siedzenie na forum - yay or nay? jak często tu wchodzisz?
a okej, właśnie robię angielski, szykuję się też do polskiego, wymęczona jestem. ale też dość zadowolona, bo jutro kończę o 12 <3
Ostatnio zmieniony przez Rissie (11-10-2021 o 17h02)

Strony : 1 ... 938 939 940 941 942 ... 1527
siedzenie na forum - yay or nay? jak często tu wchodzisz?
a okej, właśnie robię angielski, szykuję się też do polskiego, wymęczona jestem. ale też dość zadowolona, bo jutro kończę o 12 <3
Ostatnio zmieniony przez Rissie (11-10-2021 o 17h02)
Co tam młoda? Opowiadaj co u Ciebie
/Zabierałam się do tego kilka razy już, ale chyba po prostu nie mam na to pomysłu. Nie potrafię zamknąć całej siebie w jakiejś jednej grafice lub zwięzłym tekście, a nie chciałabym też dawać o sobie jakichś połowicznych informacji Muszę pomyśleć, jak to wszystko rozegrać, żebym była zadowolona i nie wstydziła się profilu
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (11-10-2021 o 17h22)
Planujesz jakoś ozdobić swój dziennik/profil lub coś jeszcze z nim zrobić?
Ciężko powiedzieć, bo właśnie większość mi się nie podoba i jak w zeszłym roku szukałam stroju to sprawdziłam chyba wszystkie sklepy w mojej okolicy, przekopałam internet i nie trafiłam na żaden, który by mi się naprawdę podobał. Na pewno musiałby to być jakiś strój dwuczęściowy, bez żadnych wzorków i bez dużej ilości ozdób.
Ostatnio zmieniony przez Skaen (11-10-2021 o 17h44)
Jakie stroje kąpielowe najbardziej Ci się podobają?
/Zdarzyło mi się uczestniczyć w takich sesjach. Koledzy szukali kogoś do gry, słabo to już pamiętam, bo to było jakieś 6 lat temu (?). Ale wiem, że jeden z nich był mistrzem gry i gra sama w sobie chyba nazwy nie miała, wydaje mi się, że sami ją wymyślili. Mieli fajne kostki z neta i miło wspominam proces tworzenia postaci, mojej elfiej łuczniczki :3
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (11-10-2021 o 17h38)
Kontynuując temat RPG- miałaś okazji grać w któreś?
W WM był czas, gdy notorycznie grałam Ventrue z czasem oczywiście nabrałam ciekawości do innych klanów.
W zdecydowanej większości systemów bardzo dobrze czuje się jako postać szpiega/złodzieja/pasera.
No i magowie ofensywni.
Ania Magister Ognia grałem nawet na wyjazdowym LARPie, kilkudniowym.
Czułam się jak szef na dzielni, gdy tak podzwaniałam siedmioma kluczami ^^
(Ale nocne wypady to był koszmar) xD
Ostatnio zmieniony przez Anatea (12-10-2021 o 06h53)
Jakimi postaciami fantastycznymi najlepiej prowadzi Ci się rozgrywkę? Czy to w takich fizycznych RPGach przy planszy, czy też wirtualnych. Jaką "rasę" preferujesz?
/Hmm, myślę, że to bardzo skomplikowana sprawa, takie tworzenie nowej rasy Więc pewnie co by mi na myśl nie przyszło, to mogłoby się okazać, że już ktoś kiedyś na to wpadł
Ale myślę, że fajnie byłoby zobaczyć coś w stylu żywiołaka, jednakże złożonego nie z materii, a z energii. Nie dałoby się go dotknąć, a on sam miałby wpływ na energię swoich przeciwników, a oni zaś mogliby osłabiać energetycznie tegoż stwora. Nie byłby postacią ofensywną, ale raczej takim bufferem. Wygląd? Mam w głowie taką lewitującą, naelektryzowaną kulę, w dowolnym kolorze, może kolor w zależności od stopnia naładowania? :v
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (11-10-2021 o 17h57)
Ło ale mi teraz narobiłyście ochotę na sesję RPGa xD
Gdybyś miała wymyślić, stworzyć własną fantastyczną rasę to jakby mogli wyglądać przedstawiciele i jakie mogliby mieć cechy?
