3. Absynt
@Qoona czasem tak, ale wtedy mogę zagrać jeszcze raz
![https://zapodaj.net/images/28b9a89980694.png](https://zapodaj.net/images/28b9a89980694.png)
153
Ostatnio zmieniony przez Ruby-nova (03-05-2021 o 17h40)
![https://i.imgur.com/uV3vqLO.gif](https://i.imgur.com/uV3vqLO.gif)
Strony : 1 ... 252 253 254 255 256 ... 1325
3. Absynt
@Qoona czasem tak, ale wtedy mogę zagrać jeszcze raz
Ostatnio zmieniony przez Ruby-nova (03-05-2021 o 17h40)
1. Cień
O matko, jak mnie dawno ta gra nie widziała. Mi o dziwo mini gierki działają dobrze, ale czasami gra od Valka, za szybko stwierdza że partia jest skończona, mimo iż te kulki dalej się wahają czy spadną.
1. Absynt
Muszę iść na kilka minut, zaraz tu wrócę!
Ostatnio zmieniony przez Lacrima (03-05-2021 o 17h45)
2 Cień
Oo, no i lecą strony powoli xd
Ja umiem wymaxować tylko minigierkę Nevry, tego strzelania zazwyczaj mam jakieś 5 kamieni tylko xD
Ostatnio zmieniony przez Tsuyami (03-05-2021 o 17h51)
1. Obsydian
Co ogólnie uważacie teraz odnośnie systemu, że lvl postaci idzie w parze z wykonywanym odcinkiem? Mi trochę to nie odpowiada ze względu na chowki, bo szkoda mi maany na odcinki, wolę ciuszki i nowe chowańce ;-;
2. Obsydian
@Qoona U mnie jak tak się dzieje to pomaga wyczyszczenie plików cookie.
Ostatnio zmieniony przez Aven (03-05-2021 o 17h49)
1. Absynt
No i Absynt gdzieś polazł
I w sumie racja, ja też maksuje o Nevry i Eza przeważnie. Valkyon za duże wymagania XD
Ostatnio zmieniony przez Ruby-nova (03-05-2021 o 17h50)
Ostatnio zmieniony przez Methrylis (03-05-2021 o 17h50)
1. Obsydian
Spokojnie @Methrylis i tak nie mamy trzeciego zawodnika xD
1. Absynt
Kurde naszło mnie na ponowne przebranie garnka XDD to już chyba jakieś uzależnienie, ale odkąd ten butik jest mam ochotę tworzyć coraz to nowsze stroje
2. Absynt
co do tych gierek to u mnie na kompie jakoś straaaasznie lagują, że nic nie moge zrobić i przechodzenie ich to katorga, szczególnie tych jajek od ez'a ;; ale za to na aplikacji mi wszystko płynnie działa i ostatnio robie tylko tam
Ostatnio zmieniony przez Mooky (03-05-2021 o 17h56)
1 Cień
Jeśli chodzi o lvl-odcinek w tej chwili można kupić sobie w antycznym eliksiry na exp, więc raczej to nie jest problem.
1. Absynt
jakiś mniejszy ruch się tutaj zrobił
@down no cóż, to też lecę robić coś pożytecznego!
Ostatnio zmieniony przez Mooky (03-05-2021 o 17h59)
2. Absynt
No odeszli ludzie i w sumie ja też idę XD
Szafa mnie wzywa, może jeszcze jakiś odcinek machnę
1. Obsydian
@Taara
Dobry człowieku, dzięki Tobie doznałam olśnienia, bo nawet nie byłam tego świadoma i tego, że mam już jakieś w inwentarzu i tak o to magicznie z 5 lvlu wskoczyłam na 13 xD
1 Cień
@Foggy luzik <3 Ja generalnie zrobiłam głupotę, bo wymaxowałam sobie lvl kiedy tylko odkryłam, że tak można, a potem uznałam, że jednak przejdę fabułę, więc zmarnowałam kasę na eliksiry xD
1. Obsydian.
Ktoś pytał - ja jestem na bieżąco z Bitwą Straży tylko że jak już nadrobię to mi się nie chce nic pisać.
Ale dzisiaj poszło nawet elegancko, dym opadł.
Ogólnie to dziabię ten trzeci odcinek na raty, bo mi się skończyła maana na tych bzdurnych pojedynkach, na co to i komu, ja wiem, że hajs musi się zgadzać, ale wolałabym już wydawać maanę na bajdurzenie Aldarica o gwiazdach (swoją drogą kocham chłopa).
No i spotkał mnie plot twist, bo zapomniałam, że w rozmowie z Chrome i Karenn można obniżać i podwyższać lovemetry chłopakom i jak już się nastawiłam na skończenie odcinka z Leiftanem to wyskoczył mi wybór między Leiftanem i Nevrą i teraz nie wiem co zrobić.
1. Abysnt
Wolałabym tam gdzie byłam , ale chociaż niby powinnam trafić do cienie to trafiłam tutaj. Za dużo chyba siedzę w Alechemii.
Ostatnio zmieniony przez Lacrima (03-05-2021 o 18h46)
2. cień
Wróciłam i widzę znowu rozmowę o postaciach z NE
1. Obsydian
Nie ma, bloczek.
Jadę właśnie do domku. Będę mieć dość jazd przynajmniej na dwa/trzy miesiące. XD
1. Cień
Hejka
Mnie jakos ten Adalric nie powala
Ale i tak jest na razie najbardziej ogarniętą osobą w całej grze wiec no xd
Ostatnio zmieniony przez Lacrima (03-05-2021 o 18h53)