Masz jakiś odruch, na którym często się łapiesz?
Wolałabym zostawić go u bliskich, jednak gdyby nie było takiej możliwości... Cieszę się, że są takie miejsca.
Ostatnio zmieniony przez Anatea (12-11-2021 o 14h22)
Strony : 1 ... 983 984 985 986 987 ... 1527
Masz jakiś odruch, na którym często się łapiesz?
Wolałabym zostawić go u bliskich, jednak gdyby nie było takiej możliwości... Cieszę się, że są takie miejsca.
Ostatnio zmieniony przez Anatea (12-11-2021 o 14h22)
Co sądzisz o hotelach dla zwierzaków? Zostawiłabyś w takim swojego pupila, gdybyś chciała wybrać się w dalszą/dłuższą podróż?
/Byłam kiedyś na profesjonalnym masażu twarzy, sama sobie nie robię, choć może powinnam zacząć? Moja skóra nie będzie wiecznie taka jędrna!
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (12-11-2021 o 14h30)
Robiłaś sobie kiedyś masaże twarzy, a może robisz? Jeśli tak to jakie?
Pewnie Pan Kaczmarski ale ciężko powiedzieć jaki utwór, może by się zmieniały w zależności od mojego nastroju albo wyglądu dziennika xd
Ostatnio zmieniony przez Skaen (12-11-2021 o 15h00)
Jeśli nie "Albatros", kto gościłby na Twoim profilu?
Sądzę, że niewiele. Przydałby się dystans od Dziedzica, kota, po prosu spokój no, może wyciemnione bardziej pomieszczenie.
Ostatnio zmieniony przez Anatea (12-11-2021 o 14h37)
Czego ci potrzeba żeby porządnie się wyspać?
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Noku (12-11-2021 o 15h11)
Jakim kotkiem dzisiaj jesteś?
// Moim zdaniem, to nie ma tak, że łatwo, albo że niełatwo.... Myślę, że tak średnio!
Ostatnio zmieniony przez Qoona (12-11-2021 o 15h35)
Jak to jest być Kuną, łatwo, niełatwo?
Że nawet jak z pozoru nic nie idzie zgodnie z planem, a wręcz odnoszę wrażenie, że jest tylko gorzej, to później wszystko obraca się koniec końców na moją korzyść i dostaję więcej, niż sobie wyobrażałam na początku.
Ostatnio zmieniony przez Foggy (12-11-2021 o 15h50)
Co jest najfajniejsze w twoim życiu?
Zacząłem oglądać serial Zakładnik i jak na razie jest bardzo w moim guście. Nie ma to jak stare dobre pokazywanie smutnych biednych ludzi
Ostatnio zmieniony przez Noku (12-11-2021 o 18h33)
Co ostatnio oglądałeś, co mógłbyś polecić? (film, serial, piosenka, kanał na yt itd.)
Nie lubię nutelli, więc nie, jednak same naleśniki bardzo lubię .
Ostatnio zmieniony przez As7hoCsx73 (12-11-2021 o 19h23)
Ostatnio zmieniony przez Lythan (12-11-2021 o 19h18)
Obczaiłaś kalendarz, który robię dla psiapsiego?? Co sądzisz? ^^
/ Jasne, rozumiem! To daj znać jak obejrzysz, bo czekam na opinię! ^^
// Sama ich nie kupuję i wydaje mi się, że kupowanie aż tylu drobiazgów, które albo się spodobają albo nie jest trochę marnowaniem, ale rozumiem, że takie codzienne prezenciki przez cały Adwent mogą sprawić komuś dużo radości, także w takim wypadku super :>
Ostatnio zmieniony przez Qoona (12-11-2021 o 19h30)
Co sądzisz o kalendarzach świątecznych np z kosmetykami?
@down zawsze i wszedzie. Non stop slysze ze jestem przewrazliwiona i sie zamartwiam niepotrzebnie
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (12-11-2021 o 19h27)
Ostatnio zmieniony przez Markiz (12-11-2021 o 19h33)
A ty? Jak sobie z tym radzisz, kiedy martwisz się o coś na co nie masz zbytnio wpływu?
