Jaka była twoja ulubiona zabawa w dzieciństwie?
// Jestem praworęczna i prawonożna, wiem, bo np. lepiej jest mi kopać piłkę prawą :>
Ostatnio zmieniony przez Qoona (02-10-2021 o 12h55)
Strony : 1 ... 925 926 927 928 929 ... 1527
Jaka była twoja ulubiona zabawa w dzieciństwie?
// Jestem praworęczna i prawonożna, wiem, bo np. lepiej jest mi kopać piłkę prawą :>
Ostatnio zmieniony przez Qoona (02-10-2021 o 12h55)
Jesteś prawo- czy lewonożna? (tak, istnieje taki podział, można sprawdzić popychając lekko w plecy nieświadomą niczego stojącą osobę - noga, którą wyciągnie jako pierwszą do przodu, aby się ratować przed upadkiem, to noga dominująca )
/Nie byłam
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (02-10-2021 o 14h30)
Byłaś kiedyś na konwencie lub czymś podobnym?
Tak XD W podstawówce chciałem być sławnym aktorem
Ostatnio zmieniony przez Noku (02-10-2021 o 17h36)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (02-10-2021 o 16h54)
Masz jakieś ulubione perfumy? Jakie zapachy perfum lubisz?
Tak, lubię, chociaż nie za bardzo przepadam za herbatami owocowymi.
Ostatnio zmieniony przez Skaen (02-10-2021 o 17h31)
Ostatnio zmieniony przez Thesana (02-10-2021 o 17h29)
Co sprawia Ci największą przyjemność?
Bardzo lubię. Domek w spokojnej miejscowości w pobliżu miasta. Cicho, ładna okolica i wszędzie blisko.
Ostatnio zmieniony przez Nirez (02-10-2021 o 17h35)
Ostatnio zmieniony przez Thesana (03-10-2021 o 12h15)
Lubisz długie jesienne wieczory?
Raczej nie. Dość długo jestem nieufna i raczej rozmawiam na neutralne tematy. Potrzebuję czasu, by komuś bardziej zaufać i się zaprzyjaźnić, ale za to wtedy już bardzo się zżywam.
Ostatnio zmieniony przez Nirez (02-10-2021 o 18h20)
Łatwo przywiązujesz się do ludzi?
Nie wiem, nie umiem się motywować i rozbudzać. Mogę się rozciągnąć, polać twarz zimną wodą i puścić sobie energiczną muzykę
Ostatnio zmieniony przez Noku (02-10-2021 o 19h22)
Ostatnio zmieniony przez HoʇaruUmari (02-10-2021 o 20h26)
Czego nigdy nie masz dość?
// Lubię wszelkie animacje pod parasolką o nazwie "kino familijne", z psiapsim chodzimy tylko na takie ^^ Poza tym stare Cartoon Network to życie U-U
Ostatnio zmieniony przez Qoona (02-10-2021 o 20h08)
Jakie bajki lubisz oglądać?
Stare Cartoon Network i Jetix to złoto ^^, lubię też bajki, które w kółko oglądałam na DVD będąc dzieckiem jak "Mustang z Dzikiej Doliny" (o Boże, i jeszcze te piosenki), "Gdzie jest Nemo", "Mulan", "Auta" (wszystkie części) a tak poza tym, z nowszych bajek lubię "Po drugiej stronie muru".
Ostatnio zmieniony przez Skaen (02-10-2021 o 20h16)
A jakie lubisz ty? :>
// Odnoszę wrażenie, że wszystko, co kiedykolwiek powstało ma swoją nową gorszą wersję przerobioną na serial odcinkowy, żeby wycisnąć maksimum kasy :'D
Nowi "Młodzi tytani" to jakiś żart, "Zaplątanych Przygód Roszpunki" nie oglądałam, ale wydaje mi się, że naprawdę da się wymyślić oryginalny koncept na bajkę zamiast zrzynać żywcem z istniejącej już animacji. Można jeszcze wymieniać, ale moje odczucia pozostają takie same jak w tych dwóch przypadkach.
Ostatnio zmieniony przez Qoona (02-10-2021 o 20h33)
Jest jakaś bajka z Cartoon Network, którą lubiłaś będąc dzieckiem, a teraz powstawała jej nową wersja? Jeśli widziałaś tą nową wersję to co o niej myślisz?
