Oj tak, brytyjski krótkowłosy jest przepiękny. Jeszcze koty tajskie i angory tureckie mi się bardzo podobają
Ostatnio zmieniony przez Sylphe (08-09-2021 o 09h10)

Strony : 1 ... 875 876 877 878 879 ... 1527
Ostatnio zmieniony przez Sylphe (08-09-2021 o 09h10)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (08-09-2021 o 01h45)
Jaki jest najgorszy fandom jaki znasz?
Tak i to w wielu. Potrafiłem zapisywać się na konkursy z dziedzin, na których kompletnie się nie znałem dla samego zapisania się. I czasem te konkursy były podczas lekcji, więc można było uniknąć siedzenia na zajęciach. Na kangurki matematyczne chodziłem regularnie
Ostatnio zmieniony przez Noku (08-09-2021 o 10h30)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (08-09-2021 o 11h11)
Masz jakieś swoje ulubione anime, do którego od czasu do czasu powracasz, by je ponownie obejrzeć?
Pamiętam, że bardzo czekałam na drugi sezon K (K Project), bo pierwszy był dla mnie genialny. Snułam przypuszczenia, jak się dalej potoczy fabuła itp., a jak w końcu wyszedł i mogłam go obejrzeć, to byłam baaardzo zawiedziona. Nawet nie obejrzałam go do końca, choć wiem, jak się potoczyły losy Srebrnego Króla. Uważałam, że po swojej "śmierci" Srebrny Król powinien od razu powrócić do swojego prawdziwego ciała, a oni wymyślili sobie inaczej, a i samo anime mnie jakoś strasznie wynudziło.
Ostatnio zmieniony przez Nirez (08-09-2021 o 14h40)
Jest jakieś anime, które zapowiadało się ciekawie ale Cię rozczarowało? Jakie i dlaczego?
W Nevre, ale to dlatego, że dobrze wygląda xd
Ostatnio zmieniony przez Skaen (08-09-2021 o 13h15)
W kogo idziesz w NE i dlaczego? :>
Widziałam te scenki rok temu, więc już ich nie pamiętam, ale prawdopodobnie była to ta z Valley, bo to bliźniaki, przypominają mi Freda i Georga, a lubię takie postacie.
// nie przechodzę do krain przez bramy tylko przez portale, bo jest szybciej, no i sam cr trwa na tyle długo, że mi się nie chce marnować kolejnych sekund na scenki XD
@Noku W sumie to nic xD nie mam oczekiwań co do tej gry, gram żeby grać, jak nie mam co robić albo dla odblokowania mapki i ciuchów. Przyjmę co dadzą.
Ostatnio zmieniony przez Flower (08-09-2021 o 13h47)
Która cut scenka z Eldarami podoba ci się najbardziej i dlaczego (są to prawdopodobnie bracia z Valley of Triumph)?
/czemu ich nie oglądasz, są ładne D:
Obojętne, obydwa mi się podobają.
Ostatnio zmieniony przez falafel (08-09-2021 o 13h35)
Flower: Co byś chciała żeby pojawiło się w kolejnych odcinkach?
Falafel: Wolisz ćmy czy motyle?
Nie oceniam, bo nie grałem. Przeklikałem tylko kawałek, ale nawet jakoś szczególnie się wczytywałem, po prostu starałem się nabić doświadczenie żeby móc udzielać się na forum
Ostatnio zmieniony przez Noku (08-09-2021 o 13h09)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (08-09-2021 o 13h05)
I jak Ci się żyje po spoilerach z odcinka 7? xD
/XDD
Szczerze nie Ciągle dla mnie relacje między Gard, a Wsem, są za małe, żeby to nadeszło. Dałabym ze dwa odcinki, ale niech troche czasu spędzą razem.
No ale
Przecież wiemy, jak to jest prowadzone xD Przynajmniej można się trochę pośmiać z niezręcznych scenek
Ostatnio zmieniony przez Shairan (08-09-2021 o 13h09)
jak myslisz czy to juz ten czas aby nadszedl w odcinkach to na co gracze czekaja najbardziej? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (08-09-2021 o 13h41)
Jaki popcorn na wieczór filmowy? Czy może coś innego?
