Nie mogłam sobie odpuścić, żeby czegoś nie napisać, więc mam nadzieję, że się zbytnio nie pomyliłam, jak coś z góry przepraszam ^^'
1. Zawsze budzi we mnie super ciepłe uczucia - choć nie znamy się prywatnie, to naprawdę wierzę, że jest to super ziomek i przesympatyczna dusza!
2. Kojarzy mi się też z estetyką - bardziej schludną i taką czystą, często lubię patrzeć na Jej stylizacje i sygnaturki, chyba nie było takiej, nad której nie pozachwycałabym się po cichu chociaż chwilkę!
3. Studiuje europeistykę i nie przepada za swoim kierunkiem; jeśli dobrze kojarzę, to w dodatku nie otworzyli jej wybranej specjalizacji </3
4. Ale wydaje mi się, że jest już bliziutko końca i - mam nadzieję, że nic mi się nie pomyliło - pisze pracę dyplomową związaną ze stereotypami?? Na pewno dotrwasz do końca i wszystko będzie dobrze!
5. Smakoszka kawy i Monsterków - dodatkowo w zeszłym roku chyba wypróbowała wszystkie smaki Martini!
6. Wydaje mi się, że lubi grać w różne gry, bo nieraz mi przemknęło, że rozmawiała o nich z innymi - w tym i w Genshina, zdarza mi się ją podpytać coś w tym temacie :D
7. Stąd też wiem, że mainuje Xiao (<3) i Yelan!
8. Ma też 3 dziarki, a w przyszłości chciałaby zrobić sobie jeszcze więcej (i trzymam kciuki, żeby jej plany wypaliły!!)
9. Biedna miewa problemy ze spaniem (ale mam nadzieję, że ostatnio jest już trochę lepiej!)
10. Tego nie jestem pewna, ale chyba kiedyś gdzieś mi mignęło, że lubi się obwiesić biżuterią? Nosi różne połączenia naszyjników, bransoletek i pierścionków... Chyba jest też fanką stylu bardziej alternatywnego/witchy/grunge? Jeej, musi wyglądać super!
11. Tak samo chyba farbowała włosy na różne kolorki, na pewno słyszałam coś o zielonym, ale na pewno kolorów było więcej!
12. Uczy się też języka norweskiego i sam ten fakt może wywoływać wrażenie!
13. I coś mi w pamięci świta, że brała udział w wolontariacie, takie rzeczy też trzeba pochwalić! ^^
14. Jestem pewna, że ma rodzeństwo - na pewno wiele razy rzuciło mi się w oczy, że coś robi z siostrą :D
15. Naprawdę bardzo się cieszę, gdy widzę ją aktywną na tym forum ^^
O ranyy, dziękuję Ci za takie milutkie fakty, gęba mi się cieszy jak nie wiem! <33
Ostatnio zmieniony przez Melotarí (30-06-2023 o 14h41)