jaka bizuteria ci sie podoba?
pieniądze XD niestety ludzie z mojego otoczenia bardzo czesto robią te prezenty na odwal i bardzo czesto dostaję nietrafione prezenty, ktore nijak sie mają do mnie i do moich zainteresowan, i jest mi tylko przykro ze moglam dostac cos fajnego albo po prostu pieniadze i sama sobie cos kupic, a tak mam cos czego nigdy nie uzyje i prawdopodobnie szybko komus oddam albo wyrzuce i tylko pieniadze poszly w bloto. i nie zadne karty podarunkowe do konkretnego sklepu, po prostu pieniadze, bo te karty i tak probuje potem sprzedac, bo albo nie chodze do danego sklepu, albo nie robie tam duzych zakupow i wole miec pieniadze na juz na cos innego niz zmuszac sie i wybierac dla siebie cos na sile. natomiast jesli ktos faktycznie robi prezent dla mnie i szuka czegos dopasowanego do moich zainteresowan, a nie dla samego faktu dania czegokolwiek bo tak wypada, to jestem zadowolona z wszystkiego. przyjaciolka narysowala mi kiedys mojego idola, inna kolezanka zrobila dla mnie personalizowaną kartke urodzinową z igrzysk smierci, od cioci dostalam bilet na koncert, a inna kolezanka dala mi figurke ulubionej postaci z anime i wszystkie te prezenty byly super. kwiatki tez lubie (kwiaty ciete), bo bardzo rzadko je dostaje, ale jakbym miala wybierac miedzy kwiatkami a pieniedzmi to wybieram pieniadze XD
Ostatnio zmieniony przez Flower (14-11-2021 o 01h40)