Dla mnie są już wszystkie ^^
Ostatnio zmieniony przez Eve (08-09-2021 o 13h43)
Brakuje Ci jeszcze jakiś wątków na forum czy są już wszystkie, które Cię interesują?
Niestety nie mam, kiedyś nawet miałam takie wyzwanie by wymyślić nowe gry na forum, no i właśnie nic ciekawego nie wymyśliłam.
Ostatnio zmieniony przez Skaen (08-09-2021 o 15h34)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (08-09-2021 o 16h00)
Co lubisz w grach na forum? W sensie > co sprawia, że lubisz daną grę.
A całkiem nieźle - mamy już powiedziane, że wracamy na uczelnie, więc muszę jechać do mieszkania je ogarnąć i posprzatać. Dołączyłam też do fajnego eventu artystycznego, więc coś tam piszę i bawię sie dobrze D:
Jak życie, Lex?
Rzeczy spożywcze do domu.
Ostatnio zmieniony przez Canthra (09-09-2021 o 14h22)
Jaki był twój ostatni zakup?
// Hmm, to zależy kiedy mogę powiedzieć, że jakiś język już znam. Mogę ci powiedzieć jakich się uczyłam: angielskiego, niemieckiego, hiszpańskiego, węgierskiego i japońskiego. Na ten moment dogadam się tylko po angielsku, w którym mówię płynnie. Resztę języków z różnych powodów porzuciłam, więc naturalnie mnóstwa rzeczy zapomniałam, więc sobie nie pogadam. Aktualnie uczę się japońskiego, w którym zrobiłam duże postępy, ale nadal uważam się za początkującą.
/// ^^ <3
Ostatnio zmieniony przez Qoona (08-09-2021 o 15h17)
Jakie znasz języki i w jakim stopniu? // Ogromny szacunek
Takie małe rzeczy jak napisanie kilku kolejnych zdań do mojej powieści, czas, który uda mi się wygospodarować na języki, poranny śpiew ptaków (szczególnie wiosną, gdy jeszcze jest ciemno, a już zaczyna się koncert np. kosów), zimą sikorki i inni skrzydlaci goście w karmniku na balkonie. Cudowna cisza wokół, gdy pracuję do późna.
Ostatnio zmieniony przez Nirez (08-09-2021 o 15h06)
Jakie elementy twojej codzienności dają ci szczęście?
//
Taka oto grzyweczka
Ostatnio zmieniony przez Qoona (08-09-2021 o 16h13)
Jest jakaś fryzura, która Ci się podoba na innych, ale sama byś nie chciała takiej nosić?
Tak, nie lubię wielu rzeczy i ciężko mnie namówić do próbowania nowości.
Ostatnio zmieniony przez Skaen (08-09-2021 o 16h04)
Jesteś wybredna jeśli chodzi o jedzenie?
Z inteligencji emocjonalnej i skilla w rysowaniu/projektowaniu.
Ostatnio zmieniony przez Nepente (08-09-2021 o 16h15)
Z czego jesteś dumna?
// W moim rozumieniu wolność jest wtedy, kiedy ma się poczucie kontroli nad swoim życiem, nawet jeśli nie nieograniczonej (w końcu wszyscy jesteśmy ograniczeni między innymi przez prawo). Wolność jest wtedy, kiedy mamy możliwość podjęcia działań, które według nas doprowadzą nas do szczęścia i nie jesteśmy w stu procentach zdani na łaskę innych ludzi ani losu (czyli nasza sytuacja nie jest na tyle trudna, że jesteśmy zmuszeni np. wykonywać tę samą pracę, w której jesteśmy nieszczęśliwi, żeby przetrwać).
Ostatnio zmieniony przez Qoona (08-09-2021 o 16h35)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (08-09-2021 o 16h42)