2.Absynt
Ruby muszę najpierw podziękować ci za ten cudowny zapychacz czasu, bo na tych nocnych zmianach ostatnio cierpię na brak dymów, o których mogłabym opowiadać przypiwie i czipsach. XD
Nie mam już w sumie uwag, poza tymi, które zostały podane wyżej (tak najpierw przeczytałam spoilery, a potem resztę xD).
Co najwyżej...
Najsensowniej matce wygodniej by było posłać syna z rzeczami i informacją, że ma uciekać, ale mogę też przyjąć taki punkt widzenia, że chciała się z córką pożegnać nadając temu większej tragedii. Nie jest to w żaden sposób przytyk, w sumie taka luźna rozkmina typu "co by było gdyby", które mój mózg od razu mi podrzuca. Nienawidzę go czasem za to. XD
Podoba mi się ta legenda kukułki i sam przedstawiony świat jaki stworzyłaś. Z czystej ciekawości, jeśli mogę spytać, długo myślałaś nad nazwami tych królestw? Pytam, bo sama jak próbowałam coś stworzyć z własnym światem, to nazwy własne były dla mnie koszmarem (i w sumie nadal są xD) i szukam jakiś tipów na przyszłość, jakbym na stare lata chciała do tego wrócić. XD
Good job i czekam na kolejne rozdziały!
Ostatnio zmieniony przez Faren (10-08-2021 o 06h00)
świętowałam urodziny Miiko zanim to było modne ( ͡° ͜ʖ ͡°)