2. Absynt
@Vandea zgodzę się, że akurat na medycynie to lepiej się nauczyć niż ściągać, ale ci wykładowcy to dopiero dowalili sosu. >.>"
Ostatnio zmieniony przez Faren (05-05-2021 o 18h21)
Strony : 1 ... 305 306 307 308 309 ... 1323
2. Absynt
@Vandea zgodzę się, że akurat na medycynie to lepiej się nauczyć niż ściągać, ale ci wykładowcy to dopiero dowalili sosu. >.>"
Ostatnio zmieniony przez Faren (05-05-2021 o 18h21)
1. Obsydian.
@Mooky, to są już jakieś chore ich ambicje. Nieszczęśliwi ludzie...
@Faren, o masz myślałam, że to tylko ja takie dziwo. Też mam jeszcze mleczaki.
Bez kitu...
Ostatnio zmieniony przez Vandea (05-05-2021 o 18h21)
2. Obsydian
I chyba jednak zabiorę się za te odcinki. Bo obkupiłam się we wszystko i jeszcze mi zostało tych antycznych monet ponad 114k. Czyli przejdę całe TO i jeszcze coś mi zostanie. :v
Ostatnio zmieniony przez Seitylli (05-05-2021 o 18h22)
1. Absynt
@Vandea a myślisz że ja nie miałam zdziwienia jak mi dentysta to powiedział xD Dwie dolne piątki stwierdziły że im za dobrze i ze mną zostały. xD
Ostatnio zmieniony przez Mooky (05-05-2021 o 18h24)
Ostatnio zmieniony przez Melotarí (05-05-2021 o 18h28)
1. Obsydian.
@Arai, ja miałam na egzaminie z anatomii takie pytanie, że nie wiedziałam o jaki układ pytają.
@Faren, mi usunęła ortodontka jednego mówiąc, że to mleczak był, a mam jeszcze na końcach takie szczątkowe zęby i podejrzewam, że to też mleczaki.
@Mooky, sęk w tym, że w tej sprawie nie chodzi o to, że studenty ściomgajom, tylko że wykładowcy otwarcie mówią, że celowo robią zbyt trudne egzaminy, żeby studenci ich nie zdawali.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (05-05-2021 o 18h27)
1. Absynt
@Melotarí wbijaj to na 3 i wygrana xD
@Mooky zawsze wiedziałam, że jestem wyjątkowa. Mogę szpanować przed znajomymi, że mam coś czego oni już dawno nie mają xD
@Vandea Ou to nieźle. Ja miałam ogólnie wyrywaną szóstkę dolną, bo miała taką wielką dziurę, że nawet na leczenie się nie nadawało. Dentysta mówił, ogólnie że jeśli ta piątka zaraz po wyrwaniu nie wyleci to będzie cud. I cud się stał już dwa lata jak nie mam szóstki, a piątka siedzi. xD
Ostatnio zmieniony przez Faren (05-05-2021 o 18h29)
Ostatnio zmieniony przez Mooky (05-05-2021 o 18h28)
2. Absynt
@Mooky cytująć klasyka jestem oryginalna jak jeansy i kompakty xD
Ostatnio zmieniony przez Melotarí (05-05-2021 o 18h38)
1. Obsydian.
@Faren, no ja z zębami to miałam zawsze przeboje, także rozumiem Twój ból.
Ostatnio zmieniony przez Arai (05-05-2021 o 18h41)
1. Absynt
@Melotarí ja miałam ogólnie fajnych wykładowców, a na praktykach z nami nawet procentami się dzielili chętnie. xD
Miałam wykładowcę od antropologii fizycznej co puszczał nam radio jak mieliśmy ćwiczenia na materiale kostnym. Albo moja opiekunka roku jak przejęła zajęcia ze wczesnochrześcijańskiego Rzymu to powiedziała, że po masakrze jaką przeprowadził wcześniejszy wykładowca, nie będzie nas cisnąć i egzamin poprawkowy będzie o wiele łatwiejszy. Nawet dyrektor katedry archeologicznej mimo, że groźny był sympatyczny.
Ostatnio zmieniony przez Faren (05-05-2021 o 18h45)
1. Obsydian.
To ja tylko zablokuję, bo za dużo tego dobrego.
1. Obsydian.
Ja w ogóle nie wiem jak to się stało, że czerwoni tak bardzo w tyle. :<
1. Absynt
Co nie, aż dziwne że Obsydian tak daleko w tyle. xD Ale jestem rasowym Absydianinem! Mam na to dowód, tylko wbiję ten Obsydian z powrotem na fr koncie xD
Ostatnio zmieniony przez Mooky (05-05-2021 o 18h47)
1. Obsydian
Najwyraźniej wszystkie "gaduły" opuściły szeregi naszej straży xd
1 Cień
Coś zbyt kolorowo tutaj