Jesień budzi w tobie pozytywne czy negatywne emocje?
Ooooooj tak, nawet bardzo.
Ale rzadko trafiam na dobre historie.
Ostatnio zmieniony przez Markiz (19-09-2021 o 22h27)

Strony : 1 ... 899 900 901 902 903 ... 1527
Ostatnio zmieniony przez Markiz (19-09-2021 o 22h27)
Lubisz historie z dreszczykiem?
// Tak się składa, że mój tata jest... Sauniarzem? W każdym razie montuje sauny, więc miałam okazję parę razy xD
Ostatnio zmieniony przez Aida (19-09-2021 o 22h27)
Byłaś kiedyś na saunie?
/Obecnie nie oglądam za bardzo kreskówek, z animacji lubię Rick&Morty, ale muszę naprawdę mieć mood na to.
A w dzieciństwie to moją ulubioną kreskówką był Dom dla zmyślonych przyjaciół Pani Foster <3
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (19-09-2021 o 22h30)
Jaka jest Twoja ulubiona kreskówka z dzieciństwa, a także obecnie?
@down Nie grałam i raczej nie uśmiecha mi się próbować :D
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (19-09-2021 o 22h56)
Grałaś kiedyś w paintball?
/Laska tego to nawet najstarsi górale nie wiedzą
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (19-09-2021 o 22h38)
poważnie muszę wiedzieć, jakie itemy połączyłaś na głowie Gardzi?
co to przepraszam bardzo jest xDDDD nawet google nie chce mi pomóc
czy to ma być "przeszliście już na czeską stronę sił"???
Ostatnio zmieniony przez Rissie (19-09-2021 o 22h59)
už jste přešli na českou stranu síly?
Czy jeszcze nie xD
/Raczej nie ma takich pytań
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (19-09-2021 o 22h50)
Jakich pytań nie lubisz dostawać w tym wątku?
Ludzie raczej mają wyczucie na tym wątku i nie pytają o nic nieprzyjemnego. Nie lubię pytań o gry, kosmetyki i inne rzeczy na których się nie znam, ale to dlatego że nie wiem co odpowiedzieć :p
Ostatnio zmieniony przez Noku (19-09-2021 o 23h09)
A jak jest w Twoim przypadku? Zdarzyło się, żeby ktoś kiedyś pytając Cię tu o coś przekroczył ustalone przez Ciebie granice?
/Potrafię, ale nie lubię tego robić ;p
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (19-09-2021 o 22h59)
Potrafisz otworzyć oczy pod wodą?
@down Ja im funduje codzienne śniadania, opłacam rachunki ze swojego portfela.
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (19-09-2021 o 23h19)
oddajesz swoje pieniądze bimufowi? jesteś do tego skłonna, czy kręcisz nosem na nowe rzeczy, które wprowadzają?
Tylko sobie samej tak w sumie
Moje pieniądze to moje pieniądze
Ostatnio zmieniony przez Rissie (19-09-2021 o 23h29)
Komu dałabyś pieniądze bez wahania?
Magiczne wyrocznie, które dużo wiedzą, teleporty, lekarstwa na wszystko i działający sprej na komary
Ostatnio zmieniony przez Noku (19-09-2021 o 23h18)
Co uważasz, że byłoby fajnie jakby istniało?
//"Wesele" Wyspiańskiego
Ostatnio zmieniony przez Dimitri (19-09-2021 o 23h24)
Jaką książkę ostatnio przeczytałaś?
@down Dość średnio, bo nic mi się nie chce, to chyba przez tą zimną i deszczową pogodę.
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (20-09-2021 o 00h49)
Jak ci mija życie ostatnio?
Nie jem śniadań, ale jak już to coś na ciepło. Jajecznica lub pierogi
Ostatnio zmieniony przez Noku (20-09-2021 o 14h09)
Jakie jest Twoje ulubione śniadanie?
