Jaka u Ciebie pogoda?
Wczoraj wróciłam od mamy i ogarnęłam troche ubrania i chyba zaczne sobie ogarniać inne rzeczy na wyjazd do akademika. A poza tym nadrabiam granie w gierki xD
Ostatnio zmieniony przez Ala36 (26-09-2021 o 13h36)

Strony : 1 ... 915 916 917 918 919 ... 1527
Jaka u Ciebie pogoda?
Wczoraj wróciłam od mamy i ogarnęłam troche ubrania i chyba zaczne sobie ogarniać inne rzeczy na wyjazd do akademika. A poza tym nadrabiam granie w gierki xD
Ostatnio zmieniony przez Ala36 (26-09-2021 o 13h36)
Co tam u Ciebie Alu? Jakie masz plany na niedzielę?
Nie wiem, chyba zależy co ktoś lubi robić i co ktoś musi zrobić. Ja bym chciała już iść spać, bo nie spałam w nocy ale nie mogę xd
Ostatnio zmieniony przez Skaen (26-09-2021 o 13h52)
Jakie są najlepsze plany na niedzielę?
Kwiat Jabłoni! Bardzo chciałbym też na meskie granie.
Ostatnio zmieniony przez falafel (26-09-2021 o 14h15)
Na jaki koncert chętnie byś poszedł?
Nie, u mnie to nigdy nie wiadomo czy się uda XD Ale jak jest tragedia, to zaczynam od nowa albo się całkiem poddaję (dlatego nie mam już wątku w zamówieniach, głupio by mi było oddawać coś brzydkiego)
Ostatnio zmieniony przez Noku (26-09-2021 o 14h12)
Też tak masz, że jak robisz rysunek dla siebie to wychodzi spoko, a gdy rysujesz dla kogoś to wychodzi tragedia?
Zależy dlaczego jestem zestresowana ale zwykle szukam sobie jakiegoś zajęcia, nawet może to być sprzątanie.
Ostatnio zmieniony przez Skaen (26-09-2021 o 15h33)
Co robisz żeby się odstresować?
Good Omens Gaimana
Ostatnio zmieniony przez Noku (26-09-2021 o 17h17)
Jaką książke ostatnio czytałes?
Ostatnią książkę z serii Smocza Straż, tylko musze wyczaić jak ją zdobyć xd
Ostatnio zmieniony przez Ala36 (26-09-2021 o 16h03)
Jaka książkę chcesz przeczytać?
Nie byłoby w nim żadnego Krilla. Żadnego. Pod żadnym warunkiem.
Byłby nad morzem, byłby tam sosnowy las z tymi kwiatkami, byłaby tam samotna latarnia a na jej szycie skrzydła, a gdzieś tam w głębi lądu byłoby kilka chatek.
Ostatnio zmieniony przez falafel (26-09-2021 o 17h02)
Czego ostatnio się nauczyłaś?
Nie wiem, nigdy nie liczyłam.
Ostatnio zmieniony przez Foggy (26-09-2021 o 17h10)
Jak często sprawdzasz godzinę w telefonie?
/Do włosów to uwielbiam maskę mleczną z firmy Nivea
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (26-09-2021 o 18h42)
Masz jakiś ulubiony kosmetyk do pielęgnacji włosów lub twarzy?
Zdarzają ale nie mam pamięci do takich rzeczy i ciężko mi podać jakiś przykład
Ostatnio zmieniony przez Skaen (26-09-2021 o 18h06)
Ostatnio zmieniony przez Melotarí (26-09-2021 o 18h14)
Jaki masz stosunek do polskich filmów/seriali?
// Należę do tych ludzi, którzy są w stanie zasnąć wszędzie jeśli są wystarczająco zmęczeni. Spanie w komunikacji miejskiej nie będzie niczym zaskakującym, ale raz zdarzyło mi się przysnąć na stojąco... xD Była zima, późny wieczór, a autobus utknął w korku. Przebudziłam się dopiero, jak ugięły się pode mną kolana i w ostatniej chwili zdążyłam się złapać, żeby nie zaliczyć spotkania z podłogą... xD
Ostatnio zmieniony przez Aida (26-09-2021 o 18h37)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (26-09-2021 o 18h44)
Wolałbyś wchodzić do muzeów za darmo, ale w lokalnym stroju ludowym czy jako turysta w danym mieście mieć darmowy transport?
dzisiaj herbal tea, bo leki nie działają i żyje w constant fear, send helpp
Ostatnio zmieniony przez falafel (26-09-2021 o 19h12)
Edit: W zasadzie to żadnąJaką herbatką jesteś?
