Kurde, początek będzie trochę basicowy, ale chcę też i coś z tych staroci zawrzeć, jeśli się nie obrazisz.
1. To jest Meth, Meth to zielona plama, okalająca to forum.
2. Pierwsza osoba, którą poznałam tutaj blisko.
3. No i w sumie też najbliżej.
4. Mieszkamy nie tak daleko siebie, więc jak wbije na kawę do Sea, to obowiązkowo ma wbić też do mnie. Nawet psa w pokoju zamknę dla niej, żeby na nią nie szczekał, o.
5. Wysyła dobre meme, ale to wie.
6. Wspólna fascynacja pięknym człowiekiem przerodziła nam się już w jakąś obsesję, ale złapiemy typa i zaopiekujemy się nim dobrze.
7. Człowiek uzależniony totalnie od muzyki - prawie ciągle jej słucha i zawsze potrafi zarzucić czymś ciekawym.
8. Człek, który przekonał mnie do zapoznania się z TOP i o kurde, nie żałuję. Będę zapoznawać się dalej, i promise!
9. Ma bardzo dobry gust do słodyczy, polecam.
10. Ma pokaźną kolekcję książek S. Kinga.
11. Ogólnie jest kilka książek, które chciałaby przeczytać (jak np. "Opowieści z Narnii") lub re-przeczytać, ale trochę czas jej umyka.
12. Ostatnio polubiła się z uzupełnianiem obrazków pinezkami.
13. Perfekcjonistka - nie lubi robić nic na odwal.
14. Szczera - potrafi wyrażać swoją opinię, nawet tę niepochlebną.
15. Zabawna - jak czymś zarzuci, to można kopyta wyciągnąć po prostu.
16. Ma zawsze dobry humor - no normalnie już nawet nie wolno pytać, jak tam jej humor, bo ona zawsze odpowie to samo. Ale to widać - to nie jest nieszczere. Jak się zdzwonisz z nią, to od razu usłyszysz w słuchawce to energiczne "no witam, witam!" i się zrobi miło na serduszku.
17. Nie lubi bounty, nie wiem z jakiego powodu, ale muszę nauczyć ją je jeść.
18. Ma swój mały sad przy domu <3
19. Jej ulubiona pora roku to zima.
20. Zresztą, w zimę, w grudniu ma urodziny.
21. Ale nie lubi lata, ani Wielkanocy.
22. Lubi kusić człowieka do złego.
23. Ale w głębi duszy to bardzo dobry człowiek - niewywyższający się, znający umiar i skory do pomocy.
24. Przy okazji jest też osobą pracowitą.
25. Lubi również miejsce w którym pracuje.
26. CHOCIAŻ podziwiam, że bierze nadgodziny z własnej woli - wiadomo, pensja wyższa zawsze supi, ale... wow.
27. Przynosi nieraz fajne ploteczki i miło się dysputuje o różnych personach ze świata codziennego. x-x
28. Jest ciekawska, ale to dobrze, bo ja też.
29. Ale to co nas różni to fakt, że jest cierpliwa. Znacznie cierpliwsza ode mnie i czasem się ze mnie z tego powodu śmieje.
30. I przy okazji też się nade mną znęca, nie chcąc mi czegoś powiedzieć.
31. Przykładem jej "tajemnic zawodowych" są szczegóły odnośnie jej opowiadania grupowego, które pisała na starym forum Eldki, a które teraz przeniosła na blogspota. Niektórych rzeczy nie chce mi mówić. (
32. Nie dba szczególnie o to, co ubierze danego dnia, ale jej szafa to chyba w większości czarna.
33. Okularnik, który okularów aż tak nie musi nosić, ale jednak musi. ♥
34. Człowiek zawzięty - jak się na coś uprze, to trudno przekonać, żeby odpuścił. Nawet jeśli ma to oznaczać prawie bezsenną noc.
35. Opiekunka poprzedniego FC Ezarela, jak i tego nowego, ale to wszyscy wiemy. Chcę tylko nadmienić, że mam nadzieję, że będzie się w nim regularnie coś pojawiać, bo tęskniłam.
36. Przypomniało mi się, że odpadł jej klawisz alt gr ostatnio od klawiatury. Samo to nie jest faktem, który warto tutaj zawrzeć, ale stanowi godny wstęp do faktu - Meth pisze na klawiaturze tak szybko, jak rasowa protokolantka, chociaż chciano ją też wysłać do urzędu.
37. Pije czasem energetyki, wcina karpatkę, ale co najważniejsze - chyba nie zjadłaby ananasa na pizzy. A jak zjadłaby, to nie wiem, jak mam żyć z tą informacją. Będzie trudno.
38. Lubi też się z ludzi nabijać, robiąc im żarty. Przekonałam się o tym podczas rejestracji na eldkę. </3
39. Cieszy się z ludzkiego szczęścia. nieszczęścia też
40. Czasem mam wrażenie, że wyjmuje mi myśli z mojej głowy, albo że mamy jakieś wspólne przewody. No się czuję wyjątkowo zgodna z tą panią, uwu.
41. Nie lubiła kiedyś swojego imienia.
42. Luubi winko, można ją nim kupić. I herbatką. ♥
43. Pisała kiedyś FF o Tokio Hotel.
44. Nie ma przekłutych uszu i nie nosi za bardzo biżuterii.
45. Jest stara i przez to się musi kłaść po wieczorynce. Ale przy okazji też wstaje o 5:30, rip. /
46. Ale swoją drogą, to ponoć nie przeszkadza jej takie wstawanie!
47. Maaaaniak kawusi, chociaż ona jej aż tak nie rozbudza.
48. Nie boi się pajunków, nawet potrafi do nich czasem przemawiać!
49. Kocha dłuuugie kąpiele. Długie.
50. Śpi w zegarku i właściwie wszystko w nim robi. Lubi sprawdzać statystyki swojego snu, jakie ma dzięki temu, tak w ogóle.
51. Pije tylko wodę smakową.
52. Miała kiedyś aparat na zęby.
53. Jest trochę języków, których nie lubi - hiszpański, niemiecki.
54. Ale za to kocha Islandię, islandzki i bardzo dobrze posługuje się angielskim.
55. Uczy mnie klasyków filmowych, chociaż myślę, że oczywistym jest, że najbardziej w tym wszystkim cieszy mnie wspólnie spędzony czas.
56. To, że kocha pisać, to chyba wszyscy wiedzą, ale chciałabym dodać, że mam nadzieję, że ta pasja zostanie z nią po prostu na zawsze.
57. Bardzo cenny, cierpliwy człowiek, nie stroniący od drobnych złośliwostek skierowanych w stronę swoich ziomków. Cudowny osobnik, o czym zresztą wie. Nie wiem, jak mogłam się początkowo bać do niego napisać, ale cieszę się, że to się z czasem przełamało. Uwielbiam.
58. I polecam z czystym sumieniem.
Ale proszę mi jej nie kraść za dużo, bo będę zazdrosna.
Ostatnio zmieniony przez Rhianwena (30-04-2021 o 00h37)
you can't get hurt by something you never had.