Funkcja ubierania postaci trzyma na swoich barkach całą eld :v
Chociaż po zmianie szafy i to ledwo się trzyma
![https://i.imgur.com/mM43Iy0.gif](https://i.imgur.com/mM43Iy0.gif)
Strony : 1 ... 213 214 215 216 217 ... 1325
2. Absynt
Trzeba to naprawić U-U
@Seasaidh Jaka śliczna stylizacja * - *
Ostatnio zmieniony przez Qoona (02-05-2021 o 17h26)
1. Obsydian
God damn, próbowałam wrócić do grafik i po tej przerwie nagle moje skille wyskoczyły przez okno i rozbryznęły się po chodniku
1. Obsydian
@Foggy - weź nic nie mów. Ja nawet nie chcę wiedzieć, co to będzie, jak odpalę PS'ka jak już matrycę do lapka ogarnę. XD
2. Obsydian
Nie, no, poważnie, zawsze po dłuższej przerwie nagle ciężko mi z powrotem wejść w obieg, wszystko mi nie wychodzi, nic do siebie nie pasuje, nie mam na nic pomysłu. Grafika do wątku wyszła disgusting, ale liczę, że w przyszłości to poprawię ;-;
A wątek... i hope so? Trochę i tak mam obawy, bo naprawdę idzie mi, jak ladacznicy w środku deszczu.
Czyli słabo xD
@Sei
Ty, to już w ogóle, ale mam nadzieję, że się nie zniechęcisz xD
1. Obsydian
@Sea - ja nawet nie wiem. Zamykałam go żeby obejrzeć z chłopkiem film. Następnego dnia wstałam, bo chciałam sobie pograć w Lolka a tu czarny ekran. A raczej jego połowa. I pekniecie w dolnym rogu ekranu. Ja nie wiem jak to się stało. XD
@Aku - nie, nie. Grafika sprawiała mi przyjemność. Na pewno do niej wrócę. ^^
Mogłybyśmy znowu zrobić sobie od czasu do czasu jakieś collabo c:
Ostatnio zmieniony przez Seitylli (02-05-2021 o 17h47)
1. Obsydian
@Meth
O pisaniu, to ja się nawet nie wypowiadam, bo z tym, to mam jeszcze gorszą relację, niż z grafikowaniem XD
@Sei
Jasne, bardzo chętnie :>
Ostatnio zmieniony przez Methrylis (02-05-2021 o 17h57)
2. Absynt
Wracam na jakiś czas. Jak sytuacja stoi z naszą strażą?
1. Obsydian
Od dłuższego czasu odnoszę wrażenie, że moja kreatywność w tej materii przestała istnieć, a brak czytania książek i regularnego pisania cofnęła mnie w rozwoju, stąd pewnie ta moja wiecznie niekończąca się blokada i smuteczek, że to nie dla mnie. But welp, może kiedyś. Już sam fakt pobudzenia kreatywności do życia byłaby przełomowa, ale serio nie wiem, czemu brak mi pomysłów na cokolwiek, od lat nie umiem się od tego oderwać
@Meth
We will see, chociaż póki jestem w Holandii, to moje chęci do życia są raczej znikome, jest szansa, że najbliższy zryw optymizmu w kwestii pisania pojawi się jesienią, jak wrócę do Polski XD
Ostatnio zmieniony przez Foggy (02-05-2021 o 18h10)
1. Obsydian
Prawie pół h nikt się tu nie odezwał no jestem w szoku
2. Absynt
Wszyscy tesknio za zapytajem hehe, sama jestem zaskoczona, jak teraz tu zajrzałam, że taka bida xd chyba już opadły emocje po otwarciu forum
Ostatnio zmieniony przez Liraeth (02-05-2021 o 18h27)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (02-05-2021 o 18h34)
1. Absynt
W sumie bitwy wcześniej, przed spalonymi serwerami chyba były mało oblegane (w sumie praktycznie nigdy tu nie wchodziłam, tylko na samym początku Eldy jak forum powstało), głownie przodowały zapytaje.
Ach kurde ale jak chcę się wbić wygraną to i tak ktoś wpadnie na bitwie przede mnie xD
Ostatnio zmieniony przez Evalyn (02-05-2021 o 18h31)
2. Absynt
Nie wiem dlaczego dzisiaj tutaj tak mało, ale wczoraj posty leciały co sekundę. Szczególnie po południu
Ostatnio zmieniony przez Methrylis (02-05-2021 o 18h36)