1. Absynt
Zawsze czułam, że będąc w dwóch strażach Absydian to ten właściwy xD
![https://i.imgur.com/AT0m3Yz.png](https://i.imgur.com/AT0m3Yz.png)
Strony : 1 ... 273 274 275 276 277 ... 1325
1. Absynt
Zawsze czułam, że będąc w dwóch strażach Absydian to ten właściwy xD
1. Lśniąca
Widziałam, że o ciuszkach była mowa - kurcze, ja przedtem byłam w cieniu i żałowałam tego, bo bardzo mi się podobał strój Absyntu. Ta długa kiecka jest superowa, a Dorothy? Już w ogóle. Chociaż Obsydian też ma ciekawe rzeczy. Sam cień ma ładne ubrania, ale zupełnie nie w moim guście, meh. A w Nowej Erze, jako Erika, wybrałam, że jestem w Absyncie, bo jednak mi najbliżej do nich.
1. Cień
A ja zostaje w mojej straży, nawet z samego sentymentu! Poza tym, ciacho ze stroju cienia po prostu luvv ♥♥
1. Absynt
Kurcze @Lexi, ja rozumiem ten dylemat bo sama nie wiem czy chce absynt czy cieniaski, ale jeśli faktycznie Ci bliżej do stylu Absyntu to wiadomo, że lepiej wybrać tą straż, ale co jak co włosy cienia są jednymi z lepszych włosów.
@down nie chcieli Cie w cieniu to zostałaś Absyntowym cieniaskiem
Ostatnio zmieniony przez Mooky (04-05-2021 o 13h40)
2. Absynt
Ano jedyne co mi się w cieniu podoba to włosy. A i z pierwszego zestawu pelerynka na którą długo chorowałam jak nie mogłam jeszcze pojąć czemu Cień mnie nie chce. xD
1. Cień
Dziękuję Wam, bo właśnie mi uświadomiłyście, że każda straż ma swoje oddzielne ciuszki i itemy <3
W sumie to na początku najbardziej utożsamiałam się z Obsydianem, ale zarówno na koncie sprzed pożaru, jak i na tym obecnym przydzielono mnie do Cienia, widocznie pomysł uciekania gdzie pieprz rośnie w obliczu niebezpieczeństwa nie do końca pasuje do archetypu odważnego wojownika xd
1. Lśniąca
@Mooky, żałuję, że nie ma recolorów strojów straży. Nawet jesli by je mogli np. nosić w dalszym stopniu tylko członkowie straży. Ale włosy! Gdyby nie wysokie czoło w włosach Absyntu, to też bym była wniebowzięta.
Ale czemu nie ma recolorów. Zabiłabym za rude/czerwoe : (
1. Absynt
@Lexi osobiście uważam, że peruka Absyntu to jedyny paskudny element w całym tym zestawie. DX
2. Absynt
@Lexi brak rekolorów to w sumie lekki błąd, bo ludzie by nawet kupili je za ZM gdyby tylko mieli możliwość, ale rozumiem też ich zamysł, że jedna wyjątkowa stylka dla straży i koniec.
Co do włosów absyntu to bardzo podoba mi się zamysł, ale te brwi i jak wygląda koło twarzy to jest tragedia, gdyby poprawili te elementy to byłaby 10/10
Ostatnio zmieniony przez Mooky (04-05-2021 o 13h47)
1. Absynt
W sumie przytuliłabym sukienkę Absyntu w jakieś czerni czy czerwieni. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
2. Absynt
zaraz się rozmarzymy o tak nierealnych rzeczach ;; w sumie ciekawi mnie prawdziwy powodu braku rekolorów tych rzeczy ze straży cienia, albo chociaż peruk.
1. Cień
W sumie coś było zapowiedziane o strojach w NE, też wyglądały korzystnie.
1. Obsydian
Ja właśnie ogarnęłam że nie mogac zdecydować się na straż w której ostatecznie będę, kupiłam większość ciuchów ze wszystkich straży. A przecież rzeczy z butiku nie da się sprzedać na targu.
I co ja zrobię z zalegającymi w szafie rzeczami? :l
1. Absynt
@Seitylli będą ładnie się kurzyć? xD Ale moje kondolencje ;<
1. Cień
@Seitylli Właśnie miałam podobny problem na początku. Nie robiąc testu nakupowałam sobie rzeczy do cienia, a później przydzieliło mnie do Absyntu.. Na szczęście wyszło znów NE i udało mi się być w starym domostwie.
1. Absynt
Seitylli, zrobiłam dokładnie to samo XDD z myślą, a sprzeda się i teraz żałuję tych wydanych AM ;;
1. Absynt
Ja tylko na francuskim koncie kupiłam rękawiczki obsa z pierwszego zestawu, a potem sobie uświadomiłam, że nie mam tam jeszcze straży i tak sobie leżą. xD
Ostatnio zmieniony przez Faren (04-05-2021 o 14h00)
2. Absynt
No właśnie, to jest bardzo nie fair bo nakupiłam mnóstwo tych nowych włosów i teraz znów muszę placić maane (mogli już je rzucić za te AM), którą zbieram na odcinki ;;
Ostatnio zmieniony przez Mooky (04-05-2021 o 14h01)
1 Cień
Tak sobie przeglądam co można zdobyć z poszukiwań, i słuchajcie, bo mi to nie da spokoju... Do czego może się przydać "kupa chowańca"?
1. Absynt
Do rzucania w okna Beemove? xD
Pochwalę się, w końcu mam obiad!
2 Absynt
3. Absynt (jej, pierwszy raz biorę w tym udział XD )
Ostatnio zmieniony przez Natsuki (04-05-2021 o 14h10)
1. Obsydian
Mnie śmieszy jak ta kupa w ogóle wygląda. xD
@Faren - smacznego. ^^
I halo, gdzie się podział Obsydian? Potrzebuję pomocy.