Hmm może te Auta, nie mogę powiedzieć, że nie lubiłam tej bajki będąc dzieckiem, po prostu wtedy mnie jakoś szczególnie nie zainteresowała, ale jak parę lat później, gdy oglądałam ją z moim młodszym kuzynem okazało się, że to naprawdę fajna bajka i nadal przyjemnie mi się ją ogląda.
Ostatnio zmieniony przez Skaen (02-10-2021 o 20h33)
A ty miałaś bajkę, której kiedyś nie lubiłaś, a później się do niej przekonałaś?
Chyba nie ma takiego tytułu. Jak coś mnie znudzi to nie daję drugiej szansy
Ostatnio zmieniony przez Noku (02-10-2021 o 21h08)
Zdarzyło Ci się nieraz tak, że zaczynałeś czytać jakiś webtoon i dochodziłeś do wniosku, że to nie dla Ciebie, a po jakimś czasie dawałeś mu drugą szansę i wciągał Cię na maksa? Jeśli tak, to pamiętasz jakiś tytuł?
Zawsze bardziej podobała mi się srebrna biżuteria niż złota. I zawsze tylko taką noszę. Złoto wydaje mi się w jakiś sposób "za ciężkie" do mojego stylu ubierania się.
Ostatnio zmieniony przez Nirez (02-10-2021 o 22h49)
Bardziej uwazasz ze pasuje ci zloto czy srebro?
Ostatnio zmieniony przez Sylphe (02-10-2021 o 23h27)
Jakie filmy cię nudzą?
Wiele ich było. Ja potrafię się znudzić po kilku minutach, a że staram się czasem oglądać ambitne kino, to potrafię trafić na ekstremalnie nudne tytuły. I tak najtrudniejsze do przeżycia było coś z tych polskich komedii romantycznych z rymowanymi tytułami. Nie pamiętam który konkretnie, ale oglądanie tego bolało mocno :<
Edit: na układy nie ma rady - ten mnie pokonał, nie polecam
Ostatnio zmieniony przez Noku (02-10-2021 o 23h47)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (02-10-2021 o 23h54)
Jakie anime najbardziej ci się podobało wyglądem?
Nie pamiętam, bo jak coś mi się bardzo nie podoba to porzucam i zapominam. Było parę słabych komedyjek, które widziałem, ale nie umiem sobie przypomnieć. Jakiś dodatek do Mirai Nikki, gdzie postaci były chibi pamiętam że mnie zmęczył
Ostatnio zmieniony przez Noku (03-10-2021 o 12h08)
Pamiętasz jakie anime podobało Ci się najmniej ze wszystkich, które do tej pory obejrzałeś? I dlaczego?
Zawsze śpię przy zamkniętym. Latem i jesienią powodem są komary, a zimą i wiosną jest mi po prostu za zimno (jestem strasznym zmarzluchem).
Ostatnio zmieniony przez Nirez (03-10-2021 o 11h05)
Śpisz przy otwartym czy zamkniętym oknie? I co jest powodem takiej decyzji?
/Blobbiathan XD
Chłop jest wielki na cały ekran i do tego animowany, z moimi animowanymi dodatkami w stylce to byłoby wielkie nołnoł dla mnie i każdej osoby odwiedzającej mój profil XD
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (03-10-2021 o 11h10)
Zdradzisz, jakiego masz chowka? Jestem bardzo ciekawa. //Już sobie wyobrażam, jak by mi się mój stary komp wieszał na Twoim profilu przy takiej ilości animacji
Ale chowek bardzo fajny
Przede wszystkim zawsze kluję legendy, jedynym wyjątkiem była Chevena, poza tym bardzo lubię eventowe chowki i zazwyczaj zmieniałam je po eventach, ale ponieważ ostatnio zaczęłam więcej handlować, więc doszłam do wniosku, że mój obecny stworek jest jednym z najbardziej opłacalnych pod względem energii (185), więc pewnie zostanę z nim na dłużej (takim marzeniem nie do zrealizowania jest lew z legendarnej sakwy, ale po dziesięciu sakiewkach i niezliczonej ilości maany, która na nie poszła, nadal drania nie dorwałam). Mój obecny zwierzak ma dumne imię Curtin, po postaci z manhwy Eleceed (z mojej sygnaturki). To druga postać z tej historii, która zamienia się w kota i towarzyszy pod tą postacią głównemu bohaterowi (udając przed innymi prawdziwego kota). A ponieważ jako kot jest biały i jako człowiek ma białe włosy, więc wyobrażam sobie, że to on mi znosi skarby z mapek.
Ostatnio zmieniony przez Nirez (03-10-2021 o 11h25)