosz xd Ale co do trygonometrii to faktycznie, jak tam wchodziły potem te wszystkie dziwne wzory, to aż trudno się było nie pogubić przy pisaniu
Ostatnio zmieniony przez Idriana (11-05-2021 o 11h12)
3CIEŃ
... Kiedyś przywykne, że to cień... XD
Hejo wszystkim ;> mam nadzieję, że ci co Mogą tzn nie siedzą w prwcy/szkole korzystają z pięknego dnia? Ja zamierzam, zaraz się zbieram na lufry z siostrą... I poważnie zastanawiam się czy chce brać portfel xD
Widzę, że sporo mnie ominęło,ale wczoraj byłam niyrqstety w pracy, zmiany 12h i niestety aktywne zmiany, więc nawet nie było czasu usiąść, wpadnę pod wieczór was pognębić ;> naładować bateryjki bo jutro znowu w pracy na 12h
Już się nie mogę doczekać urlopu wahaahha
Okazuje się, że mój nowy chowanie wcale nie będzie droższy w utrzymaniu niż Ciralak i pomyśleć, że kupiłam go na chybił trafił wydając ostatnia antyczna monetę... Jako, że nie miałam już na coś hyhh
Trzymajcie się pogodnie i Relax @Myrida,@Idriana,@Ivanovich,@Natuski,@Rissie,@Igris,@@Lacrima,@Moky i każdy kogo pominęłam przyjemnego dnia życzę. Cy later sesese 336
AD. Jakby r wygranej był zły dajcie z AC poprawie spieszę się Hyhy bo zamiast się zbierać tu siedzę xD
Ostatnio zmieniony przez Serafiel (11-05-2021 o 11h19)
1. Absynt
Jestem zawiedziona, muszę zaczynać od Vladimira. Myślałam, że zrobią pełen wybór na wstępie, meh :<
1. Cień
@Serafiel Tobie również miłego dnia ^^
A w ogóle jak tam u wszystkich plany na dziś?
@Natsuki Cooo? Nawet wyboru nie dali? No to nieźle pszczółki, nieźle... xd
Ostatnio zmieniony przez Idriana (11-05-2021 o 11h21)
1. Obsydian
Miłego dnia @Serafiel
I nie bierz portfela co najwyżej 10 zł do kieszeni
1. Cień
Dzień dobry, widzę że na jakiś przestój trafiłam :<
O, Serafiel w cieniu, nie ogarnęłam wcześniej, jak miło że ludzie do nas dołączają <3
2. Absynt
@Idriana właśnie nie dali, co jest dla mnie śmieszne, skoro wszystkie ścieżki na francuskim wyszły :<
@up jes, o tej nieszczęsnej parodii świata wampirów niestety ;/
Dobra, jestem w trakcie I rozdziału, skończyły mi się punkty. Mogę z całą pewnością powiedzieć, że:
1. System punktowy to jakieś nieporozumienie. W takim tempie Włodka skończę może w przyszłym roku. Gra po prostu się nie kryje, że jest typowym P2W. Dodatkowy minus, że punktów nie da się kumulować, tylko musisz codziennie wbijać i grać, jeśli nie chcesz zmarnować dziennej wypłaty.
2. Nasza protagonistka jest okropnym bucem. Nawet wybierając odpowiedzi z pozornie "neutralnym" wydźwiękiem okazuje się, że zaraz wszystko szlak trafi, bo nasza heroinka ma tak cudownie brzmiące komentarze (eh, nie, tak jej się tylko wydaje, ewidentnie za duże ego i mniemanie o sobie) że zawstydziłyby samego Kubę Wojewódzkiego. Znacie ten typ dziewczyny, która zawsze musi mieć rację, nawet jak jej nie ma i wszystkim będzie wmawiała(językiem wulgarnym i księżniczkowym), że jednak ją ma a wy możecie iść się paść? To nasza Heloiza.
Żałuję, że ktoś ją uratował.
3. Na plus tła, bo są naprawdę ładne i dopracowane.
Reasumując, kolejna owocna porażka bimufa, w którą i tak pewnie będę grała, choćby z czystych nudów i chęci wylania następnych kubłów pomyj :>
Ostatnio zmieniony przez Natsuki (11-05-2021 o 12h12)
1. Obsydian
@Natsuki dziękuję za szybkie podsumowanie ML i potwierdzenie, że podjęłam słuszną decyzję, aby nawet kijem nie tykać innych gier beemove
1. Cień
Tu ryż ze sprawdzianu
Jest gorzej niż myślałam pomocy