1. Absynt
Właśnie Meliah! Gdzie nasz arcik! ;>
Taruś to wbijam na zimną kompiel do ciebie, bo u mnie duszno jakby zaraz znowu miała przyjść burza (którą w sumie zapowiadali, ale jakoś nie widzę >.>)
![https://i.imgur.com/AT0m3Yz.png](https://i.imgur.com/AT0m3Yz.png)
Strony : 1 ... 1063 1064 1065 1066 1067 ... 1325
1. Absynt
Właśnie Meliah! Gdzie nasz arcik! ;>
Taruś to wbijam na zimną kompiel do ciebie, bo u mnie duszno jakby zaraz znowu miała przyjść burza (którą w sumie zapowiadali, ale jakoś nie widzę >.>)
2. Absynt
Arcik będzie, musiałam się polenić po licencjacie trochę ;-;
Ogólnie u mnie pogoda to jakiś żart jak nie pada to upał, jak nie upał to pada T^T
W nocy znowu burza była...
1 obsydian
Ja miałam tak fajnie brzydką pogodę rano, a teraz wyszło słońce ;-;
1. Absynt
U mnie tylko duchota. Przynajmniej nie leje, jak w czwartek i piątek, kiedy szłam do roboty. >.>" Wiatr się momentami zbiera jakby miała przyjść burza, ale potem wychodzi słońce z takim "ha! it's a prank bro!" Chociaż... Jak całą noc z piątku na sobotę lało, to w sobotę z samego rana mi szklany dach na patio przeciekał. xD
1. Cień
Ja odkąd jestem w innym mieście to jedynie mam silny wiatr i słoneczko. Ani śladu po deszczu!
1. Obsydian
Dlaczego forum jest najżywsze zawsze jak mnie nie ma.
Położę się spać na godzinkę - 2 strony i z 6 wygranych absyntu.
Nie ma mnie rano i w południe - 5-6 stron zapełnionych.
A jak jestem to ledwo dwa komentarze wpadną w ciągu dnia.
Chyba powinnam zaprzestać udzielania się. Tak dla dobra rozwoju wątku XD
1. Absynt
Myrida żyćko. ¯\_(ツ)_/¯ Wyszła taka akcja na spontana, ale szybko się rozwiała. >.>" Zapewne jak będę za 1h na zmianie to znowu się żywiej zrobi. ;]
1. Obsydian
@Faren, pewnie nie, bo ja teraz mam czas XD
A tak w ogóle odkryłam że wizerunek div zmienia się po zebraniu odpowiedniej liczby głosów. Zaraz wrzucę screeny do porównania
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Myrida (12-07-2021 o 18h12)
1. Cień
Teraz to cisza jest i spokojniej niż wcześniej.
Ooo z wielką chęcią zobaczę ss.
Ostatnio zmieniony przez Fillia (12-07-2021 o 18h10)
1. Obsydian
Zmiana nie duża ale widać że jest
Edit: podpis do zestawienia wygenerował się automatycznie XD próbowałam usunąć ale jakoś i tak wskoczył XD
Ostatnio zmieniony przez Myrida (12-07-2021 o 18h17)
1. Absynt
Wykrakałam. Aktualnie ścigam się z wielką ciemną chmurą. Widziałam tęcze na niebie i słyszę grzmoty... jeśli się wyrobię przed deszczem, to będę się modlić do bogów od wody, stali i szkła, żeby mi dach nie przeciekał znowu. XD
1 Cień
Faren... Niedawno miałam właśnie taką przygodę. Ja niestety nie uciekłam, leciałam z nowym śmietnikiem do domu cała mokra XD
1. Obsydian
Hejka. Właśnie widzę, że coś się zrobiło zielono i fioletowo. Dziś u mnie kropiło i w drodze między domem i pracą wręcz próbowałam łapać jak najwięcej kropli, bo jednak duszno było. A tak to trochę przyjemniej.
2. Obsydian.
Cześć i czołem kluski z rosołem, wpadłam tylko napisać, że nadrobiłam @Faren
Wczoraj jak wróciłam, to byłam tak zdechnięta, że nawet juz na forum nie weszłam, no chwilę mnie nie ma i już naspamiły jakby je co goniło i co to za wygrane Cienia co?
