1 obsydian
@Floy no właśnie to są jedne z lepszych ilustracji, jakie dostaliśmy. Na razie Beemov milczy, ale można się spodziewać w połowie sierpnia zapewne. Przynajmniej to byłoby logiczne, no ale no... wiemy, jak to wygląda w praktyce xD

Strony : 1 ... 1148 1149 1150 1151 1152 ... 1325
1 obsydian
@Floy no właśnie to są jedne z lepszych ilustracji, jakie dostaliśmy. Na razie Beemov milczy, ale można się spodziewać w połowie sierpnia zapewne. Przynajmniej to byłoby logiczne, no ale no... wiemy, jak to wygląda w praktyce xD
1. Absynt
Dobra to ja czekam na event letni we wrześniu jak do szkoły znów pójdę xD to by było coś godnego poziomu tej firmy
2. Absynt
W takim razie Halloween będzie na gwiazdkę, a gwiazdka w styczniu/lutym. Walentynki będziemy świętować w marcu, a na prima aprilis znowu wywali serwery globalnie. xD
#Renajasnowidz <- Często się sprawdza xD
1 obsydian
O właśnie, właśnie, event letni. Gdzie on jest? Nabyłam nowe buty i chcę nowych letnich/wodnych rzeczy aby je wykorzystać i skomponować nową stylkę!
2. Obsydian
Gra tu któraś z was w don't starve together na steam?
Bo właśnie dostałam w prezencie od jednego super ziomka z syfa i nie ogarniam tego zbytnio xD
1. Absynt
Przypomniałyście mi o tym że jeszcze nie było letniego! :o
Tak się cieszyłam że będę miała event na l4 a tutaj się okazuje że prawdopodobnie jak wrócę do pracy to dopiero dodadzą xD
Albo wcale nie będzie, chociaż bimów pewnie nie odpuści okazji do zarobku. :d
2. Absynt
Marjorie przypomniałaś mi o istnieniu tej gry xD Grałam w nią, ale w skrakowaną wersję, którą dostałam od lubego. Mieliśmy razem grać, ale nie wyszło. XD
Jak na evencie letnim znowu będą ryby... znaczy syreny idę sama podpalać im te serwery. XD
2. Cień
Dzień dobry wszystkim, jak tam plany na dzisiaj?
Grałam trochę w DST ze dwa lata temu, ale niestety nic z tego nie pamiętam :c
A na pójście z dala od wody to raczej bym nie liczyła w przypadku bimufa, aż tak kreatywni chyba nie są, miejmy nadzieję, że po prostu nie będą to syreny xD
Ostatnio zmieniony przez Idriana (01-08-2021 o 05h30)
3. Cień
Syrenich ogonów jest tyle, że do końca gry już każdemu powinny wystarczyć. Marzy mi się jakaś ładna, krótka i zwiewna sukienka, ale ostatnio z eventowymi ubraniami też jej ciężko, więc nie liczę na coś wspaniałego.
702
1.Absynt
Potrzebuje parasola z eventu letniego, najlepiej takiego w stylu wiktoriańskim. Dlaczego mamy tylko jeden parasol w grze? Ugh...Beemoov...
2. Absynt
Dziewczyny część z was pewnie pamięta, że pisałam książkę na konkurs, prawda?
Dzisiaj są wyniki ;_;
Zejdę na zawał, czuję to. Najlepsze że nikt nie wie o której godzinie są wyniki. Ja podejrzewam 12, bo to taka optymalna godzina TYLKO ŻE TO JUŻ ZA CHWILĘ...
...
Ja naprawdę zejdę na zawał ;_;
Absynt 3
No i jak tam, co wygrałaś? owo
ABSYNT WYGRANA 824
Ostatnio zmieniony przez falafel (01-08-2021 o 13h00)
1. Absynt
@falafel na razie jeszcze nie ma wyników, ale będzie to tylko przejście do najlepszej 15. Jeszcze nic nie można wygrać. Najlepsza 15 walczy o wydanie książki, więc cały drugi etap konkursu dotyczy już tylko nielicznych osób
@Sea dzięki, jak się czegoś dalej dowiem to na pewno tu przyjdę z wieściami
@Faren wlecze im się że masakra xD cały dzień będę chyba czekać na te kilka linijek informacji
Ostatnio zmieniony przez Ruby-nova (01-08-2021 o 14h54)
2. Absynt
O Cieniaski wbiły wina. O Absynt też! Jak miło ;3
Ruby i jak, i jak? Mów! I need to know! @,@"
3.Absynt
Taka szansa to wygraną wbije. Ruby i co z wynikami?