/Muszą mieć ogromne kompleksy i problem z zaakceptowaniem rzeczywistości. Ponadto są to osoby, które nie potrafią wziąć odpowiedzialności za swoje czyny i w ten sposób tylko odkładają to w czasie. Jednak nawet najlepszy kłamca w końcu się w tym pogubi i prawda wyjdzie na jaw hihi
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (20-09-2021 o 09h28)
Co sądzisz o osobach które nałogowo kłamią?
hejooooo <3
u mnie źle :< zaraz studia się zaczynają a ja zostałam bez laptopa w którym padła płyta ;/ jeszcze jest nadzieja że będzie do odratowania. OBY, bo jak nie to muszę kupić nowy laptop ;/
a dziś do 15;30 w pracy potem jadę odebrać tego rumpleka żeby go nadać do innego serwisu i jadę do sądu. Mam plan wieczorem zapchać się nachosami z dipem serowym i obejrzeć jakiś serial
Ostatnio zmieniony przez Mystification (20-09-2021 o 10h48)
Co tam dobrego słychać Myst? Jakie plany na dziś?
U mnie dzisiaj nic dobrego, bo boli mnie brzuch (na moje własne życzenie, bo przesadziłam z ostrymi papryczkami xd) liczę, że reszta dnia będzie lepsza
W ostatnim czasie nie śledzę żadnych wiadomości z Polski, ani ze świata. Lubię sobie co jakiś czas odpocząć od informacji i nie mieć do nich dostępu, bo mocno się przejmuje wieloma rzeczami i czasem potrzeba mi odrobiny spokoju.
Ostatnio zmieniony przez Skaen (20-09-2021 o 09h42)
Właśnie - co tam dobrego? Śledzisz wiadomości ze świata, z Polski? Częściej czytasz te źle czy dobre?
Najczęściej piję zieloną herbatę, będę teraz szukał jakiejś zadowalającej czarnej, bo czarna jest lepsza na zimę, no i muszę sobie kupić hibiskus, jest bardzo dobry, mocno polecam. No i kakao na zimę oczywiście.
O! Cold brew tea też jest przepyszna, ale raczej z kwaśnymi dodatkami, ale jest dość letnia, nie jesienna TT No i nie jest ciepła, ale nie jest to pop drink ani nic w tym stylu.
Ostatnio zmieniony przez falafel (20-09-2021 o 09h44)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (20-09-2021 o 10h25)
Który okres w historii sztuki wydaje Ci się najciekawszy?
Wiesz co najczęściej piekę szarlotkę, serniki, torty, ciasta z kremem jak np. karpatka i różne ciacha z owocami np. z rabarbarem, truskawkami, borówkami, malinami itd. to w sumie zależy od tego co mam pod ręką gdy najdzie mnie ochota na ciacho, często też nie trzymam się jakiś konkretnych przepisów tylko robię "na oko" i jakoś wychodzą xd
Ostatnio zmieniony przez Skaen (20-09-2021 o 11h19)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (20-09-2021 o 12h03)
Jak opisała byś swój głos?
Jak opisała byś swój głos?
Skarpetki to temat rzeka, zwykle noszę kolorowe w jakieś wzorki, kropeczki, kwiatuszki itd, największym minusem kolorowych skarpet jest to, że jak się jedna zgubi, to już nie ma co z nim zrobić. Jak się nosi czarne skarpety to zawsze jedną można podebrać z innej pary, również czarnej i nikt nie zauważy, że coś nie gra. Nie lubię gdy widać moje skarpety, ale niestety mam kilka par takich spodni, które odsłaniają kostki i czasem je widać. Nie mam jakiś zwyczajów związanych ze skarpetkami, czasem je tylko kradnę jak nie mogę znaleźć swoich. Moje ulubione skarpety to takie grube, zimowe kapcioskarpetki.
Ostatnio zmieniony przez Skaen (20-09-2021 o 13h28)
Skarpetki - jakie zwykle nosisz? Jakie wzroki ci się podobają, lubisz jak widać skarpetki? Co sądzisz o skarpetkach?
W przedziale 5-10 lat temu, nie pamiętam już. Od dłuższego czasu ścinała mnie kuzynka, a potem sam zacząłem sobie ścinać włosy.
Ostatnio zmieniony przez falafel (20-09-2021 o 15h09)