1. Absynt
O, cudownie, że jesteś @Nymfa, bo nie odpisałaś mi na pytanie zanim zapadłaś w hibernację!
@Nymfa, Quizlet jest super i też go używam, tylko że wszystko szlag trafił odkąd stał się płatny ~ n ~ Teraz wszystkie unikatowe funkcje, takie jak testowanie się z materiału i podsuwanie uczącemu się najczęściej tego materiału, który umie najmniej, zostały zablokowane dla przeciętnego śmiertelnika i trzeba za nie zapłacić. Dla osoby korzystającej za darmo Quizlet nie różni się już absolutnie niczym od zwykłych fiszek. Teraz używam go tylko dla organizacji, żeby mieć słownictwo posortowane w różnych zestawach i pamiętać, który zestaw jest przyporządkowany, do którego ucznia.
Chooociaż może być też tak, że miałam do tej pory dostęp do płatnych funkcji w Quizlecie, dlatego że moja nauczycielka miała płatne konto, a teraz skończyłam liceum i skończyły się przywileje... Ale to też nie ma do końca sensu, bo w czasie liceum robiłam sobie na Quizlecie też własne fiszki, zupełnie niezależne od szkoły i dalej miałam dostęp do wszystkich funkcji... Ja już nie wiem, jak to z tym jest ~ . ~
A ty masz wykupiony dostęp? Wiesz, jak to działa??
Oświeć mnie, proszę, bo nie ogarniam >.> Quizlet od zawsze był płatny czy tylko od tego roku?
W kwestii horrorów natomiast gorąco polecam ci "Sierociniec". Zazwyczaj nie oglądam tego gatunku, bo się nie boję, a tego typu filmy najczęściej bazują wyłącznie na strachu, więc jak się nie boisz, to masz flaki z olejem, jednak "Sierociniec" ma intrygującą fabułę i jest naprawdę niepokojący. Bardzo mi się podobał!