Znasz się na ludziach? Umiesz wyczuć w kimś fałszywe intencje, czy jednak jesteś bardzo łatwowierna i często się zawodzisz? A może masz takie szczęście, że mimo łatwowierności trafiasz na dobrych ludzi?
/Moja historia z CC zaczęła się już w czasach dwójeczki. Wtedy były tylko te Alpha rzeczy, a jeśli były jakieś Maxis Matchowe, to naprawdę słabo się wybiły XD
W czwóreczce również miałam swój epizod z CC. Dość długi i dość namiętny. Potrafiłam przez całe dnie przeczesywać stronki i ściągać włosy, makijaże, dodatki, ubrania... Tylko po to, by tworzyć Sima przez godzinę i później grać nim w mieście pełnym zwyczajnie wyglądających towniasów. Z czasem przerzuciłam się na Maxis Match, jednakże trwało to krótko, bo nie chciało mi się czyścić folderu z modami z Alphy i to wszystko spowalniało mocno moją grę.
Potem zakochałam się w rzeczach będących już w grze. Uświadomiłam sobie, że nie kręci mnie już tak bardzo tworzenie Simów, a bardziej budowanie, a jeszcze bardziej to, kiedy mogę swoje wypociny udostępnić do galerii, a z modami by to nie przeszło.
Kontynuując - nie mam ulubionego twórcy na ten moment, ale prawdopodobnym jest, że większość włosów miałam od jednego artysty.
Co do kanałów simowych - oglądam czasem Mertę, Szaloną Szynszylę, Jamesa Turnera, lisimsie i czasem KOSmo, jak ma do przekazania jakieś newsy ze świata gry
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (17-09-2021 o 18h06)