WYGRANA ABSYNT 825
Ostatnio zmieniony przez Floy (01-08-2021 o 15h14)
1. Absynt
Nie ma jeszcze TvT chlip, chlip
Czuję, że przedłużą czas na podjęcie decyzji, bo jakoś na razie ani widu ani słychu
@Faren bardzo dziękuję :* będę informować jakby co
Edit:
Ostatnio zmieniony przez Ruby-nova (01-08-2021 o 18h27)
2. Absynt
W sumie nie dość, że dziś niedziela to jeszcze i święto. Zakładam, że powiadomią o wynikach dopiero jutro. Będę mentalnie trzymać za ciebie kciuki!
3.Absynt
Agh Ruby przykro mi, a jednocześnie podziwiam za nastawienie. Szczerze liczyłam, że przejdziesz i trzymałam kciuki, powodzenia następnym razem.
By the way - gdy wspominasz o tym, że miałaś pomysł na lepszą, przypomina mi się moja podobna sytuacja, ale tego nie ma co porównywać
WYGRANA ABSYNT 826
Ostatnio zmieniony przez Floy (01-08-2021 o 18h54)
1. Absynt
@Floy znaczy wiesz co, ja naprawdę się nie załamuję xD
Wielu osobom podobają się moje prace oraz pomysły, więc wiem, że jestem w stanie kiedyś osiągnąć swoje marzenie. Od początku sama czułam, że to nie jest najlepsza praca. Miałam mało czasu, a i tak zaczęłam olewać kilka dni szkoły w czerwcu, by ją pisać. Moim zdaniem wyszła na dobrą pracę, ale nie taką, by przebić się wśród tłumie osób nawet ode mnie starczych o 3 lata (a 3 lata więcej w piasniu to dużo). Zresztą popełniałam wiele błędów. Źle mobilizowałam się do pracy, żle planowałam to z początku. Dopiero później nauczyłam się tworzyć fabułę i pisać w tempie 1000 słów na godzinę. Tak, jak pisałam mam teraz widzę i doświadczenie + wprawkę do brania udziału w większej ilości konkursów. Kiedyś nawet się za tym nie oglądałam, ale teraz zacznę.
Swoją drogą Sapkowski zanim wymyślił wiedźmina z Ciri tak, jak go znamy stworzył wpierw swoje "zbiory opowiadań", bo sam z początku nie miał tak dobrego pomysłu, jak dziś (nie sądzę by znał wydarzenia z ostatnich tomów pisząc jedno opowiadanie o wiedźminie). I to też nie był jego pierwszy konkurs. I tak. Wiedźmin powstał jako praca konkursowa xD
Ostatnio zmieniony przez Ruby-nova (01-08-2021 o 19h14)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (01-08-2021 o 21h02)
1. Absynt
@Sea mam do tego to samo podejście i dziękuję ❤❤❤
1. Cień
@Ruby Gratulacje! Bardzo szanuję Twoje podejście i trzymam kciuki za dalsze próby, super że się nie poddajesz ^^
Obudziłam się dzisiaj trochę zaspana, ale na nogi postawił mnie wielki pająk leżący na prześcieradle, musiałam go chyba zgnieść łokciem przez sen, bo wieczorem go nie było, w każdym razie nie ma to jak zastrzyk adrenaliny z rana XD
A tak w ogóle to dzień dobry wszystkim, piękny dziś dzień, aż chyba pouczę się w końcu na poprawkę xd
Ostatnio zmieniony przez Idriana (02-08-2021 o 10h50)
1. Absynt
@Idriana zastrzyk adrenaliny z rana, miałam to samo! Spałam sobie w pokoju gdy nagle dzwoni dzwonek do drzwi, a mój pies wyje w niebo głosy XD kurier
Chociaż tego pająka nie zazdroszczę xD
A co będziesz poprawiać?
Ostatnio zmieniony przez Ruby-nova (02-08-2021 o 10h51)