1. Cień
"To wina butiku" niech ci będzie @Elodie
@Mystification a ktoś chce być na to gotowy? ;(

Strony : 1 ... 247 248 249 250 251 ... 1325
1. Cień
"To wina butiku" niech ci będzie @Elodie
@Mystification a ktoś chce być na to gotowy? ;(
1.Absydian
Hello akurat przybyłam na dzieło Dariusza bo @sea coś wspomniała? XD
A CO DO MATURY ja nie jestem WCALE gotowa jakby nic nie umiem i idę tam byleby iść. Najwyżej hello sierpień
1. Obsydian
No dzień dobry dziewczyny
1. Lśniąca
Maturę zdawałam już jakiś czas temu. I przyznam szczerze, że to był zabawny czas. Boże, miałam mini panikę za każdym razem, jak zaczynałam pisać, a potem - po dwóch, trzech minutach - ruszałam do akcji. Miałam wrażenie, że nic nie umiem, bo nie poświęcałam dużej ilości czasu na naukę (tak mi się wydawało). I Ło la boga, zdałam je naprawdę nieźle, do tej pory jestem z siebie zadowolona. Więc radę mam małą dla wszystkich, ktorzy po weekendzie ruszają - okej, stres nie jest zły, stres potrafi pomóc. Nie bójcie się go, on was napędzi i napędzi też waszą wiedzę : D
Matury były zabawne, choć na ustnej z polskiego tafiłam na osoby, które mnie nienawidziły. No ale cóż :' D
1. Obsydian
Czy ktoś może mi podesłać screen gdzie zmienia się ws'a? Jakoś nie mogę znaleźć tej funkcji
1. Absynt
chyba na youtube widziałam taki filmik.
Ja byłam tym rocznikiem ostatnim który nie zdawał matury z matematyki , dobrze wspominam ten czas porządnie się przygotowałam do matury z polskiego i angielskiego, do Historii nawet się nie uczyłam xd.
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (03-05-2021 o 14h22)
1. lśniąca
Wchodzisz w bibliotekę i na górze po lewej stronie jest opcja zmiany WS'a ; )
1. Obsydian
@Lexi dziękuję!
1. cień
Cicho, jak nigdy może są tu cienie i powbijamy pod nieobecność innych kilka punktów?
3. Cień
Wychodzę z ukrycia. Możemy powbijać, ja mam czas. O-O
195
Ostatnio zmieniony przez Fillia (03-05-2021 o 14h58)
1. Obsydian
Powiem wam że już mi się znudziło to siedzenie na forum xD poza tym nie ma co tu robić. Jeden wątek w którym idzie się udzielać to taka mała atrakcja.
2 Cień
Przyszłam tylko pochwalić się że wstałam o 15 i wstałam tylko dlatego że dostałam śniadanko do łóżka xD
3. cień
Ostatnio zmieniony przez Elodie (03-05-2021 o 15h27)
1 Cień
Oj tam, 10h to nie znowu tak długo xD
1. Absynt
A zapytaje dalej zamknięte.. nudą zawiewa na tym forum mocno, tak jak każdy wbijał, tak teraz emocje stopniowo już opadły.
Z bitwami też nie potrafię się zaprzyjaźnić na dłużej. ><'
Ostatnio zmieniony przez Methrylis (03-05-2021 o 15h46)
1. Absynt
Jejku jeden dzień mnie nie ma a tutaj tyle postów nabitych masakra xD
Ogólnie zgadzam się z wami że nie samymi bitwami człowiek żyje xD Trzeba by było jakiś gier nowych albo na inne wątki się przenieść bo na starym forum siedziałam na grach tylko :D
Ostatnio zmieniony przez Methrylis (03-05-2021 o 15h49)
1 Cień
Ja to bym mogła siedzieć w bitwach od początku do końca forum, można tu swobodnie pogadać i tyle mi wystarczy xD Zapytajów i tak nie lubiłam, i atmosfera tam była taka sobie (jak wiecie, no bo dlatego je zamknęli xD)
@Lacrima no i tak trzeba żyć
Ostatnio zmieniony przez Methrylis (03-05-2021 o 15h51)