// Też mam skłonność do zamartwiania się. Jeśli stresuje się, że cos ważnego nade mną wisi i że nie dam rady tego zrobić albo się z tym wyrobić, to bardzo pomaga mi rozbicie tego zadania na małe, wykonalne kroczki i zapisanie wszystkiego w kalendarzu - daje mi to poczucie, że mam wszystko pod kontrolą i że tak długo jak będę systematycznie wykonywać to, co sobie zaplanowałam, to wszystko pójdzie dobrze. A jeżeli chodzi o coś na co mam mniej wpływu, to podobnie jak Markiz wymyślam sobie jakiś prowizoryczny plan działania w każdej ewentualności i dzięki temu jestem trochę spokojniejsza, bo mam świadomość, że zawsze mam plan B w razie, gdyby coś poszło nie tak.
Ostatnio zmieniony przez Qoona (12-11-2021 o 19h57)
wynacz, że odbijam, ale
a ty?
W jego środku kitsune zbiera datki na mój domek, przyjmę wszystkie primogemy, bo nie spodziewałem się Euli, a muszę ją mieć ;-;
Ostatnio zmieniony przez falafel (12-11-2021 o 19h53)
Ostatnio zmieniony przez Markiz (12-11-2021 o 19h57)
A jak tam twój czajnik???
Albedo jest cudowny, mocno polecam owo
mi się udało i Hutao, i Thomę, więc stonks owo
Teraz no właśnie nie wiem, niby oglądam the office, ale tak średnio. zacząłem oglądać the rain, ale meh.
Ostatnio zmieniony przez falafel (12-11-2021 o 20h00)
Ostatnio zmieniony przez Markiz (12-11-2021 o 20h08)
Będziesz brać bicepsy Itto?
Gram wieloma postaciami, ale na rocznicę gry, bez większego zaskoczenia, powiedzieli mi, że najwięcej gram Jean i to jest prawda. Mam jej C2, ma 2683 ataku i jest super silna owo
A z moich postaci, którymi chętnie gram i mam je jako tako ogarnięte to: Baal, Xingqiu, Albedo, Kaeya, Yoimiya, Amber, Sayu, Kazucha, Rosaria, Xiao, Tartaglia, Diluc (z jego wspaniałym rybomieczem), Ningguang i Beidou. Nie mam jednego teamu, zmieniam je często, ale Jean zawsze wraca Jean boomerang.
Ostatnio zmieniony przez falafel (12-11-2021 o 20h10)
kogo "mainujesz"??
// Walczenie w otchłani :''''D
Ostatnio zmieniony przez Qoona (12-11-2021 o 20h11)
Ostatnio zmieniony przez Markiz (12-11-2021 o 20h12)
Jesteś lepszym łowcą, drwalem czy rybakiem?
Pamiętam jak dziś, mapa Dragonspine była niedostępna i przy domu Diluca był taki kwiatek, którego nie dało się zebrać, bo cię Paimon wracało. No i weszła ta upragiona aktualizacja, chyba 1.3? tak, to były te czasy.
Były ploty, że postacie hydro i cryo będą tam bezużyteczne, a ludzie z Barbarą healerką bali się, że będą co chwilę umierać i my ogólnie będziemy tam co chwilę umierać.
No i przyszła aktualizacja, wielkie poniecenie, najpierw bałem się tam wejść, ale potem w 2/3 dni zrobiłem 100% i wszystko, bo jest tam pięknie i cudownie. Polecam, Dragonspine jest super. Wtedy po raz pierwszy pokazała się też Rosaria i wszyscy myśleli, że będzie cryo catalyst. Jeszcze tam w jednym miejscu był taki okropny cryo kwiatek w ramach eventu, wrrr wrrr, bardzo ciężko się z nim walczyło. No i nie było tam cryo hypostasis, ona weszła później, ale były leaki, że będzie tam dendro boss i nie mogłem się doczekać, tymczasem nadal nie mamy dendro xdd
Dragonspine super, polecam, najlepszy region w Mondstad.
Ostatnio zmieniony przez falafel (12-11-2021 o 20h22)
Ostatnio zmieniony przez Markiz (12-11-2021 o 20h24)
A kogo ty mainujesz, hm? :>
//
✨✨✨
Ostatnio zmieniony przez Qoona (12-11-2021 o 20h24)
Ostatnio zmieniony przez Markiz (12-11-2021 o 20h27)