Odliczam dni do końca praktyk, to będę częściej na Bitwach.
3 obsydian
U mnie dzisiaj super. Zimno, ciemno, prawie jak w piwnicy xD
@Van ile Ci zostało tych praktyk? 4 dni?
728
Ostatnio zmieniony przez Shairan (12-07-2021 o 21h00)
1. Obsydian.
@Shairan, si, do piątku jutra nawet nie liczę, bo się zwalniam wcześniej do lekarza.
A tymczasem uciekam już spać.
2. Obsydian
@Van dobranoc. Obyś się wyspała.
Ja dziś zaspałam do pracy. 8.15 telefon z pobudką od szefa xD Do pracy dotarłam, żeby nie było, spóźniona mocno, ale nie ważne. Grunt, że byłam.
@Sheiran normalnie aż zazdroszczę u mnie zaduch. Aż chciałabym mieć tak jak w piwnicy. Poza tym bardzo podoba mi się twój strój i sama ta doczepka, ala spódnica kusi, aby za nią zapłacić.
Ostatnio zmieniony przez kitsunexd (12-07-2021 o 21h25)
3 obsydian
@Van dasz rady :3 dobranoc
@kitsune a dziękuję :3 Przyznam, że ciężko było ją do czegoś dopasować, niż oryginalny zestaw
729
Ostatnio zmieniony przez Shairan (12-07-2021 o 21h26)
1. Obsydian
Wstałam po "krótkiej" drzemce, która okazała się trwać 3h. XD
Brawo Obsydian! Tak trzymać!
Idę się teraz myć, nawet otwarte okna nowe e chronią mnie przed roztapianiem się w ten zaduch
@Shairan z tą spódnicą przy obecnym stroju wyglądasz ekstra! Tak z pazurem a
jednocześnie elegancko
Ostatnio zmieniony przez Myrida (12-07-2021 o 21h34)
2 obsydian
@Myrida współczuję, mnie to jutro czeka ;-; ja nie wiem, jak ludzie mogą lubieć takie upały xD
Aww, ile komplementów :3 jeszcze powiedzcie, że jak prawdziwa obsydianka, to będzie komplet <3
Ostatnio zmieniony przez Shairan (12-07-2021 o 21h34)
3. Obsydian
730
Przyznam się, że nawet nie zastanowiłam się, czy będzie ciężko ją dopasować. Ale zazwyczaj w szafie Gardzi jak i prywatnej mam tak, że ogólnie świetnie ciuch wygląda, ale w danym zestawie, bo ciężko do reszty dobrać. Jakoś nie mam tego zmysłu do ubierania.
@Myrida współczuję.
@Sheiran w sumie z tym mieczem. I gorsetem jak zbroja jak najbardziej. Obsydianka jak się patrzy
Ostatnio zmieniony przez kitsunexd (12-07-2021 o 21h43)
1. Obsydian
@Shairan, jeżeli ty nie jesteś prawdziwą obsydianką, to ja nawet połową obsydianką nie jestem.
Jak myślę o tym kogo zwołać do bitw, to jesteś zawsze w czołowej 3 :D
Tyle bojów stoczyłaś dla obsydianu!
A stylka jak nic w duchu czerwonych!
Klasa i moc :D
@kitsunexd. Niestety nie XD aż tak daleko nie sięgam ze swoim zrozumieniem liczenia poziomu obsydianu we krwi :P
Ostatnio zmieniony przez Myrida (12-07-2021 o 21h46)
2. Obsydian
No cóż to ja bym była w 1/4 w takim razie, albo 1/8?
Aż nie wiem jak to liczyć. Myrida pomożesz?
3 obsydian
Weźcie, ja nie potrafię przyjmować komplementów <3
Ale fakt, jak tylko mogę, to walczę o wygrane :3
Ale nie ujmujcie sobie D:
731
Ostatnio zmieniony przez Shairan (12-07-2021 o 21h46)
1. Obsydian
Nie umniejszam, prawdęrzeczę
A tak z ciekawostek to w zakamarkach internetu znalazłam owcę morską! I od razu pomyślałam że Faren mogła by dodać ów gatunek do swojej chodowli
Zaraz dodam screen
oto owca morska! Śliczna, prawda?
Ostatnio zmieniony przez Myrida (12-07-2021 o 22h00)