No trudne pytanie, hmm najchętniej zamieniłabym się w coś małego lub niewidzialnego i do tego latającego np. w jakiegoś duszka albo w stworzenie związane związane z jakimś żywiołem xd
Ostatnio zmieniony przez Skaen (11-10-2021 o 19h55)
To teraz takie pytanie z serii marzeń 10-letniej dziewczynki Jakbyś mogła się zamienić w dowolne fantastyczne stworzenie, co by to było i dlaczego? :3
/na szczęście nie
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (11-10-2021 o 18h40)
masz na coś alergię?
@down w tygodniu tak na za bardzo. W ogóle ja mało pije. Sobota i Niedziela gdy jem o konkretynych porach przy stole to wodę albo sok rozcieńczony z wodą
Ostatnio zmieniony przez Acerola (11-10-2021 o 18h46)
Czy zwykle pijesz coś do posiłku? Co, jeśli tak?
/Jestem jesienią. Zmienną, choć nie tak drastycznie, by nie dało się wytrzymać
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (12-10-2021 o 19h50)
co u ciebie kwiot
O, Asamke.
Jak tam u ciebie?
Nie, nie mam takiej.
Ostatnio zmieniony przez Canthra (12-10-2021 o 11h59)
Czy jest jakaś myśl, z którą często kończysz dzień?
Trudno powiedzieć. Może RPG? Hazbin Hotel? Tatuaże?
Z reguły nie mówię dużo, więc to moje "bez przerwy" na pewno mialoby krótką żywotność
Ostatnio zmieniony przez Anatea (12-10-2021 o 13h14)
Jaki jest temat(y), o którym chętnie byś nawijała bez przerwy?
//zachwyca się osobą, która odwiedziła profil pewnie
Ostatnio zmieniony przez Nepente (12-10-2021 o 13h21)
Jak sądzisz, o czym myśli emoji z Twojego profilu?
Witaj, pewnie ze zniecierpliwieniem czekasz na pytanie...
No właśnie, czy jesteś osobą cierpliwą? Jak reagujesz, gdy się z kimś umawiasz na konkretną godzinę, a ta osoba się spóźnia?
/na nf nie oglądałam
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (12-10-2021 o 20h11)
Oglądałaś serie dokumentów na nf dotyczące zamków, miejsc wakacyjnych i ciekawych domów? Co o nich sądzisz z perspektywy profesjonalistki?
Zaczynam sezon na dokumenty na netflixie. Rzeczywistość to dla mnie spooky season this spoktober.
Ostatnio zmieniony przez falafel (12-10-2021 o 21h40)
Oglądasz jakieś programy edukacyjne?
Cieszę się chwilą. Lubię nudę, a rzadko mam okazję tak nic nie robić bez poczucia, że mam tysiąc rzeczy do ogarnięcia na za raz
Ostatnio zmieniony przez Noku (12-10-2021 o 21h49)
Co najczęściej robisz, gdy dopada Cię nuda?
/Niee, nigdy nie śledziłam fabuły eldy. Może początek, ale jak się zorientowałam ile jest paplaniny do czytania, to zrezygnowałam XD
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (12-10-2021 o 21h41)
Śledzisz fabułę NE?
Powinnam kampić na odcinek, bo po zapowiedziach może być zabawnie w stylu beemov, ale umówiłam się z chłopem na zakupy, póki jeszcze mogę xD
Ostatnio zmieniony przez Shairan (12-10-2021 o 21h51)
Jakie masz plany na jutro?
/Myślę, że mogę powiedzieć, że nie planuję tego, co zjem lub co ugotuję - wszystko wychodzi spontanicznie.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (13-10-2021 o 11h39)
Czego nigdy nie planujesz?
Edit: Przesadzone pastele i monochromy. Dam radę coś z tego zrobić i jak muszę to robię ale wolę nie musieć bo to żadna przyjemność.
Ostatnio zmieniony przez Shemei (13-10-2021 o 10h24)
Jest jakaś paleta kolorystyczna, specyficzny zestaw kolorów, który omijasz z daleka w designie?
Po pracy powrót do domu, a więc bieg na oba pociągi powrotne. A potem obowiązki domowe typowo... dziś akurat pranie i odkurzanie, bo obiad mam ugotowany. Nudne ale prawdziwe XD
Ostatnio zmieniony przez Anatea (13-10-2021 o 10h51)
Jakie masz plany na dzisiejszy dzień?
//Myślę, że wyzwania na zawsze zostaną w moim sercu, nawet jeśli nie udzielam się teraz aż tak bardzo :)
Ostatnio zmieniony przez Dimitri (13-10-2021 o 11h01)