2.Absynt
Wchodzę na bitwy, a tu atmosferą z halloween wieje. Zostały jeszcze dwa dni sierpnia, a wy już o końcówce października początku listopada
( *_*) (•_• )
\ \ / /
| | | |
Żeby uratować fabułę 2 sezonu Beemoov musiałby napisać go od początku
Strony : 1 ... 1201 1202 1203 1204 1205 ... 1325
2.Absynt
Wchodzę na bitwy, a tu atmosferą z halloween wieje. Zostały jeszcze dwa dni sierpnia, a wy już o końcówce października początku listopada
1. Obsydian
@Faren, jak się dłużej przyjrzałam to widzę, ale efekt jest mega.
@Acerola, haha Wybacz odtwarzam stare stylizacje.
1. Absynt
Jak zwykle obchodzicie halloween? W tym roku z chłopakiem planujemy drinking game do paździerzy w kilmatach horroru
2. Absynt
Trzy lata z rzędu halloween obchodziłam w pracy, także to prawie jak w ogóle nie obchodzić. XD
Chociaż na studiach nie było lepiej. Raz na pierwszym roku, czyli chyba jakieś 8 lat temu(?), moim największym krokiem w stronę halloween było pójście w sukience a'la wiedźma do Biblioteki Narodowej w poszukiwaniu książki do referatu. XD
Moja mama mieszkająca w Londynie za to ma ciekawie. Jakby mogła to by gasiła w halloween światła, byle tylko dzieciakom drzwi nie otwierać. XD Na przeszkodzie tylko stoi jej mój najmłodszy brat z autyzmem, który wszędzie rozpala światła, bo on lubi jak jest jasno. ¯\_(ツ)_/¯
1. Obsydian
Ja sama nie obchodzę Halloween, zupełnie nie moje klimaty.
2 obsydian
Obchodzić, to nie obchodzę heloim, ale to zawsze szansa na fajny ciuch dla mojej harpii :3 jakieś skrzydła czy coś, może miecz.
no i...
3.Obsydian
Dla mnie lalołin od kilku lat to zawsze dobra okazja do bansu i lansu. Przebierane potańcówy to mój klimat.
@Dessa kradnę pomysł.
@Faren ja w wieku 12lat, gdy na wsi lalołin było świętem szatana chodziłam i żebrałam cukierki. Najlepsze jest to, że nie ogarnęliśmy, że na plebanie chyba nie wypada wchodzić XD
no i...
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (30-08-2021 o 11h30)
1. Obsydian
@Shairam, no to pjona jak coś...
Swoją drogą jak dali strój Fallen Aengel to spodziewałam się jakichś połamanych skrzydeł czy cuś i nadal czekam na coś takiego. Jak już jesteśmy przy chciejkach.
I tło z piaskiem!
2. Obsydian
Dla mnie jest tak dużo skrzydeł, że jeszcze tylko skrzydlatej syrenki brakuje. Jednak takim pustynnym tłem bym nie pogardziła.
3 obsydian
Ja bym chciała tło z kuźni, jak o tłach mówimy. I oh my Rathma, tak, połamane skrzydła o3o
@Van piąteczka.
941
W ogóle jest tyle możliwości na ciuszki, które można by wykorzystać.
Ostatnio zmieniony przez Shairan (30-08-2021 o 11h46)
1. Obsydian
Ja tam z chęcią przygarnę każdą ilość piór.
2. Obsydian
To jak już się rozegrał koncert życzeń...
to ja poproszę
3 obsydian
Ja w sumie nie będę rozpisywać wishlisty, bo nie starczy mi czasu i klawiatury xD Ale no, może nas zaskoczą w tym roku.
942
Ostatnio zmieniony przez Shairan (30-08-2021 o 15h50)
1. Obsydian
@Shairan mam tak samo, jakby nas beemov spytał o pomyły to by miał materiał na następne kilka lat pewnie
1.Absydian
Widze ze przeoczylam skladanie zyczen do bimuffu odnosne ubran. Kuuurde jest tyle motywow ktore chcialabym ujrzec ze zabrakloby mi miejsca przy pisaniu >...>
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (30-08-2021 o 16h37)
2.Absynt
Przydałaby się kiedyś ankieta z paroma pomysłami na motyw przewodni jakiegoś eventu np. letni - pustynia/nurkowanie/ Eldkowa Dżungla
1 obsydian
@Nepente i tak by nic z tego nie wykorzystali :T to w końcu beemov
@Tryph nigdy nie jest za późno na wishlisty xD
@Acerola gdyby tylko te ankiety były sprawiedliwe ;') Dalej mi przykro, ze moje szare włosy nie przeszły.
Ostatnio zmieniony przez Shairan (30-08-2021 o 17h34)
1. Absynt
Przybywam z lekkim opóźnieniem xD
A'propos tego świętowania Halloween, to ja świętowałam raz, 2 lata temu. Byliśmy ze znajomymi w klubie i była oczywiście impreza tematyczna, kto przebrany wchodzi za darmo.
No i tak się złożyło, że ekipa to był mój chłop i dwie kumpele, to zrobiliśmy cosplay atomówek i tego doktorka co je stworzył xD
Na początku miał się on przebrać za Mojo Jojo, ale nie zdążyliśmy ogarnąć przebrania
1.Obsydian
@Shairan nie wierze w demokracje w tym uniwersum XD
do dzisiaj nie wiem jak finalnie te ankiety były rozliczane. Gdyby turkus nie przeszedł to bym chyba z pustym Garnkiem chodziła.
@Tryph dawaj, chętnie poczytam.
@Satiiira którą atomówką byłaś? Czekaj trzy osoby? Oj, nie ładnie tak o 4 atomówce zapominać, ale może nie będę zaczynać tego tematu C:
2 obsydian
Dlatego ja chodzę głównie w tej Lenie. bo nie da sie nie ustawić Garknowi włosów.
To jest jakaś 4 atomówka, wtf?
3. Obsydian
Jurkową platynę też zabrali, szczęście, że generalnie Jurij ma po prostu swoją określoną fryzurę i też głównie jej używam.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (30-08-2021 o 19h02)
love her tho
Ostatnio zmieniony przez Deergod (30-08-2021 o 19h06)
1. Obsydian
@Shairan 4 atomówka dla kontekstu.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (30-08-2021 o 19h13)
1. Absynt
Halooo~ Co tam u was?
Przed chwilką się rozpisałam na wyzwaniach i teraz mi się nie chce więc napisze tylko że u mnie ciężki dzień dzisiaj, rano ciemno i deszczowo aż się wstać nie chciało xD
Dostaliśmy też ogólny opieprz od dyrektora w pracy także no xD
No i nie dostałam się na tego nauczyciela niestety, a szkoda. Trzeba robić na pomocy nadal :< Już mentalnie czekam na środę, dzieci wracają po wakacjach do przedszkola, może być ciekawie :_:
2. Absynt
@Nymfa byłam Bójką. Zamówiłam sobie w tym celu perukę i to była moja pierwsza i chyba ostatnia peruka XD
Nie dla mnie to, ale fakt, wyglądałyśmy wszystkie bosko xD
Nie wiem nic o czwartej atomówce, tyle tylko, co Ty później o niej napisałaś Chyba już nie oglądałam, gdy ona wkroczyła
Najlepsze było to, że chłopa przebranego za doktorka zaczepiła jakaś laska przebrana za pielęgniarkę, chciała z nim pozować do zdjęcia, że niby są parą xDDD