Ostatnio zmieniony przez Shemei (26-09-2021 o 20h12)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (26-09-2021 o 20h05)
Jak juz temat herbatek to lubisz ice tea? Mam duzo do oddania...
@down o kurde musialam az przysiasc i pomyslec ale mysle ze lubie w sobie najbardziej swoj glupkowaty dzieciecy humor ktory ludzie ktorzy sa w stanie mnie polubic jak najbardziej akceptuja i lubia :>
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (26-09-2021 o 20h07)
Co najbardziej w sobie lubisz?
Zależy w jakim wieku, ogólnie lubię maluchy tak do 5 lat, chociaż wiadomo, jak to dzieci w tym wieku są męczące i wymagają sporo uwagi. Starsze dzieci czasem mnie irytują, szczególnie takie w wieku od 7-10 lat.
Ostatnio zmieniony przez Skaen (26-09-2021 o 20h54)
Moje podejście do nich jest jak ten jeden vine
Ostatnio zmieniony przez Deergod (26-09-2021 o 20h21)
Czy uwazasz ze masz podejscie dobre do dzieci? W takim sensie ze jak juz ci sie zdarzy by zajac sie np takim 4-latkiem to ze jestes w stanie jakos je zainteresowac je swoja osoba wrecz nawet na tyle ze cie polubia i chca sie z toba bawic czy moze na odwrot?
@down Szczerze mowiac to w rozumieniu innych osob oraz ich uczuc i emocji jestem bardzo dobra, bardzo przejmuje sie innymi ludzmi i potrafie stawac w obronie innych ludzi znacznie czesciej niz swojej, mam zdolnosci przywodcze mysle ze potrafie zachecic ludzi do dzialania czy naklonic jakos do swoich wizji i pomyslow aczkolwiek mam duzy problem z rozumieniem oraz ogolem radzeniem sobie ze swoimi emocjami. Czesto moje emocje sa nieadekwatne do sytuacji albo sa zbyt silne i doslownie mna targaja. Zdaje sobie sprawe z tego co odczuwam ale nie potrafie sie wyzbyc np zlosci i glebokiego zalu. Z motywacja tez ciezko. Z tego tytulu ciezko mi powiedziec na jakim poziomie posiadam te dojrzalosc
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (26-09-2021 o 20h31)
Jak oceniasz swoją inteligencję emocjonalną?
Nie wiem jak to jest nie być mną, więc ciężko do czegoś porównać. Powiedzmy, że jest... ciekawie XD Bycie mną to głównie dużo sztuki i stresu. I odkrywania siebie. Myślę, że wiele osób nie chciałoby się ze mną zamienić miejscami, ale jest dużo satysfakcji w radzeniu sobie ze swoimi problemami. Nawet jeśli jestem psychicznie w słabej kondycji, to spojrzenie na to z czym sobie poradziłem daje mi dużo siły i w sumie każdemu życzę, żeby mógł tak się czuć <3
Ostatnio zmieniony przez Noku (26-09-2021 o 20h57)
Jak to jest być tobą?
Jak wyżej napisane - żyje w ciągłym strachu.
Ostatnio zmieniony przez falafel (26-09-2021 o 20h46)
Pytanie ciekawe wiec pociagne. A jak to jest być tobą?
@down Szczerze mowiac to jest ona slaba i inni ludzie latwo potrafia dowiedziec sie o mnie bardzo duzo w krotkim czasie. Rowniez czesto maja furtke na wykorzystywanie mnie czy bycie wobec mnie toksycznym bo latwo sie przywiazuje plus mocno co nie jest dobre i probuje z tym walczyc. Niestety by np ogarnac sie i wyjsc z toxic relacji procz wlasnej intuicji potrzebuje jeszcze upewnienia sie od kogos z zewnatrz, czyjegos potwierdzenia ze np to wina tego kogos a nie moja ;;
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (26-09-2021 o 20h55)