1 Cień
Po przejściu całego TO w tydzień teraz nie potrafię żyć czekając na NE, czemu nie mogło spłonąć jak już gra się skończyła
I elegancki blok :3
Ostatnio zmieniony przez Taara (29-04-2021 o 15h01)
Strony : 1 ... 36 37 38 39 40 ... 1323
1 Cień
Po przejściu całego TO w tydzień teraz nie potrafię żyć czekając na NE, czemu nie mogło spłonąć jak już gra się skończyła
I elegancki blok :3
Ostatnio zmieniony przez Taara (29-04-2021 o 15h01)
Ostatnio zmieniony przez Sylphe (29-04-2021 o 15h04)
1 Absynt
a ja sie nigdy nie umiałam zdecydować na jeden kolor w szafie co ewent co cos nowego sie u mnie pojawiało w zależności która wersje kolorystyczną tym razem uznałam za bardziej udaną
na starym koncie to często wybierałam biały bo wydawał mi sie bezpieczny ale teraz chciałabym to zmieniać ale nio jeszcze sie nie zdecydowałam na jaki kolor padnie właśnie za sprawa tych przeróżnych odcieni :c
1.Obsydian
Sylphe ukłon za kolorystyke, strasznie ciężko dobrać tak ładnie i jednolicie odcień białego
1 Cień
A jak tam plany na (krótką) majówkę?
1. Obsydian
Czy ktoś się orientuje czy to tanie jedzonko dla chowków to na stałe czy przejściowe?
1. Cień
no panny zaraz trochę przystopujecie bo trzeba będzie zrobić podsumowanie hehehehhe (͡ ͡° ͜ つ ͡͡°)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (29-04-2021 o 15h06)
1. Obsydian
Taraa ja tam mam praktyki, więc nici z majówki :> ciężkie życie ucznia XD
2. Absyn
Co do kolorów to również się nie potrafiłam zdecydować i mam masę białych/kremowych, czarnych, zielonych i złotych rzeczy, jak żyć
@Nymfa aww uroczo, moja kotka to Luśka
@Taara też przeszłam szybciutko TO i to była taka nostalgiczna podróż. Tylko czemu 3 odcinek NE sa za maanę, już byłam za nimi, a teraz muszę zbierać ehhh
1 Cień
Ja niby tez jestem w tyle, ale goście już zaproszeni więc co zrobisz xD
1. Obsydian
Ja mogę podsumowanie zrobić, nie ma problemu
2. Obsydian
Ja majówkę poświęcę na czytanie w domu, bo moja mama z bratem wyjeżdżają. Muszę korzystać ze spokoju xd
Ostatnio zmieniony przez Suzuya (29-04-2021 o 15h07)
3. Obsydian
Jedzenie dla mojego gada kosztowało 36! teraz 18 :>
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (29-04-2021 o 15h10)
1 Cień
Aj coś nie idą te bloki
2. cień
ogólnie myślicie, że opłaca się kluć takie zgredy, których żarcie kosztuje 30 maany? bo mnie już tyłek boli, że ciralak żre tak drogo ;-
Ostatnio zmieniony przez Rissie (29-04-2021 o 15h09)
1. Obsydian
Zależy czy zużywasz całą energie. Jeśli ci się zwracają koszty wyżywienia to czemu nie
Ostatnio zmieniony przez Myrida (29-04-2021 o 15h10)
1 Absynt
a ja w majówkę chciałabym grilla ale chyba pogoda nie dopisze i będę siedzieć w domu narzekając na zimno i pijąc herbatę litrami
1.Obsydian
Moim zdaniem to jeżeli pokarmu nie ma na mapkach to się nie opłaca XD
Ostatnio zmieniony przez Sylphe (29-04-2021 o 15h11)
2 Cień
Jak 30?!
Za moich czasów było 15 D:
(A jaki jest najlepszy zwierzak który ma jedzonko na mapkach?)
Ostatnio zmieniony przez Taara (29-04-2021 o 15h11)
Ostatnio zmieniony przez Renissance (29-04-2021 o 15h12)
1. Obsydian
na przykład Fensifur (idk jak się to pisze) pożywienie masz na mapce, a jego jedzenie mozesz sprzedawać na targu, chodzi za jakieś 30 maany.