2. Obsydian
Ano niepotrzebnie jest taka szeroka zgadzam się.
W ogóle wiecie czy będzie się jeszcze dało dokupić antyczne monety po evencie? Bo bardzo chce kupić atmosfere chyba love goddess w kolorze piasku a juz nie mam kasy ąąąą
theythemica
![https://c.tenor.com/FixDvbBkQjIAAAAM/winx-club.gif[/IMG](https://c.tenor.com/FixDvbBkQjIAAAAM/winx-club.gif[/IMG)
Strony : 1 ... 1069 1070 1071 1072 1073 ... 1325
2. Obsydian
Ano niepotrzebnie jest taka szeroka zgadzam się.
W ogóle wiecie czy będzie się jeszcze dało dokupić antyczne monety po evencie? Bo bardzo chce kupić atmosfere chyba love goddess w kolorze piasku a juz nie mam kasy ąąąą
3. Obsydian
@Nepente Z tego co wiem to AM nie można już kupić. Podejrzewam że love goddess tak jak i stroje z poprzednich walentynek będzie można zdobyć/kupić za ZM podczas najbliższych walentynek. A jak przegapisz to nie będzie więcej szans
747
Ostatnio zmieniony przez Myrida (13-07-2021 o 19h20)
1. Obsydian
No to przemiziane, bo ja chciałabym teraz uh
Ale no nie mogło być zbyt pięknie z tymi monetami
2. Obsydian.
Ja mam jeszcze skitrane 4 tys. AM na wszelki wypadek jakbym właśnie sobie uświadomiła, że czegoś potrzebuję na gwałt.
3. Obsydian
Ja wyzbyłam się wszystkiego, ale co mam, to mam, a czego nie mam to cóż, przeżyję
I tak moim największym problemem teraz jest jakie recolory obecnych eventowych strojów dokupić, a bez jakich się obejdę 748
Ostatnio zmieniony przez Myrida (13-07-2021 o 19h43)
1. Obsydian.
No ja właśnie zostawiłam sobie tysiaczek na nagłe olśnienia, a potem dostałam jeszcze zwrocik z doładowania z BF.
2. Obsydian
Nie wiem dlaczego, ale ja się teraz boję, że jak wszystko mam, to pszczółki zrobią nam 3 sezon eldki z nową postacią, nowym modelem bohaterki i żadne ubrania pasować nie będą XD
Bo wiecie za ładną mam teraz szafę aby to było prawdziwe XD
1 obsydian
Najpierw wypadałoby zakończyć historię Gardzi w jakikolwiek sposób, a jakoś wątpię, że zrobią to w 14 pozostałych odcinków NE (bo wiemy, że 6 jest niemal gotowy/gotowy i można sie domyślać, o czym będzie)
i ja, mająca ponad 300k i nie mająca co z tym zrobić... ale mam ochotę oddać Wam tak po 50k, żeby kilka osób skorzystało
Ostatnio zmieniony przez Shairan (13-07-2021 o 19h59)
2. Obsydian.
Zmiana wyglądu Gardienne to mój deepest fear.
1 obsydian
No kiedyś gdzieś to napisali, ale nie jestem w stanie przytoczyć źródła. Chyba, że zmienili zdanie...
@Van czemu? Przecież masz super look
1. Obsydian.
@Shairan, chodziło mi o to że zmiana wyglądu modelu Gardienne w grze.
Ogólnie kojarzę, że pisali, że nie zmienią z wejściem NE, ale że w ogóle nie zmienią nigdy to chyba nie zapewniali.
Serio wolałbym, żeby to zakończyli i dawali tylko eventy niż, żeby mi robili nową Gardzię.
3. Obsydian
@Shairan ja bym chętnie przygarnęła gdyby tylko można było...
@Vandea zgadzam się. Było by o wiele lepiej749
Ostatnio zmieniony przez Myrida (13-07-2021 o 20h18)
1. Obsydian.
Mnie to nie ważne ile by dali tych AM to i tak bym wszystko wydała na ciuchy.
1. Obsydian
@Deer zgadzam się. Ta samą kraina, ten sam model postaci a inna bohaterką i historia.
Niby nie ma się czym martwić, ale jednak strach pozostaje, w końcu to pszczółki XD
2 obsydian
Dużo zależy od tego, jak będzie hajs przybywał, czy gra będzie im się opłacała, zapewne. Ja wolę niczego nie zakładać, zobaczymy, co nam wymyślą.
3. Obsydian
Trochę odbiegnę od tematu, ale to w Eldce mieli robić nowe minigry czy na syfie? Mylą mi się te epoki XD
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (13-07-2021 o 20h28)
1 obsydian
@Nymfa o ile wiem, to na SF xd Te na eldzi są znośne,w porównaniu do amorisa
1. Obsydian
Aham, czyli mi się pomieszało. Mi te na syfie odpowiadały, ale były nudne.
Na eldce nie pasuje mi tylko ta z chowańcem, bo zawsze się coś laguję.
1. Absynt
Hej! Wróciłam wczoraj z mazur. Jak tam wasze wakacje? :p
1.Obsydian
@Ruby u mnie po cichu, sporo ćwiczeń. Aż strach się przyznać, ale nigdy nie byłam na Mazurach, jak było?
Skończyłam wolny replay odcinka 5NE z Leifu i utwierdziłam się, że wybranie Nevry na wsa jest dla mnie lepszą opcją.
2. Obsydian
Mazury... Nigdy nie byłam, @Ruby-nova opowiadaj, jak było?