Jest coś, co kiedyś lubiłaś jeść, ale zdarzyło się, że się tym zatrułaś i od tamtej pory masz do tego uraz? :v
/No cudem uszłam z życiem podczas wycieczki nowym autem po Norwegii
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (19-09-2021 o 15h42)

Strony : 1 ... 896 897 898 899 900 ... 1527
Jest coś, co kiedyś lubiłaś jeść, ale zdarzyło się, że się tym zatrułaś i od tamtej pory masz do tego uraz? :v
/No cudem uszłam z życiem podczas wycieczki nowym autem po Norwegii
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (19-09-2021 o 15h42)
Zdarzyło ci się kiedyś mieć ogromnego farta? Co się stało?
// Zawsze staram się nie brać na siebie za dużo na raz, bo wiem z doświadczenia, że wtedy jestem przemęczona i nie wychodzi mi żadna z tych rzeczy.
Ostatnio zmieniony przez Qoona (19-09-2021 o 15h44)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (19-09-2021 o 15h49)
Jaką masz pościel?
/Zdecydowanie rzodkiewki XD i o ile teraz też nie jem ich zbyt często, no to nie mam nic do nich i zjadłabym, gdyby się pojawiły gdzieś na kanapce na przykład. Ale kiedyś to mnie wykrzywiało na samą myśl o nich XD
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (19-09-2021 o 15h47)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (19-09-2021 o 15h47)
Chciałabyś mieć rybki w akwarium?
Ludzie na moich studiach. Spodziewałem się, że chociaż część z nich będzie nieprzyjemna, a wszyscy okazali się być bardzo spoko pozytywnymi ludźmi ^^
Ostatnio zmieniony przez Noku (19-09-2021 o 16h00)
Co przerosło twoje oczekiwania?
// Byłam w przedszkolu :>
Ostatnio zmieniony przez Qoona (19-09-2021 o 15h52)
Chodziłaś do przedszkola jako dzidziuś czy może siedziałaś w domu aż do pójścia do szkoły?
/no już nie gardzę, jesteśmy ziomki teraz
a owoców to ogólnie za bardzo nie lubię. Smakują mi banany
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (19-09-2021 o 15h50)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (19-09-2021 o 15h55)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (19-09-2021 o 15h59)
Kiedy kończy się twoja cierpliwość? /i tak nie bylo do ciebie kek
edit. co sie bede wysilać XD
/Jest dobrze. Nie eksperymentuję zbyt wiele, zwykle powtarzam znane mi już dania, czasem je delikatnie modyfikuję. Takie zupełne nowości robię raz na ruski rok, jak mam wenę kucharską taką, której przy zwykłym leczo nie dałabym rady rozładować
I myślę, że takim moim popisowym daniem jest właśnie leczo.
/bardzo chętnie! zapraszam ;3
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (19-09-2021 o 16h00)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (19-09-2021 o 16h02)
Dostałaś kiedyś jakąś pochwałę dotyczącą Twoich dań? Jak ona brzmiała?
/Myślę, że wszelakie ciasta, torty, takie bardziej cukiernicze sprawy nie są totalnie dla mnie, choć próbowałam kilka razy.
A z takich dań dań to myślę, że wszystko mi jak na razie wyszło
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (19-09-2021 o 16h03)
Jakie danie zupełnie ci nie wychodzi?
Absolutnie nie, moja pamięć nie istnieje
Ostatnio zmieniony przez Noku (19-09-2021 o 16h15)
Czujesz, że mógłbyś wziąć udział w Milionerach?
/Ostatnio właśnie przeprowadzałam rozmowę na temat kolekcjonowania kapeluszy, czapek, ogólnie nakryć głowy charakterystycznych dla danego kraju/jego regionu. Takich tradycyjnych strojów jest pełno, super byłoby mieć całe pomieszczenie wypełnione takimi kapelusikami.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (19-09-2021 o 16h09)
Co byś mogła kolekcjonować, gdyby pieniądze i ilość miejsca nie grały roli? :>
// Na ten moment nie, chociaż mam duszę kolekcjonera :> Lubię gromadzić i mieć w posiadaniu książki, lubię też notesy, notatniki i kalendarze, ale to są rzeczy, których używam, także nie nazwałabym ich kolekcją :>
Ostatnio zmieniony przez Qoona (19-09-2021 o 16h16)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (19-09-2021 o 16h14)
Jak wygląda/wyglądała Twoja szkoła? Była w jakimś starym, pięknym budynku z minionej epoki, a może była szaroburym prostopadłościanem? XD
/Moja pielęgnacja się nie zmieniła, dalej je po prostu myję szamponem, nakładam odżywkę, a po umyciu pryskam jeszcze odżywką w sprayu, żeby się łatwiej rozczesywały. Co jakiś czas zmieniam szampon i odżywkę, żeby się włosy za bardzo nie przyzwyczajały i to działa XD A cała reszta to zasługa - w sumie chyba dobrej - diety.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (19-09-2021 o 16h12)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (19-09-2021 o 16h21)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (19-09-2021 o 16h18)
Z jakiego filmu/serialu pochodzi Twoja sygna?
/Uuu Seła zaraz jubileuszowe 2k postów <3
/poczekaj zaraz ja bede miala 1k to od razu 2 otworzymy XD
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (19-09-2021 o 16h22)
Jakie tradycyjne stroje ci się podobają?
Cichym, grzecznym i nieśmiałym. Nauczyciele mnie lubili, często mówili, że jestem złotym dzieckiem, albo coś w tym guście. Miałem dobre wyniki w nauce, więc zwykle wszyscy zakładali, że zawsze jestem przygotowany do lekcji, przez co raczej tego nie sprawdzali i nie musiałem się uczyć na odpytywanie na początku każdej lekcji XD Bardzo polecam udawać mądrego
Ostatnio zmieniony przez Noku (19-09-2021 o 16h25)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (19-09-2021 o 16h22)
Czy lista zablokowanych przez Ciebie osób na fb jest długa? xD
/Hmm, myślę, że przede wszystkim wokół niej byłoby dużo miejsca na to, żeby sobie fajnie spędzić czas na przerwie, pomiędzy roślinkami i w ogóle. Szkoła to mi się z taką klasyką kojarzy, więc pewnie poszłabym w kolumny, pastelowe kolory, piękną, błyszczącą dachówkę, duże okna ze szprosami, bogato zdobione portale, ale przede wszystkim wyposażyłabym taką szkołę w laboratoria, różne sale doświadczalne, interaktywne, bo mi samej marzyło się chodzić do szkoły, której kwintesencją nie jest stare bujające się krzesło, na którym wypisana jest historia kilku pokoleń w tył.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (19-09-2021 o 16h27)